Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tényleg jó lenne minél előbb, hogy időben össze tudjanak szokni Abidallal, mert aztán elkezdődik az idény és akkor már mindig csak a következő meccsre kell/tudnak koncentrálni.carlos1991 írta:Scumy írta:nekem aztán mindegy hogy Silva vagy Capel, mindkettőt bírom, összeg nem számít, nem az én pénzem
énis mindkettőnek örülnék.........végülis mind1 csak lenne máár jó a bal szélünk is....
Scumy írta:nekem aztán mindegy hogy Silva vagy Capel, mindkettőt bírom, összeg nem számít, nem az én pénzem
Szerintem is kellene egy igazi balszélső, s én is leginkább Capelt tartom erre alkalmasnak. Tavaly nemcsak jó, hanem remek szezonja volt. De ha ő nem jön (mint ahogy szóba sem került, akkor welcome Silva!Bestbarca írta:Szerintem is, deha Silva jön 25 misiért, akkor nem fog padozni az fix, valszeg neki fix helyet szán Pep.mr. írta: Szerintem Hleb jobb játékos mint Silva de persze ebben nem mi döntünk.
Szerintem is, deha Silva jön 25 misiért, akkor nem fog padozni az fix, valszeg neki fix helyet szán Pep.mr. írta: Szerintem Hleb jobb játékos mint Silva de persze ebben nem mi döntünk.
Szerintem Hleb jobb játékos mint Silva de persze ebben nem mi döntünk.Bestbarca írta:Cseréld föl Messit és Hlebét, és 80%, hogy igazad lesz, persze ha jön Silva, akkor Hleb pad.Ronaldinho. írta:Akkor ebből még az is kisülhetne hogy kell az iniesta-xavi páros és kell touré akkor enyi erővel lehetne ez a kezdő:
________Valdes__________
___alves__Puyol__Millito_Abidal__
_________Touré/Keita________
___Hleb___Iniesta__Xavi__Messi
__________Eto'o/Henry_____
Cseréld föl Messit és Hlebét, és 80%, hogy igazad lesz, persze ha jön Silva, akkor Hleb pad.Ronaldinho. írta:Akkor ebből még az is kisülhetne hogy kell az iniesta-xavi páros és kell touré akkor enyi erővel lehetne ez a kezdő:
________Valdes__________
___alves__Puyol__Millito_Abidal__
_________Touré/Keita________
___Hleb___Iniesta__Xavi__Messi
__________Eto'o/Henry_____
Capelnek én is joban örülnék, mint Silvának, dehát sajnos föl se merült. Szerintem viszont kell valaki bal oldalra, nagyon egyoldalas a csapat! Jó persze Abidal nincs formában, meg ezek csak felkészülési meccsek, továbbá Alvessel, Xavival Messivel(Hleb) nem véletlen, hogy aktívabb a jobb oldal, de azért én úgy gondolom valamit kellene kezdeni a balunkkal is. Iniesta, Henry, nem nagyon álja meg a helyét balon, ez már látszik. Hleb nem játszott még ott a Barcában, és Pep most egyenlőre Messi helyén számít rá, később majd elválik mit tud balon, de szerintem nem ő kell oda. Silva eléggé univerzális játékos, az tény, de én továbbra sem hiszem, hogy ő a megoldás, szerintem Iniesta is tudja azt hozni balon, mint ő, vagy pl. Henry is. Mindenestere kellene valaki véglegesen a bal oldalra és nem úgy nekimenni a szezonnak, hogy "nyugodtan lehet többféle képpen pótolni a bal szélsőt", hanem valakire kiosztani ezt a szerepet, és beilleszteni balszélsőnek véglegesen, ez lehet a kulcs. Tisztázni ezt a szerepkört! Lehet ez akár Silva, akár Iniesta is, én Henryt nem támogatnám bal szélen, mert ő nem érzi ott jól magát, számtalanszor elmondta. Persze ott is jó, ezért világsztár, de ne szúrjunk már megint ki vele!LG írta:Én Capelt jobban csipem, mint Silvát, nagyobb jövőt látok benne, de jelenleg nincs rá szükségünk, ahogy Silvára sem.
