HOVA TŰNT DAMON HILL?! - Dühöngő:)

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.08.06. 21:29:45

Sztem meg jó lenne, ha találkoznátok személyesen. Lehet jobban megismernétek egymást, összehaverkodnátok, aztán országos cimborák lennétek :lol: Ha nem is, de legalább meg tudnátok beszélni a dolgokat, mert a neten keresztük utálkodni hülyeség. Bár tudom, ehhez nekem semmi közöm, de azért van benne vmi, nem :?:
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.08.06. 21:22:37

Perrero írta:
VT írta:Pá, aranyom, pá!
Bocsi, foglalt vagyok... :roll:
És ez kit érdekel? Engem nem!
Speciel. :!:
Kép
Szandi
Főnökasszony

2008.08.06. 20:41:47

Varga Tamás írta:

4. És: nem megyek. Nem azért, mert félős, beszari alak vagyok, vagy mert megijedtem. Hanem, mivel az ellenszenv kölcsönös, nem szeretném, ha ez rátelepülne a találkozó jó hangulatára.

Akkor még a legjobb esetben is legalább egy évig arc nélkül írsz. :? Elég erős, karizmatikus gondolatok. Arc nélkül. Fura párosítás. Legyé' már tökösgyerek.

Nem hinném, hogy bármi is rátelepedhetne arra a hangulatra, ami ott lesz. :wink:
"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
senzu
Entrenador del Barça

2008.08.06. 17:21:16

ultrasur írta:off. azt vágod hogy ha zsindex.hu irsz be akkor is bejön :lol: :lol: :lol:
ne olts, ezt eddig nem is vágtam :shock: :D
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.08.06. 16:53:48

Perrero írta: 1. van szócsöved, ha neked vagy gekkodannak balhéja van valakivel, akkor a másik 1ből ott van.. -bár igaz, ezt nem szócsőnek hívják... :roll:

2. Semmi olyat nem írt, amiben ne lenne igaza..
Te döntöd el, hogy kinek van igaza :?: Ki vagy Te :?: ha gekkodannak írok egy hsz-t arra ne Te felelj, ahogy ne ő feleljen a neked címzettekre..

3. Végeztél.. Végeztél Te itt már sokszor.. annor émlik egy hsz, amiben elbucsuztál a néptől, 2 mp mulva kitörölted majd írtál egy, az elözővel tök ellentétes hsz-t...
1. Hogy a fórumon ki, mire felel, miről akot véleményt, mivel kapcsolatban ír hsz-t, mindenkinek a szíve-joga.
2. Attól, hogy valakivel egyetértek, nem vagyok a szócsöve. Az én hsz-re válaszolt, tehát jogom van eldönteni, hogy igaza volt-e, avagy sem. vagy talán ha valaki a saját gondolataimmal megfelelőt ír, akkor azt nincs jogom pozitívan visszaigazolni? Ki vagy Te, hogy ezen lehetőségemet kétségbe vond? De ahogy érzed, nem érdekel.
3. Ez igaz, de nem bántam meg.
4. És: nem megyek. Nem azért, mert félős, beszari alak vagyok, vagy mert megijedtem. Hanem, mivel az ellenszenv kölcsönös, nem szeretném, ha ez rátelepülne a találkozó jó hangulatára. A többi gondolatomat pedig visszatartom, mivel megfogadtam: személyeskedő vitákba nem megyek bele. Felesleges.
Pá, aranyom, pá!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Varga Tamás 2008.08.06. 18:19:23-kor.
Kép
ultrasur
Madridista

2008.08.06. 16:43:11

off. azt vágod hogy ha zsindex.hu irsz be akkor is bejön :lol: :lol: :lol:
senzu
Entrenador del Barça

