2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Hogy érted, hogy 3 védővel?Mert én nem láttam a meccset és ezért kérdem.Slither írta:Tegnap 2. félidőben 3 védővel játszottunk?
Na ilyet soha többet nem szeretnék látni, ha ennyire nem képesek tolódni.
136 oldal..vale írta:
Mekkora ez a könyv ? Most oldalszámra gondolok , mert amit itt leírtál nem kis mennyiség... ha tényleg ennyire jó én is utána járok.
Mennyiben különbözik az első kiadástól?mert nekem az van megBarcaforever írta:Most vettem meg az FC Barcelona 2. bővített kiadást.
Minden a klubról,Kubaláról,Romarióról,Cruyffról,Rexach,Maradona,Nunez,nagy sikerek,bukások, háttér információk.Nagyon jó könyv, alapmű egy fanatikusnak.1 nap alatt kiolvastam.
Mekkora ez a könyv ? Most oldalszámra gondolok , mert amit itt leírtál nem kis mennyiség... ha tényleg ennyire jó én is utána járok.Barcaforever írta:Most vettem meg az FC Barcelona 2. bővített kiadást.
Minden a klubról,Kubaláról,Romarióról,Cruyffról,Rexach,Maradona,Nunez,nagy sikerek,bukások, háttér információk.Nagyon jó könyv, alapmű egy fanatikusnak.1 nap alatt kiolvastam.
A tavalyi csapatban is megvoltak ezek a játékosok. Amúgy mindenben igazad van, de szvsz a lényeg a fejekben van. Mindenki küzd, hajt a csapatért, a társaiért, szóval ezért van az, hogy nem egy embertől függ a szép játékunk... szerintemEtooka írta: Azt vettem észre ennél az újjáalakult Barcánál,hogy ebben a csapatban-(bármilyen furcsa,de így van)-nincs akkora sztár,aki meghatározza a játékot!2 éve ha R10 nem volt,meghaltunk és alig tudtunk nyerni!Tavaly,ha nem volt Messi,nem tudtunk játszani!De most,ugyan van Messi,de ez a csapat nagyon jól össze van rakva és nem csak arra a zseniális kvalitásokkal bíró emberre van bízva a csapat!Úgy gondolom,egy kicsit,-ha lehet ilyet mondani-iparosabb lett a csapat!Keita,Touré,Xavi,Iniesta,Hleb nem azok a játékosok,mint Deco!Deco egy egyéniség,vezér,ők viszont világklasszis játékosok,viszont nagyban nem függ annyira tőlük a játékunk,ha kiesnek!Félreértés ne essék,nem leszólni akarom őket,hiszen én is nagyon kedvelem Xavit meg Ini meg a többi kp-kat!De ez a csapat együtt nagyon nagy,a 22 emberből bárki eltudja játszani a kezdő ember játékát!Mondjuk,kivétel ezalól talán Messi helyettese,ő leutánozhatatlan!
Barcaforever írta:Most vettem meg az FC Barcelona 2. bővített kiadást.
P-vel tudtommal Pedrito neve kezdődik, azok közül akik többször is szerepet kaptak a felk. meccseken... Szerintem nem önző... De ha az is lenne, még "kinőheti"; ott van pl. Nasri 1,5 évvel ezelőtt nem akart passzolni senkinek, ma meg a remek meglátásai miatt Arsenal-os...Ilúvatar írta:a nevére nem emlékszem, az tuti h P -vel kezdődik a neve... Fél pályáról lefut a labdájával, azt el is lövi, ahelyett, hogy lazán lepasszolná Bojannak, vagy Henry-nek... Meg az a gól valamelyik meccsen... Első lövésre lepattan a védő lábáról, de vissza hozzá, tesz 2 lépést megint kapura lő, s gól.
Nem tudom, de ez nagyon önző szagúnak tűnik nekem...
a nevére nem emlékszem, az tuti h P -vel kezdődik a neve... Fél pályáról lefut a labdájával, azt el is lövi, ahelyett, hogy lazán lepasszolná Bojannak, vagy Henry-nek... Meg az a gól valamelyik meccsen... Első lövésre lepattan a védő lábáról, de vissza hozzá, tesz 2 lépést megint kapura lő, s gól.szajko írta:és meikőjükre gondoltál,hogy nagyon önző?![]()
Pep csak lehetőséget ad a fiataloknak...és meikőjükre gondoltál,hogy nagyon önző?Ilúvatar írta:skacok, valamit nem értek...
tegnap néztem meg a barcaTV -n a meccseket, és Hleb miért nem volt kezdőjátékos? Azért vettünk meg, mert cserepadon fog ülni majd?! Csomó új játékos is volt a pályán... Remélem a bajnokságon nem ilyen csapatunk lesz.nekem vhogy unszimpi ezek a fiatalok... egyik nagyon önző.
Majd csak nézd meg,ezek a fiatalok fognak még nagyon sok örömet szerezni nekünk!Ja és ha netán valamelyik sztárunk gyengébb napot fog majd ki,ők kis iparosok módjára majd készen állnak!Én mindenesetre hiszek bennük!Ilúvatar írta:skacok, valamit nem értek...
tegnap néztem meg a barcaTV -n a meccseket, és Hleb miért nem volt kezdőjátékos? Azért vettünk meg, mert cserepadon fog ülni majd?! Csomó új játékos is volt a pályán... Remélem a bajnokságon nem ilyen csapatunk lesz.nekem vhogy unszimpi ezek a fiatalok... egyik nagyon önző.
Igen ha a neveket nézzzük akkor a tavalyi kerettel meg kellett volna nyerni bl-t bajnokságot mindent...Ebböl látszik h a futball világában nem lehet megélni a multbol, aki voltál(r10) hanem mindig akarni kell!!!LG írta:A tavalyi, meg a tavalyelőtt keret is erősebb volt, de az még nem jelent semmit. 2005-2006-s szezonban volt egy igazi csapatunk, ahol mindenki kihozta a maximumot magából, még Oleguer meg Motta is felszivta magát, és képes volt klasszis teljesitményre, az elmúlt 2 szezonban meg mindenki alulmúlta magát...
nem ez lessz a kezdőcsapat a bajnokságban ezek csak edző meccsek azért van ez a rotáció hogy Pep lássa ki milyen formában vanIlúvatar írta:skacok, valamit nem értek...