Barça Igazolások 2008-09

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
barcelinho_5
Jugador d'estrella

2008.08.05. 02:11:38

Hello-belló kedves mezeibela :lol:
Aki idejön észt osztani, az nem is fog hiányozni :)

Az Eto'o témádhoz annyit: te meg nézz körül a saját csapatod szennyesében, amikor évtizedeken keresztül, az akkori Spanyolország diktátora, Franco tábornok kiskutyái voltatok, ő pénzelte a csapatodat, a Barcát folyamatosan előnytelen helyzetbe kényszerítva a Real Madriddal szemben. Igen, ti voltatok egy ország csapata, a "hősök", mert akkoriban egy más dolog volt Barcelona drukkernek lenni! És ha talán ezekről a dolgokról egy kicsit többet tudnál, akkor te is jogosan elismernéd, hogy a Barca tényleg Több, mind egy klub, és nem vagdalóznál itt a Fair Play, és egyéb nagy szavakkal, mielőtt a saját csapatod múltjával sem vagy teljesen tisztában!

Nagyon sajnálom, hogy idáig fajult egy beszélgetés, de tudod, megmondom őszintén, nem kedvelem az olyan madridistákat mint te! És sajnálom hogy eddig érsz fel.
Köszöntem a beszélgetést!
mezeibela
Jugador del Barça

2008.08.05. 02:06:33

bestbarca nagyon nagy pofád van,nemtudom mire,de visszafoghatnád magad.
m a d r i d i s t a .
mezeibela
Jugador del Barça

2008.08.05. 02:05:42

látom itt gondok vannak eggyes emberek agyi kapacitásával,sebaj.mégegyszer elmondom mint a korrekciós bölcsödébe a sérült kutyáknak,nem ronaldinho kinézetére gondoltam hanem a játék stilusára,ronaldonál pedig mind2re.
m a d r i d i s t a .
Bestbarca
Entrenador del Barça

2008.08.05. 02:03:32

mezeibela írta:a sok csaj csak ronaldinho miatt volt oda ne aggodj..ugyan ez van manchesterben ronaldoval is ne verd annyira magad a csajokkal foci ügyben..
Te meg ne verd magad annyira a fehérben futkosó "kislányokkal" ,mert csúnyán be fogsz égni, mint most. Na ne mondd már, hogy Ronaldinho olyan szép gyerek! Sok mindenről ismert, nade erről nem. Láttál már képet róla, vagy egyáltalán, láttál már meccset? Mert az eddigiekből az derült ki, hogy kb, olvastál a bajnok Real Madridról, most meg vered rá a f.szodat. Ronaldo meg oda illik hozzátok. Végén még a jövő évi mez egy tütü lesz. :D :D :D :D :D :D :twisted:
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
mezeibela
Jugador del Barça

2008.08.05. 02:03:10

barcelinho nem konkrétan ronaldinho kinézetére gondoltam.hanem a játék stilusára.és képzeld nem ilyen csajok jönnek be...inkább nemis oltalak be mer a végén még bannolnak az oldalrol : DDDD
m a d r i d i s t a .
mezeibela
Jugador del Barça

2008.08.05. 02:01:13

és kb ezen a forumon ott kezdödik a probléma hogy tavaly amikor a madrid 10 pontal huzott már mindenki mondta megérdemelték blabla, aztán most itt veritek magatokat hogy mindig szerencséjük van meg ilyenek...mint láttátok ha összeáll a betonvédelem biztos emlékeztek arra az emlékezetes meccsre barcelonában :) nincs nagyon szükség szerencsére.. mielött még itt leszolnátok hogy igy vagyok hülye meg ugy. ez a ramos,pepe,canna,heinze 4 es csak kétszer állt össze. semeik meccsen nem kaptunk golt. ÉS NEM A SZERENCSÉNEK köszönhetően..csak itt ezen a forumon nagyon igy fogjátok fel a dolgokat.

bestbarca igen a barca több mint egy klubb végülis az egy fair play dolog volt amikor a kis búza eto'o a sokak számára ismerős mondatot "MADRID CABRON SALUDA AL CAMPEON" hangoztatta egy telt házas stadion elött és a többi csapattárs is énekelte az egész stadionnal,igen ez télleg egy nagyon szép dolog ilyet csak egy barcelona csinál,büszkék lehetettek. :) most biztos hülyéztek meg ilyenek csak az a baj hogy nekem van igazam és ezt tiis pontosan tudjátok.na hello.
m a d r i d i s t a .
barcelinho_5
Jugador d'estrella

