És ez kit érdekel? Engem nem!Perrero írta:Bocsi, foglalt vagyok...VT írta:Pá, aranyom, pá!
Varga Tamás írta:
4. És: nem megyek. Nem azért, mert félős, beszari alak vagyok, vagy mert megijedtem. Hanem, mivel az ellenszenv kölcsönös, nem szeretném, ha ez rátelepülne a találkozó jó hangulatára.
1. Hogy a fórumon ki, mire felel, miről akot véleményt, mivel kapcsolatban ír hsz-t, mindenkinek a szíve-joga.Perrero írta: 1. van szócsöved, ha neked vagy gekkodannak balhéja van valakivel, akkor a másik 1ből ott van.. -bár igaz, ezt nem szócsőnek hívják...![]()
2. Semmi olyat nem írt, amiben ne lenne igaza..
Te döntöd el, hogy kinek van igazaKi vagy Te
ha gekkodannak írok egy hsz-t arra ne Te felelj, ahogy ne ő feleljen a neked címzettekre..
3. Végeztél.. Végeztél Te itt már sokszor.. annor émlik egy hsz, amiben elbucsuztál a néptől, 2 mp mulva kitörölted majd írtál egy, az elözővel tök ellentétes hsz-t...
magyar média, olyan dolgokat fejfújnak, aminek semmi értelme , ellenben olyan dolgokat hallgatnak el, amit nem kéneelprat írta: Van ez a dolog,hogy pár drogfogyasztó 1-2 napja elhunyt Bp.-en: azt mondták előszőr,hogy "szennyezett" volt,magyarul piszkos vagy mittomén. Aztán jöttek azzal,hogy csomó piát is fogyasztottak a cuccal együtt (ezért ütött be a krach).............hmmmmmm mily' meglepő!
Végső soron mind1 mi volt az oka,de nem értem?!?!
De igen komolyan gondolom, az ilyen médiák szerepe óriási a bajkeverésben. S Nem csak a romák kapcsán, itt a vajdaságban is mérhetelenül felfújták a magyarveréselket ami odavezetett, hogy ideig alig lehetett normálisan beszélgetni a szerb barátaimmal mert gyanakodva mérgettek, hogy ha esetleg kicsit erőteljesebben vágnak hátba egy beszélgetés során megyek e picsogni valamelyik magyaroprszági médiához, hogy itt verik a magyarokat, ugyanez a tanárverésekkel, de ez már az állami médiára is jellemző, mi a túrúnak kell közzétenni, a királyi tv-ben ogy xy középiskolában gyerekek verik a tanárokat vagy egymást ezzel csak propagandálják ezt s azt érik el, hogy no, akkor holnap verjük már meg mi is qaz oszit mert akkor benne leszünk a tv-ben, kapunk egy kis ejnye-bejnyét, de ki nem rúghatnak minket, s a srácok szemében hősök leszünk.depth írta:Aha, tuti azok miatt ilyen a helyzet, akik megpróbálják felhívni a figyelmet az ilyen dolgokra. Te sem gondolhatod ezt komolyan.aronba írta: Ugyan vernek itt színárja magyarok is színárja magyarokat nem kell mindent felfújni, engem inkább a szentkorona rádió, a kurucinfo és az efféle szélsőjobboldali szennymédia húz fel![]()
Nem kis részben miattuk van olyan közállpot Magyarországon amilyen jelen pillanatban van.
Nem a dühöngőben...Vito írta:építő jelleggű hsz-t hol lehet olvasni a talival kapcsolatban?
Hallgatni arany...Zozzy 5 írta:Remélem reagálsz valamit fennhangon, egy olyat, amit megszoktunk. Remélem nem baj, ha nem olvasom el.Varga Tamás írta:...
Kezdeném azzal, hogy magam sem tudom, minek reagálok még mindíg neked.Varga Tamás írta:...
Nem készülök semmilyen maratonra. Igazság szerint utálok futni, de valahogy muszáj kondiba tartania magát az embernek.Krojf írta:Igen Kedves Los Komám!!!
Csak nem a NIKE Nemzetközi Félmaratonra edzel???
Akkor nyomjad neki, mint az ökör!!!
A hétvégén vasárnap minimum 3 Margitsziget-kört kell
nyomnod!!!
A többiek sem lazsálnak...
K.