Azt írod Andris az Eurobarca találkozók topic-ban, hogy "vannak dolgaid, amik kiverik nálad is a biztosítékot".
Lehet, csak egyet nem értek. Vannak fórumozók, akik megértik a mondandóm lényegét, és vannak, akik nem. Ez utóbbiak - szerintem - inkább csak a kötözködés kedvéért teszik. Tudják, hogy van eset amikor kevésbé tudom türtőztetni magam, és ha válaszolok, akkor egyszerűen én vagyok a rossz, a szemét, az ellenséges, a mindenbe belepofázó, a kibírhatatlan. Vannak egyének, akik élvezik a velem való vitatkozást, és az én ba..tatásomat. Ne mondd, mert így van.
Amit az Üzenetek mindenkinek-ben leírtam, az is gyönyörűen ki lett forgatva. Érdekes, Boixos és még egy-két emberke megértette a mondandóm lényegét, és értelmezni tudták a gondolataimat. Azaz: se hülyeséget nem írtam, és semmi olyat, aminek akkora feneket kellett volna keríteni. Miki és Zoli nem értették teljesen. Csak a különbség a kettejük között annyi, hogy amíg Miki kulturált módon fejezte ki a gondolatait, Zoli értelmét látta a kötözködő hangnemnek. (biztos hiányoztam Neki egy hétig, hogy nem köthetett belém

).
A tali-topicba is leírtam a véleményem, és a vége személyeskedés lett. És, tudom, hogy elcsépelt, de nem én kezdtem.
Csongor viselkedése pedig nem méltó egy emberhez. Szerintem. Vannak dolgok, amiken nem tudok, és soha nem is fogok felülemelkedni, és amiket nem fogok elnézni. Lehet utálni, de a tiszteletet meg kellene adnia. Nekem sem a szívem csücske, de az alapvető tiszteletet megadom Neki, mert így neveltek, így gondolom, és így érzem.
PAX.