Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
vagy pumpa is jó, de ha leszeded a ventit akkor pasztát tegyél rá majd és a régi maradékát törtöld le.barca99 írta:Nem elég ha a ventillátort megfújatod sűrített levegővel? Vagy hogy akarod tisztítani?Slither írta:CPU-hűtő portalanítását mivel lehet a leghatékonyabban megcsinálni?
Ha leszedem a ventilátort róla, akkor a csupasz fém-részt vízzel is tisztítható?
Nem elég ha a ventillátort megfújatod sűrített levegővel? Vagy hogy akarod tisztítani?Slither írta:CPU-hűtő portalanítását mivel lehet a leghatékonyabban megcsinálni?
Ha leszedem a ventilátort róla, akkor a csupasz fém-részt vízzel is tisztítható?
Próbáld ezt: 5C80001080100000000300037454Gauchomester írta:Hello Mindenkinek!
Segítségre lenne szükségem! Nero 7-et telepítek, vagyis csak telepítenék, egy sorozatszámra lenne szükségem, mert az egyetlen, amit a neten találtam azt nem fogadja el, ha valaki tudja a megoldást, segítsen! Előre is kösz
Alias Ipodlopakodo írta:a pénz beszélbatinho írta:Most szeretnék mp4 lejátszót venni. Vki tudna ajánlani hogy milyet érdemes vagy milyet nem?Nagyon megköszönném.komolyan szólva én az aple termékcsalád egyik fajtáját ajánlom
Az a baj, hogy mindig hajnalban van vége a licitnek, és addig nem akarok fentmaradni. És ez amúgy is csak utolsó másodpercre működne, nem? Az meg elég nehéz beidőziteni...Tim írta:Bocs hogy beleszólok,de azt is megpróbálhatod hogy az utolsó pillanatig vársz a liciteddel (szó szerint!) és mivel az uccsó legmagasabb viszi így te nyertél. Ez elfogadott általában mindenhol. A folyamatos licittel az a gond hogy sokan a saját cuccukra licitálnak más néven ha látják hogy van kapás..Slither írta: Amúgy az ilyen automatikus emelőket hogy tudom kijátszani?
Erre azért figyelj,ne menj bele ilyenbe! Döntsd el mennyi a max amit adnál érte és ehhez tartsd magad.
a pénz beszélbatinho írta:Most szeretnék mp4 lejátszót venni. Vki tudna ajánlani hogy milyet érdemes vagy milyet nem?Nagyon megköszönném.
A Kaspersky,és a Nod is nagyon jó,viszont ezek csak 30 napig működnek.Cooltiszo írta:Vírusírtóra lenne szükségem, ha nincs benne akkor tűzfalra is, meg vmi jó spyware progira is. Mit tudnátok ajánlani(vistához is), és hogy lehet beszerezni? Köszönöm a segítséget!
én a kaspersky anrivirust és a nod32-t tudom ajánlani.nekem beváltak.Cooltiszo írta:Vírusírtóra lenne szükségem, ha nincs benne akkor tűzfalra is, meg vmi jó spyware progira is. Mit tudnátok ajánlani(vistához is), és hogy lehet beszerezni? Köszönöm a segítséget!
Bocs hogy beleszólok,de azt is megpróbálhatod hogy az utolsó pillanatig vársz a liciteddel (szó szerint!) és mivel az uccsó legmagasabb viszi így te nyertél. Ez elfogadott általában mindenhol. A folyamatos licittel az a gond hogy sokan a saját cuccukra licitálnak más néven ha látják hogy van kapás..Slither írta: Amúgy az ilyen automatikus emelőket hogy tudom kijátszani?
Emelj rájuk. Ők sem emelnek a végtelenségig, csak egy megadott plafonig, Te is tudsz ilyet megadni beírod, hogy max mennyit szánsz rá, de a licited mindig a lehető legkisebb lesz, szóval, ha Te x tárgyra szánsz 20 dollárt, de a licit 5-ön jár, akkor a Te téted 5.10 lesz, ha valaki Rád licitál, akkor övé lesz 5.20, de ilyenkor jön a Te "tartalékod" és automatikusan jön az 5.30 Neked, és ez így megy 20-ig. Remélem érthető voltam.Slither írta:Amúgy az ilyen automatikus emelőket hogy tudom kijátszani?
A lényeg hogy ne egymásra licitáljunk rá.mr. írta:Én is most akarok abba az eladásos dologba belevágni, mert néha 1-2 ezerért lehet szerezni 15 ezer(vagy több)forintos cuccokat. Haverom is ezzel szedett össze egy csúcsgépre valót.Slither írta:Csak akkor veszek, ha elég olcsón van. Mivel most elég alacsony a $ árfolyama, ezért megéri. Megveszem eBayen és itthon eladom jó pénzért.
Én is most akarok abba az eladásos dologba belevágni, mert néha 1-2 ezerért lehet szerezni 15 ezer(vagy több)forintos cuccokat. Haverom is ezzel szedett össze egy csúcsgépre valót.Slither írta:Csak akkor veszek, ha elég olcsón van. Mivel most elég alacsony a $ árfolyama, ezért megéri. Megveszem eBayen és itthon eladom jó pénzért.