2008.08.06. 16:36:00

elprat írta: Van ez a dolog,hogy pár drogfogyasztó 1-2 napja elhunyt Bp.-en: azt mondták előszőr,hogy "szennyezett" volt,magyarul piszkos vagy mittomén. Aztán jöttek azzal,hogy csomó piát is fogyasztottak a cuccal együtt (ezért ütött be a krach).............hmmmmmm mily' meglepő!
Végső soron mind1 mi volt az oka,de nem értem?!?!
magyar média, olyan dolgokat fejfújnak, aminek semmi értelme , ellenben olyan dolgokat hallgatnak el, amit nem kéne :evil:
ebben az esetben a kedvencem az volt, hogy a híradóban bemondták, hogy túlságosan szennyezett volt a cucc, míg a zsindex megírta, hogy túl tiszta volt :D
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.08.05. 21:51:42

Azért 1-2 története lehet sajnálni való, mert nem mindegyik poénból nyúl hozzá. Persze egyiket se tudom sajnálni, mert aki belemegy az egy gyáva féreg, aki máshol már nem talál nyugalmat. Nem sajnálom egyiket se, ahogy azokat se, akik végeznek saját magukkal.
in to exile
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2008.08.05. 21:44:41

Nagyimnak van igaza: " Drogosok? OTt dögöljenek meg felőlem"
Mit kell egy ilyet körberágni. Beteszik a hirekbe, fokuszba.. mittudom én. Riportokat csinálnak azzal aki szurja magát.... SZÉGGYENN.
Kép
elprat
Capitá del Barça

2008.08.05. 21:37:22

Na akkor leírom.....mondjuk ebbe a tpocicba-ha volt már egy másikban előre is bocsi (most értem melóból haza és nincs kedvem keresgélni,és egész nap bennem volt), szóval le kell hogy írjam:

Van ez a dolog,hogy pár drogfogyasztó 1-2 napja elhunyt Bp.-en: azt mondták előszőr,hogy "szennyezett" volt,magyarul piszkos vagy mittomén. Aztán jöttek azzal,hogy csomó piát is fogyasztottak a cuccal együtt (ezért ütött be a krach).............hmmmmmm mily' meglepő!
Végső soron mind1 mi volt az oka,de nem értem?!?!
Miért kell ezzel ilyen szinten foglalkozni?

Az egész médiából úgy jön le,hogy sajnálnunk kéne őket.
Azt,hogy elhunytak,mélységesen sajnálom,mivel emberek voltak.

De ki a fészkes fene kérte meg őket -MÁR BOCSÁNAT-, hogy legyenek drogosok?????????????????????????????????????

A vége (ha nem térnek észhez és nem szoknak le), így is-úgy is ugyanaz :shock:

Mindennek tetejébe még fel is hívják a drogfogyasztó csűrhének figyelmét,hogy VIGYÁZZANAK MAGUKRA, mert szennyezett ANYAG van a PIACON!Ez elvileg törvényellenes és tiltott,dutyi jár érte meg amit akarsz...

Azt gondolják,hogy EZEK meg fogják válogatni a cuccot -mint mi a kenyeret a boltban?

Szánalom az egész :!: :!: :!:
Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
Saviola
Júdás 2, az áruló

2008.07.20. 10:57:49

Biztos az olyan oldalak miatt ilyen a közhangulat..szűnjenek meg,tűnjenek el,mindenki éljen boldogan,s majd ha a romák téged raknak el havi kétszer,s veszik el mindenedet,akkor majd megoldod magad..nem azt állítom,hogy fontos ennyire felfújni dolgokat,de hogy elnézünk mellettük,az meg vakság,s nem megoldás..ennyit erről,off. :?
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Chris0527
Entrenador del Barça