2008.08.05. 01:59:32

mezeibela írta:a sok csaj csak ronaldinho miatt volt oda ne aggodj..ugyan ez van manchesterben ronaldoval is ne verd annyira magad a csajokkal foci ügyben..
Én nem veszekszem senkivel, és nem szívesen járatom le Ronniet,mert minden tiszteletem az övé, de ha te csajszi lennél, nem biztos hogy egy ilyen szépfogú-fiút néznél ki magadnak. :D
Vagy ha neked az ilyen csajok tetszenek, hát gratulálok. :D
Amúgy nem is tudom...talán idén sem Ronnie volt a kulcsfigura a Barcában! Mégis odavannak a csapatért. :wink: És nem csak csajokról van szó.Hanem..úgy általában, a Barca foci, Madrid a sunyi :D
mezeibela
Jugador del Barça

2008.08.05. 01:53:56

a sok csaj csak ronaldinho miatt volt oda ne aggodj..ugyan ez van manchesterben ronaldoval is ne verd annyira magad a csajokkal foci ügyben..
m a d r i d i s t a .
barcelinho_5
Jugador d'estrella

2008.08.05. 01:49:27

Bestbarca! A szívemből szóltál!
Minden mondatoddal egyet kell hogy értsek! :wink: Amit a "mákdaráló" Margit néni művel, az tényleg szánalmas, a mázlijukról nekem is ennyi a véleményem :) Az pedig hogy a Barcára többen, és jobban emlékeznek, valamint úgy, hogy a szép foci megtestesítői, az teljesen igaz! Hiába sikeres most az IrReál Madrid, az én csaj-ismerőseim még mindig a Barcáért, a félelmetes cselekért, Messi-szólókért, egyérintős labdajáratásokért vannak oda! :wink: Pedig sok csajról aztán tudjuk hogy a legnagyobb divatszurkik! :D
Bestbarca
Entrenador del Barça

2008.08.05. 01:31:13

Mosquito, ez nagyjából igaz, nade az a lúzer dolog :shock: . Én pont ezért utálom annyira a madridot, mivel nekik minden befelé pattan, ha az ellenfelükről van szó, akkor meg kifelé. Azért, hogy nálunk ez nem így van, attól még nem vagyuk lúzerek. Sőt, a margit az. Szánalmas, hogy rá vannak szorúlva az óriási mázlira, különben meg egy nagy nullák. Lehet hogy az eredmények a madrid mellett vannak, nade az igazi foci mndíg is nálunk volt. Ők produkálnak 5-6 év sikert, mi meg 2-3-mat, és azzal porba alázzuk a tejlesítményüket. Mert a világ nem arról beszél, hogy milyen volt a Fingó, Raul, Zidane féle margit, hanem arról, mikor R10 lecselezte a komplett madridot, 2-szer :D , vagy mikor Messi végigvitte egy komplett csapatot kicselezve. Az ő sikereik gyakoribbak, de a mieink szebbek, és hangosabbak, az övéké feledésbe merül a szürkeség miatt, míg a miénk a szépség miatt örökké fog élni!!! Én azt mondom legyen inkább kevesebb sikerünk, de az legyen olyan szép, mint 2006, amiről a madridisták csak álmodozhatnak. Eredményesebbek, na és :!: Több szépséget, eleganciát, és igazi focit látni Messi vagy Bojan egyetlen mozdultában, mint margitban az elmúlt 20 évben. A mázliuk meg csak szánalmasabbá teszi őket, és értékesebbé a mi győzelmünket. Jah és ami még szánalmasabb, hogy ezeket a sikereket kizárólagosan a pénznek köszönhetik, nincs náluk egy normális saját nevelésű játékos Raúl óta. Bezzeg nálunk... Ja Eto'o az ő nevelésük, hopp ő nem kellett, nálunk lett Isten :D :D :D Na és most, hogy már a pénz is több nálunk, háááát, sötét felhők gyülekeznek a madridi trágyagödör felett.

100 év múlva ők csak egy sikeres klubb, mi viszont a foci példaképei leszünk, mert az FC Barcelona több, mint egy klubb. :twisted:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bestbarca 2008.08.05. 01:57:26-kor.
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

baas11
Entrenador del Barça

2008.08.05. 01:24:47

mezeibela írta:szajko ezzel a madrid verő csapattal vitatkoznék azért :D

világ legjobb kapusa : madridban
betonvédelem: madridban
világ legjobb középpályás sora: (ronaldoval) madridban.
világ legszarabb csatársora: madridban :DDDDDDDDDDD

de kétségtelen hogy a ti csapatotok is nagyon jo :)
Egy As Roma topicban is biztos jót nevetnének ezen !
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
Mosquito

2008.08.05. 01:14:48

Kapusotok nem a világ legjobbja, de stabilabb mint a mi VV-énk.
Ott beton védelem, itt vasbeton(középen kb egál, szélső védelem nálunk jobb).
Kétségtelen erős a középpályátok és támadásban jobb is, de a mi középpályánk labdabiztosabb és labdaszerzésben, védekezésben felülmúlja a tiéteket.
A támadósor ha Eto'o megy akkor egál, de amennyiben marad kb 10 góllal szezononként jobb a miénk.
Ami mellettetek szól még az a real madrid szellemiség*(legalábbis Ti annak nevezitek).

