Távkapcsoló a kézben - Internetes meccsnézés, streamek
-
- Barça C
szasztok kozvetiti valami a szerdai merkozest?
- harcilepke
- Jugador del Barça
Nincs esetleg a NY-Barca teljes meccshez egy jó link, mert szívesen megnézném?
Csak a Barca
Közvetíti valami a szerdai meccset?Előre is kösz!
.
- Andris
- Adminisztrátor
2 hete nem voltam, lusta vagyok mindenfelé visszaolvasni most... szóval ha valaki..
Közvetítheti esetleg valami a meccset ?
Vagy megint az internetes kényszermegoldás...
És a Gamperről valami hír?

Közvetítheti esetleg valami a meccset ?
Vagy megint az internetes kényszermegoldás...
És a Gamperről valami hír?
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Új-Zéland–Brazília 0–5cris119 írta:A brazil meccs mi lett:??
Gólszerzők: Anderson (4.), Pato (34.), Ronaldinho (55., 61.-büntetőből), Sobis (90.)

A brazil meccs mi lett:??
Linket légyszí,mert nem tudom hol vannak ezek!danko94 írta:Az internacionalon is!!!!oregem21 írta:TVE internacionalon is lehet nézni vagy csak a TVE 1en????
TVE internacionalon is lehet nézni vagy csak a TVE 1en????
Felmesz a tv szolgaltatod honlapjara es megnezed a csatornakiosztast.menczel írta:akinek van TVE je a tvjén az legyenszives mondjon egy Herzet hogy milyen frekvencián keressem emrt nekem manuálisan kell a különbözö csatikat elöször meglelnem.
elöre is köszönöm
Legalabbis en ezt tennem.
Az élő közvetítés topicot valamelyik modi megnyitná? Mert legutóbb ez elmaradt, és az 'Egyéb Barca meccsek' kapta a hozzászolásokat.
akinek van TVE je a tvjén az legyenszives mondjon egy Herzet hogy milyen frekvencián keressem emrt nekem manuálisan kell a különbözö csatikat elöször meglelnem.
elöre is köszönöm
elöre is köszönöm
isten vagy tenk yousadudetam írta:A TVU-n vagy a 21500 vagy 65217-esen.menczel írta:a TVU rol nem tudtok mondani csatit légyszi?
thxLa Pulga írta:Melyiknorbert55 írta:Mejik az a spanyol olad(asszem) amit Slither szokott linkelni?www.rojadirecta.com

Itt biztos találsz magadnak: www.rojadirecta.comnorbert55 írta:a myp2p.eu-n nincs normális link.Vmi jó kéne.Ha tud vki PLS linkeljen.Köszi.

- La Pulga
- Atomico
- Kapcsolat:
Melyiknorbert55 írta:Mejik az a spanyol olad(asszem) amit Slither szokott linkelni?

Mejik az a spanyol oldal(asszem) amit Slither szokott linkelni?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára norbert55 2008.08.07. 00:40:52-kor.
a myp2p.eu-n nincs normális link.Vmi jó kéne.Ha tud vki PLS linkeljen.Köszi.
- danko94
- Entrenador del Barça
Pontosan!!! La Pulga Komám ezt rutinos fórumozó módjára jól megmondtadLa Pulga írta:Ha majd 0:59-kor még mindig nem lesz csatorna,akkor írjatok. Ne most.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára danko94 2008.08.07. 00:31:23-kor.
- sadudetam
- Barça B
TVE az egy csatorna a TV-ben. Ott tuti, hogy adják a meccset. Most néztem meg a TeleTexten.carlos1991 írta:danko94 írta:A legjobb minőségben a TVE nevű spanyol csatornán lehet megtekinteni a meccset!!!
de itt van 1csomó TVE......:S bocs én ezt nem értem ujjvagyok méég....help meeeeeeee
a TVE az a TV-be megy! nem az interneten....carlos1991 írta:danko94 írta:A legjobb minőségben a TVE nevű spanyol csatornán lehet megtekinteni a meccset!!!
de itt van 1csomó TVE......:S bocs én ezt nem értem ujjvagyok méég....help meeeeeeee

- danko94
- Entrenador del Barça
A tve a tv ben van legalábbis upc és digikabel előfizetőknélcarlos1991 írta:danko94 írta:A legjobb minőségben a TVE nevű spanyol csatornán lehet megtekinteni a meccset!!!