Sztem is. Ő nagyon tehetséges játékos, de a saját hülyesége miatt 1re mélyebbre süllyed. Ugyanazt csinálja, mint Cassano. Ettől függetlenül mlg lehet mind2 nagy játékos, de most egy csomó időt elpazarolnak a pályafutásukból.danianevem írta:Reyes-t kölcsönadta az Athleticó a Benficának!!!
Hát, én spec. bírom a portugál focit(így a Benficát is), de szerintem Reyes ennél többre hivatott, mint hogy kölcsönbe adogassák... Szerintem ott rontotta el, hogy elhagyta az Arsenal-t a Real-ért...
Európai Játékospiac; Ellenfeleink Játékosai
- lopakodo
- Capitá del Barça
dehogy közösitünk ki.a barcadrukkerek ilyet soha nem csinálnak....a portré zopicban bemutatkozhatsz.vdv-el én is teljesen egyetértek ,nem fekszik neki a spanyol foci.meg ő az ajaxban is meg a hsv-ben is mindig különcködő volt...majd a realba harcolhat azért h egyáltalán bekerüljön a kezdő tizenegybe...sztem guti azon a poszton sokkal jobb.de azért sok sikert nekiAcMilanfan írta:
hy! új forumozó vagyok. remélem attol h Milan fan vagyok még elolvassátok a kommentjeimet és nem közösítettek ki. nem azzal a szándékkal jöttem, hogy a Milan-t áldjam a fórumon. na szall akk belekezdek első komentembe:
vdv sztem megfog bukni a spanyol bajnokságban. nem fekszik neki ez az ibériai stílusu foci. akár csak henry-nak. sokkal jobban beleillene egy angol csapatba(pl: chelsea) ahol minden a test test összecsapásokrol szol.mondjuk sokkal többre értékelem mint a divatfocis c.ronaldot. de azért remélem h sikerül beilleszkedni neki a csapatba.
- danianevem
- Entrenador del Barça
Reyes-t kölcsönadta az Athleticó a Benficának!!!
Hát, én spec. bírom a portugál focit(így a Benficát is), de szerintem Reyes ennél többre hivatott, mint hogy kölcsönbe adogassák... Szerintem ott rontotta el, hogy elhagyta az Arsenal-t a Real-ért...
- vilmso94
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Newcastle-ben Alen Shearer volt a nagy legenda , és gólvágó , olyan játékos mint ő soha nem lesz a Newcastle-ben.MichaaBee írta:respect, teljesen egyetértek. Ferrarit sokkal jobbnak tartom, minthogy a Genoában focizzonLG írta:Mind2-t egy jobb csapatba képzeltem volna el...nyár elején még olyan hirek voltak, h Ferrarit hivja a Milan, erre tessék, Genoa![]()
Colloccini meg elm1 a Newcastle nevű játékostemetőbe...-a Newcastle meg idén megint bukni fog, ott még nem ért el sikereket nagynevű játékos. Owen is hiába igazolt Újkastélyba...
Magyar a szív, de Katalán a lélek, Barcelona drukker leszek amíg élek!!!,

respect, teljesen egyetértek. Ferrarit sokkal jobbnak tartom, minthogy a Genoában focizzonLG írta:Mind2-t egy jobb csapatba képzeltem volna el...nyár elején még olyan hirek voltak, h Ferrarit hivja a Milan, erre tessék, Genoa![]()
Colloccini meg elm1 a Newcastle nevű játékostemetőbe...-

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
- Bogi63
- Capitá del Barça
AcMilanfan írta:hy! új forumozó vagyok. remélem attol h Milan fan vagyok még elolvassátok a kommentjeimet és nem közösítettek ki. nem azzal a szándékkal jöttem, hogy a Milan-t áldjam a fórumon. na szall akk belekezdek első komentembelopakodo írta:bemutatták vdv-t
:
vdv sztem megfog bukni a spanyol bajnokságban. nem fekszik neki ez az ibériai stílusu foci. akár csak henry-nak. sokkal jobban beleillene egy angol csapatba(pl: chelsea) ahol minden a test test összecsapásokrol szol.mondjuk sokkal többre értékelem mint a divatfocis c.ronaldot. de azért remélem h sikerül beilleszkedni neki a csapatba.
Hogy jut olyan az eszedbe, hogy kiközösítünk??????

Ez egy BARCA fan oldal! Itt csak kedves emberek vannak!