*Fortuna veletek van és győztesek vagytok, míg a Barcanak hiába vannak szerencsés periódusai azt mindig vissza is kell fizetnie kamatostól, ami annyit tesz "lúzer"(vesztes, örök második) csapat.
A real középszerű focistákkal is bajnokságot nyer, rosszabb esetben csak versenyben van az első helyért. A Barca viszont a legjobb játékosokkal is képes uefa kupás helyig lecsúszni a bajnokság végére.

A lúzerséget biztos kikéri magának sok Barcas, de a sportban mindig vannak erre a sorsra kárhoztatott csapatok/sportolók. Természetesen ez nem annyira negatív dolog, mint ahogy hangzik, hiszen rengeteg csapat szívesen cserélne a Barcaval. :)
Bestbarca
Entrenador del Barça

2008.08.05. 00:48:54

Silva ügynöke azt nyilatkozta, hogy Silva maradni akar a Valenciánál. Hát nem tudom, hogy ez mennyire igaz, számos példa volt már a történelemben, mikor egy ilyen nyilatkozat után átigazolt a játékos. Könnyen lehet, hogy nagyobb fizetést akar kicsikarni. Ez most így vagy azt jelenti, hogy küszöbén állunk az átigazolásának :D , vagy azt hogy fújhatjuk :( .

Forrás: goal.com, elmundo

barcelinho_5
Jugador d'estrella

2008.08.05. 00:19:11

Te el vagy kábulva már bocsi,de Ronaldo nagyképűsége az egekig szökött és Ha c.roni ott lesz a realba én csak örülök h tönkre verik ezzel a realt...azért mert mindenki vele foglalkozik körülsztárolják és vége lesz a madridnak pl nistelrooyból kinézem h megsértődik....
Ugye??? :D
Ugyanerről pofáztam tegnap fél órán keresztül az egyik madridista haveromnak! :wink:
Még egy nagy arc odakerül a sok nagyképű menősrác közé, akkor a Margitnak vége lesz mint a botnak! Nistelrooy, Robinho, Ramos, Guti, Ronaldo :) Mind egy kalap alól jönnek :D Legalábbis nálam ők a totális negatív madridizmus. :D

Várom egy új galaktikus korszak eljövetelét! :D
Emlékezzünk csak hány trófeát is nyertek 3-4 éve a sok csili-vili sztárjukkal!
Az El Galactico! Ronaldo, Zidane, Figo, Beckham! De szép is volt az az idő! :D

Igen. Jól halljátok, tőlem aztán igazolhat a Realba C.Ronaldo :D
Ráadásul elköltenének rá egy rakat pénzt, amit a csere-embereik eladásával fedeznének :) Még a kispadjuk is rövidülne. Ez lenne a tökéletes húzás :)))
Bestbarca
Entrenador del Barça

2008.08.05. 00:16:03

Kapus, talán igaz
betonvédelm, vicc. Tavaly csak én láttam 20-25 meccset, amin a madridnak akkor mázlia volt, mint az állat. Kb kétszer ennyi kapott gól volt benne a csapatban. Szerintem a sorsot is lefizettétek. :D
A legjobb középpályássor: itt. Messi, Xavi, Iniesta, Hleb, Bojan... ja +Na nehogy már egy Diarrat egy Touréhoz v. Keitához hasonlítsunk. Ronaldo meg marad MU.-ban, én meg sírni fogok a röhögéstől :D
Csatársor, na itt majdnem igazat írtál. Jó persze Raul, Nistelrooy, Robinho nem rossz. nade pl. Henry, Eto'o, Messi, Bojan- huhúúúú de messze vagytok. Csak Eto'o lő annyit, mint a ti kivénhedt párosotok(Raul, Nistelrooy) összevéve. :D 8)

Jah és már nem azért de a ti cipő(-kanál max.) készítő mesteretek elbújhat Pep mellett. Tudom az eredmények a szöszi mellett vannak, bőven, de jövőre ez megfordul. :D Ideje lenne már nézhető focit produkálni ezzel a "világverő kerettel" ahogy írtad, mert eddig a madrid meccsei a Soproni liga élvezeti szintjét ütik csak meg. Jó jó javul a magyar labdarúgás, így nehéz lesz ezt a szintet tartani. :D :D :D

de kétségtelen hogy a ti csapatotok is nagyon jo. :D :D :D 8)
A hozzászólást 5 alkalommal szerkesztették, utoljára Bestbarca 2008.08.05. 00:39:35-kor.