2008.07.20. 01:50:44

hogy én milyen kurv@ ideges vagoyk :x
aronba
Jugador d'estrella

2008.06.29. 15:47:24

depth írta:
aronba írta: Ugyan vernek itt színárja magyarok is színárja magyarokat nem kell mindent felfújni, engem inkább a szentkorona rádió, a kurucinfo és az efféle szélsőjobboldali szennymédia húz fel :(
Nem kis részben miattuk van olyan közállpot Magyarországon amilyen jelen pillanatban van.
Aha, tuti azok miatt ilyen a helyzet, akik megpróbálják felhívni a figyelmet az ilyen dolgokra. Te sem gondolhatod ezt komolyan.
De igen komolyan gondolom, az ilyen médiák szerepe óriási a bajkeverésben. S Nem csak a romák kapcsán, itt a vajdaságban is mérhetelenül felfújták a magyarveréselket ami odavezetett, hogy ideig alig lehetett normálisan beszélgetni a szerb barátaimmal mert gyanakodva mérgettek, hogy ha esetleg kicsit erőteljesebben vágnak hátba egy beszélgetés során megyek e picsogni valamelyik magyaroprszági médiához, hogy itt verik a magyarokat, ugyanez a tanárverésekkel, de ez már az állami médiára is jellemző, mi a túrúnak kell közzétenni, a királyi tv-ben ogy xy középiskolában gyerekek verik a tanárokat vagy egymást ezzel csak propagandálják ezt s azt érik el, hogy no, akkor holnap verjük már meg mi is qaz oszit mert akkor benne leszünk a tv-ben, kapunk egy kis ejnye-bejnyét, de ki nem rúghatnak minket, s a srácok szemében hősök leszünk.
A média elbulvárosodott olyan dolgok kerülnek a TV-ben a hírekbe, amiknek semmi keresnivalójuk van, ezért mondtam, hogy a média sokkal jobban hozzájárul a közhangulathoz mint az egyes esetek.
Medgyessynek legalább ebben az egyben nagyon igaza volt, ma Magyarországon az igazi hatalom nem a miniszterelnöké, hanem a médiáé.
barca99
Llegenda del Barça

2008.06.29. 15:00:19

Vito írta:építő jelleggű hsz-t hol lehet olvasni a talival kapcsolatban? :roll:
Nem a dühöngőben... :)

Unokahúgodnak meg grat! Csak így tovább! :D

Akartam még írni, de olyan fáradt vagyok, hogy ezt elteszem későbbre... ha nem felejtem el. :)
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.06.29. 11:05:37

Vito írta:építő jelleggű hsz-t hol lehet olvasni a talival kapcsolatban? :roll:
Szerintem ne nagyon számíts ilyenre. Halva született ötlet volt, hamubasült fas.ság.
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.06.29. 11:05:31

Ne haragudj Tamás, de mi a répáért van mindig az, hogyha veszekedés van itt EuroBarçán, akkor te vagy a középpontban. Mindig.

A fórumtalis dolog pedig megint egy olyan dolog - amit szerintem - te reagáltál túl, most hogy így visszanéztem a hsz-eket. Utána persze jött a vitatkozás. :roll:

Na szóval gondolkodj el. Már ha elfogadsz egy ilyet egy 15 éves gyerektől.
Vito
Llegenda del Barça

2008.06.29. 10:40:36

építő jelleggű hsz-t hol lehet olvasni a talival kapcsolatban? :roll:
Vito
Llegenda del Barça

2008.06.29. 10:38:48

tegnapelőtt ballagott az unokahúgom az oviból
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.06.29. 10:36:50

Zozzy 5 írta:
Varga Tamás írta:...
Remélem reagálsz valamit fennhangon, egy olyat, amit megszoktunk. Remélem nem baj, ha nem olvasom el.
Hallgatni arany...
Ja, és ne izgulj: megkíméllek a kézfogás kellemetlen érzésétől, és a levegőt sem szívom el Előled. :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Varga Tamás 2008.06.29. 10:42:41-kor.
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.06.29. 10:31:11