Nyitva van a pálya! Komló játszik rajta!...
És igen Valdes feneke direkt olyan. Mert így a style-os!8)
- AcMilanfan
- Barça C
hy! új forumozó vagyok. remélem attol h Milan fan vagyok még elolvassátok a kommentjeimet és nem közösítettek ki. nem azzal a szándékkal jöttem, hogy a Milan-t áldjam a fórumon. na szall akk belekezdek első komentembelopakodo írta:bemutatták vdv-t

- danianevem
- Entrenador del Barça
Már hivatalos:
Andrew Johnson(Everton), Gera új csapattársa!!!
A 8-szoros angol válogatott csatár 4 évre kötelezte el magát a Fulham-hez...
Andrew Johnson(Everton), Gera új csapattársa!!!
A 8-szoros angol válogatott csatár 4 évre kötelezte el magát a Fulham-hez...
Mind2-t egy jobb csapatba képzeltem volna el...nyár elején még olyan hirek voltak, h Ferrarit hivja a Milan, erre tessék, Genoa

Ez jó hír...de szerintem maradhat nyugodtan a Beitaron vagy a Krakkon simán továbbmegyünk nélküle is....torrentkiller írta:Most olvastam az NSO-n hogy igazat adott az érintett 3 csapatnak a nemzetközi sportdöntőbíróság, így vissza lehet hívni a játékosokat...
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=192973
- torrentkiller
- Entrenador del Barça
Most olvastam az NSO-n hogy igazat adott az érintett 3 csapatnak a nemzetközi sportdöntőbíróság, így vissza lehet hívni a játékosokat...

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
Milito,úgyolvastam marad!Kedveli a klubbot...és visszaakar jutni a Zaragozával az élvonalba....vagyis 2 hete 2 oldalon is ezt olvastam...kitudja lehet,hogy csak kacsa volt vagy valami!...majd kiderül,de ha már elakart volna igazolni elment volna.....albicelesteX írta:Szevasztok!Nem tudja valaki mi lett a Zaragoza nagyobb neveivel?Zapater,Milito,Aimar??
Aimar a Benficáé, Zapatert nem tudom, Milito nem került még sehova.albicelesteX írta:Szevasztok!Nem tudja valaki mi lett a Zaragoza nagyobb neveivel?Zapater,Milito,Aimar??
H a t t r i c k
- albicelesteX
- A Vadász
Szevasztok!Nem tudja valaki mi lett a Zaragoza nagyobb neveivel?Zapater,Milito,Aimar??
Szerk:Jah látom Aimar Benfica játékos lett!De a többiek maradnak másodosztályba?
Szerk:Jah látom Aimar Benfica játékos lett!De a többiek maradnak másodosztályba?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára albicelesteX 2008.08.06. 12:22:03-kor.

Télleg?Azta mindenit kitudja idén meg Santanderbe megváltaná a világot...mind1 nem rossz játékos az a Smolarek...Etooka írta:Ebi Smolareket átadólistára tette a Racing Santander,méghozzá azért,mert 34 meccsen csak 4 gólig jutott!
forrás:nso.hu
Engem azért meglepett...
Ebi Smolareket átadólistára tette a Racing Santander,méghozzá azért,mert 34 meccsen csak 4 gólig jutott!
Engem azért meglepett...
Engem azért meglepett...
.
Ez van sztem nem lesz ott olyan jó nem igazán fog feküdni neki ez a stílus....danianevem írta:Van der Vaart a Real Madridba igazolt!!!!
Már egy jó ideje úgy volt, hogy a holland a Real-é lesz, de ma írták alá a papírokat is...
- danianevem
- Entrenador del Barça
Van der Vaart a Real Madridba igazolt!!!!
Már egy jó ideje úgy volt, hogy a holland a Real-é lesz, de ma írták alá a papírokat is...
- danianevem
- Entrenador del Barça
Basinas után Kyrgiakos is az AEK Athén játékosa lett... Úgy látszik az Athén megpróbál összehozni egy bajnoki címet, a már karrierjük vége felé tartó görög válogatott játékosokat vásárolgatnak...
Morgan De Sanctis (ITA,kapus) Sevilla-Galatasaray (kölcsönbe)
Frederic Piquionne (FRA,csatár) Monaco-Lyon
Fabio Caserta (ITA,védő) Palermo-Lecce
Angelos Basinas (GRE,középp.) Mallorca-AEK Athen
Pablo Garcia (URU,középp.) Real Madrid-PAOK
Friss igazolások
Frederic Piquionne (FRA,csatár) Monaco-Lyon
Fabio Caserta (ITA,védő) Palermo-Lecce
Angelos Basinas (GRE,középp.) Mallorca-AEK Athen
Pablo Garcia (URU,középp.) Real Madrid-PAOK
Friss igazolások

Az aztán igazolás.baguvixXx írta:Petit
Benfica1. Köln