vale
Capitá del Barça

2008.08.05. 00:02:58

Namost nem akarlak elkeserítnei de tavaj a mienk volt a világ legerősebb kerete , valami gond volt vele ez tény de nem fugg össze a 2.
Kép
szajko
Director del Fútbol

2008.08.04. 23:41:46

Te el vagy kábulva már bocsi,de Ronaldo nagyképűsége az egekig szökött és Ha c.roni ott lesz a realba én csak örülök h tönkre verik ezzel a realt...azért mert mindenki vele foglalkozik körülsztárolják és vége lesz a madridnak pl nistelrooyból kinézem h megsértődik....
mezeibela
Jugador del Barça

2008.08.04. 23:35:33

szajko ezzel a madrid verő csapattal vitatkoznék azért :D

m a d r i d i s t a .
szajko
Director del Fútbol

2008.08.04. 23:14:14

Nagyon remélem h Silvát leigazolja a Barca őt még leigazoljuk és nem is kell változtatni a csapaton tökéletes Madrid verő csapat lenne!:P :lol:
menczel
Entrenador del Barça

2008.08.04. 22:49:51

quaresma meg már volt nálunk,gyenge volt menjen csak az interbe.
és crosas szerintem is mehetne 5 millio fölött bárhova
baas11
Entrenador del Barça

2008.08.04. 22:38:33

Ebdon Lake írta:Szerintem, ha a nagycsapatban fog játszani Jeffren, Pedrito és Busquets (bocsi, ha rosszul írtam) akkor talán tényleg kész a keret. Ha nem akkor jöjjön Malouda-Arshavin-SWilva 3-asból vki. Eto'ot ne adjuk el. A Sporthirado-n egyébként azt írták, hogy a Roma 25 milkát kínál Samuért és a Barcával el kezdték a tárgyalást. Samu azért is fölösleges lenne eladni, mert nem nagyon tudunk e helyére igazolni. Egyedül Berba és Villa marad meg talán Benzema. Berba nem Barca stílusú játékos és nagyon drága, Villa jó lenne, ha jönne, de sztem a Valencia nem akarja elengedni és Benzema aki drága és nem akarják elengedni. Egyébként még mielőtt megvettük volna Keitát és Hlebet szerintem a Bocatól leigazolhattuk volna Riguelmét. Elég jó játékos, nem annyira öreg és viszonylag olcsó.

Hmm Riquelme...Maestro !De kétlem h másodszorra is megpróbálná a Barcában...nem az a baj h öregecske hanem h lassú és most pont ez ellen melózunk !De én elnézném neki... :wink:
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
tudomka958
Jugador d'estrella

2008.08.04. 21:51:29

nem tudom barcás hogy lelkesedhet c.ronaldoért...
ha most CSAPATOT akarunk építeni, akkor semmiképp sem hiányzik egy önmagát agyonsztároló (egyébként valóban nagytudású...) focista!
messi meg ő nem szerpelhet egy csapatban...
MessiFan
Llegenda del Barça

2008.08.04. 20:58:53

gerikov írta:Nekem az a véleményem ha már balszélső akkor C Roni vagy Quaresma aki igazán jó igazolás lenne. De szerintem így is jó ez a keret és a fiatalokat pedig folyamatosan kell beépítnei a csapatba. Ez szerintem eléggé fontos lenne.
Nemkell egyiksem.
Cé Roni? fúj, gyűlölöm...
Quaresma meg maradjon ott ahol van
gerikov
Barça C

2008.08.04. 19:41:49

Nekem az a véleményem ha már balszélső akkor C Roni vagy Quaresma aki igazán jó igazolás lenne. De szerintem így is jó ez a keret és a fiatalokat pedig folyamatosan kell beépítnei a csapatba. Ez szerintem eléggé fontos lenne.
depth
Capitá del Barça

2008.08.04. 19:35:15

Silva ideigazolása ellen vagyok én is. De ha ide jön, akkor remélem itt végre betudja bizonyítani, h tényleg nagyon tehetséges.

Mellesleg felőlem Crosas mehet 2,5 millióért is, nem láttam eddig semmi különöset tőle.
gerikov írta:Nekem az a véleményem ha már balszélső akkor C Roni vagy Quaresma aki igazán jó igazolás lenne.
=; :-$
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára depth 2008.08.04. 19:45:44-kor.
Lezárt