Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Te meg ne verd magad annyira a fehérben futkosó "kislányokkal" ,mert csúnyán be fogsz égni, mint most. Na ne mondd már, hogy Ronaldinho olyan szép gyerek! Sok mindenről ismert, nade erről nem. Láttál már képet róla, vagy egyáltalán, láttál már meccset? Mert az eddigiekből az derült ki, hogy kb, olvastál a bajnok Real Madridról, most meg vered rá a f.szodat. Ronaldo meg oda illik hozzátok. Végén még a jövő évi mez egy tütü lesz.mezeibela írta:a sok csaj csak ronaldinho miatt volt oda ne aggodj..ugyan ez van manchesterben ronaldoval is ne verd annyira magad a csajokkal foci ügyben..
Én nem veszekszem senkivel, és nem szívesen járatom le Ronniet,mert minden tiszteletem az övé, de ha te csajszi lennél, nem biztos hogy egy ilyen szépfogú-fiút néznél ki magadnak.mezeibela írta:a sok csaj csak ronaldinho miatt volt oda ne aggodj..ugyan ez van manchesterben ronaldoval is ne verd annyira magad a csajokkal foci ügyben..
Egy As Roma topicban is biztos jót nevetnének ezen !mezeibela írta:szajko ezzel a madrid verő csapattal vitatkoznék azért
világ legjobb kapusa : madridban
betonvédelem: madridban
világ legjobb középpályás sora: (ronaldoval) madridban.
világ legszarabb csatársora: madridban :DDDDDDDDDDD
de kétségtelen hogy a ti csapatotok is nagyon jo
Kapusotok nem a világ legjobbja, de stabilabb mint a mi VV-énk.mezeibela írta:szajko ezzel a madrid verő csapattal vitatkoznék azért
Ugye???Te el vagy kábulva már bocsi,de Ronaldo nagyképűsége az egekig szökött és Ha c.roni ott lesz a realba én csak örülök h tönkre verik ezzel a realt...azért mert mindenki vele foglalkozik körülsztárolják és vége lesz a madridnak pl nistelrooyból kinézem h megsértődik....
Kapus, talán igazmezeibela írta:szajko ezzel a madrid verő csapattal vitatkoznék azért
Namost nem akarlak elkeserítnei de tavaj a mienk volt a világ legerősebb kerete , valami gond volt vele ez tény de nem fugg össze a 2.mezeibela írta:szajko ezzel a madrid verő csapattal vitatkoznék azért
Te el vagy kábulva már bocsi,de Ronaldo nagyképűsége az egekig szökött és Ha c.roni ott lesz a realba én csak örülök h tönkre verik ezzel a realt...azért mert mindenki vele foglalkozik körülsztárolják és vége lesz a madridnak pl nistelrooyból kinézem h megsértődik....mezeibela írta:szajko ezzel a madrid verő csapattal vitatkoznék azért
Ebdon Lake írta:Szerintem, ha a nagycsapatban fog játszani Jeffren, Pedrito és Busquets (bocsi, ha rosszul írtam) akkor talán tényleg kész a keret. Ha nem akkor jöjjön Malouda-Arshavin-SWilva 3-asból vki. Eto'ot ne adjuk el. A Sporthirado-n egyébként azt írták, hogy a Roma 25 milkát kínál Samuért és a Barcával el kezdték a tárgyalást. Samu azért is fölösleges lenne eladni, mert nem nagyon tudunk e helyére igazolni. Egyedül Berba és Villa marad meg talán Benzema. Berba nem Barca stílusú játékos és nagyon drága, Villa jó lenne, ha jönne, de sztem a Valencia nem akarja elengedni és Benzema aki drága és nem akarják elengedni. Egyébként még mielőtt megvettük volna Keitát és Hlebet szerintem a Bocatól leigazolhattuk volna Riguelmét. Elég jó játékos, nem annyira öreg és viszonylag olcsó.
Nemkell egyiksem.gerikov írta:Nekem az a véleményem ha már balszélső akkor C Roni vagy Quaresma aki igazán jó igazolás lenne. De szerintem így is jó ez a keret és a fiatalokat pedig folyamatosan kell beépítnei a csapatba. Ez szerintem eléggé fontos lenne.
gerikov írta:Nekem az a véleményem ha már balszélső akkor C Roni vagy Quaresma aki igazán jó igazolás lenne.