Varga Tamás írta:...
Kezdeném azzal, hogy magam sem tudom, minek reagálok még mindíg neked.
Másodszor igen, sok ember biztos a veled való kötözködés a hobbija. Azért szerencsére ennyire még nem gyér a világ.
Azért pedig nyilván meg kéne tapsolnunk, amiért vagy 3 emberrel jóban vagy. Nem semmi.
A kötözködő reagálásomról: Kezdődött az egész azzal, hogy leírtam: SZERINTEM maradjunk Pesten, tavaly is jó volt, legtöbb ember onnan jön, legegyszerűbb stb...Több ember egyet is értett. Erre megjössz te és közlöd, hogy te gyűlölöd Pestet, bezzeg Róma...Mond már el nekem, hogy mi a nagyanyám térdekalácsa köze volt Rómának ehhez? Semmi. Az volt a kötözködés, hogy ezek után irónikusan beírtam, hogy menjünk Rómába? Már ne is haragudj, de egy bafásult öregember sem sértődik meg ezen. Na mind1, biztos megint igazad van.
Végül pedig: elmondom, hogy én sem szivesen találkoznék veled mostmár. Nem tudnám elképzelni a történtek után, hogy kezetfogjak veled, utánna meg ott jópofizzak. Szinte egy embernek sem sikerült még elérni azt, hogy ne akarjak vele egy levegőt szívni, neked sikerült.

Remélem reagálsz valamit fennhangon, egy olyat, amit megszoktunk. Remélem nem baj, ha nem olvasom el.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.06.29. 10:01:12

Azt írod Andris az Eurobarca találkozók topic-ban, hogy "vannak dolgaid, amik kiverik nálad is a biztosítékot".
Lehet, csak egyet nem értek. Vannak fórumozók, akik megértik a mondandóm lényegét, és vannak, akik nem. Ez utóbbiak - szerintem - inkább csak a kötözködés kedvéért teszik. Tudják, hogy van eset amikor kevésbé tudom türtőztetni magam, és ha válaszolok, akkor egyszerűen én vagyok a rossz, a szemét, az ellenséges, a mindenbe belepofázó, a kibírhatatlan. Vannak egyének, akik élvezik a velem való vitatkozást, és az én ba..tatásomat. Ne mondd, mert így van.
Amit az Üzenetek mindenkinek-ben leírtam, az is gyönyörűen ki lett forgatva. Érdekes, Boixos és még egy-két emberke megértette a mondandóm lényegét, és értelmezni tudták a gondolataimat. Azaz: se hülyeséget nem írtam, és semmi olyat, aminek akkora feneket kellett volna keríteni. Miki és Zoli nem értették teljesen. Csak a különbség a kettejük között annyi, hogy amíg Miki kulturált módon fejezte ki a gondolatait, Zoli értelmét látta a kötözködő hangnemnek. (biztos hiányoztam Neki egy hétig, hogy nem köthetett belém :lol: ).
A tali-topicba is leírtam a véleményem, és a vége személyeskedés lett. És, tudom, hogy elcsépelt, de nem én kezdtem.
Csongor viselkedése pedig nem méltó egy emberhez. Szerintem. Vannak dolgok, amiken nem tudok, és soha nem is fogok felülemelkedni, és amiket nem fogok elnézni. Lehet utálni, de a tiszteletet meg kellene adnia. Nekem sem a szívem csücske, de az alapvető tiszteletet megadom Neki, mert így neveltek, így gondolom, és így érzem.
PAX.
Kép
kilibarca
Capitá del Barça

2008.06.28. 20:43:33

](*,) :evil: hihetetlenül idegesítő ez:Barça Igazolások 2008-09
kár volt elolvasni áá :-k
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.06.27. 14:50:40

Krojf írta:Igen Kedves Los Komám!!!
Csak nem a NIKE Nemzetközi Félmaratonra edzel???
Akkor nyomjad neki, mint az ökör!!!
A hétvégén vasárnap minimum 3 Margitsziget-kört kell
nyomnod!!!
A többiek sem lazsálnak...
K.
Nem készülök semmilyen maratonra. Igazság szerint utálok futni, de valahogy muszáj kondiba tartania magát az embernek. :D
in to exile
Lezárt