Mostmár,hogy rendesen belegondoltam szerintem se lenne szükség silvára hisz van hleb is és így nyugodtan lehet többféle képpen pótolni a bal szélsőt....LG írta:Én Capelt jobban csipem, mint Silvát, nagyobb jövőt látok benne, de jelenleg nincs rá szükségünk, ahogy Silvára sem.
Szerintem meg csatár nem is kellene elhozzuk Silvát balszélsőnek és okés minden! Henry-Eto'o-Krkic középcsatár nem elég?...Főleg,hogy Henry balszélen is tud játszani meg Hleb is...így lehet,hogy Silva se kellene ha jobban belegondolok...Bestbarca írta:Állítólag Ha marad Eto'o, akkor is jöhet Berbatov, nem számít. Eto'o, Henry, Berbatov, Bojan, Gudjózsi, hmmmmmmm kemény lenne, csak ki padozna? Főleg, hogy arról cikkeznek, hogy 4-3-3-mat preferál Pep is. Innentől 1 hely van csatárnak, na akkor meg minek még Berbatov? Az meg, hogy Henry majd balon játszik, hosszútávon nem hiszem. De akkor is Berbatov, Bojan, Gudjózsi, minek? Jah és állítólag 30 misit adnánk Berbatovért. Hát én azt mondom, hogy akkor fejeljük meg Silva árát azzal a 30-al, az már 55, és hozzuk el Agüerot. Sokkal értelmesebb döntés lenne.MeNnOn írta:ha jól tudom berba csak akkor jön ha samu megy,vagyis inkább nejöjjön![]()
szerintem meg ponthogy silva,és nem arshavin.. nemtudom miért.. szimpatikusabb
Állítólag Ha marad Eto'o, akkor is jöhet Berbatov, nem számít. Eto'o, Henry, Berbatov, Bojan, Gudjózsi, hmmmmmmm kemény lenne, csak ki padozna? Főleg, hogy arról cikkeznek, hogy 4-3-3-mat preferál Pep is. Innentől 1 hely van csatárnak, na akkor meg minek még Berbatov? Az meg, hogy Henry majd balon játszik, hosszútávon nem hiszem. De akkor is Berbatov, Bojan, Gudjózsi, minek? Jah és állítólag 30 misit adnánk Berbatovért. Hát én azt mondom, hogy akkor fejeljük meg Silva árát azzal a 30-al, az már 55, és hozzuk el Agüerot. Sokkal értelmesebb döntés lenne.MeNnOn írta:ha jól tudom berba csak akkor jön ha samu megy,vagyis inkább nejöjjön![]()
én balszélre jobblábast vennék, ezért nem rajongok Silváért. én még soha nem láttam balszélen bizonyítani. az Eb-n csak a jobbszélen nyújtott teljesítménye tetszettMeNnOn írta:ha jól tudom berba csak akkor jön ha samu megy,vagyis inkább nejöjjön![]()
dehpgynem, ezért lennék vele óvatos. bár Silvában sem bízom annyira, nem kápráztatott el még soha, Valencia meccsen mindig gyenge volt (amikor én láttam), a Barca ellen mindig 1-es osztályzatot kapott... Berbában sem bízom annyira, én Arsát pártolnámMeNnOn írta:Berbatov nem a PL be játszik...?MichaaBee írta:az a meggyőződésem, h a Prem Ligából nem éri meg csatárt igazolni!eddig sosem sültek el jól az ilyen igazolások... Guddy, Titi... Silvát VAGY Berbát megérné elhozni, még Eto'o mellé is. sajnos nem bízok nagyon Henryban, de neki is csak szurkolni tudok.
ja amúgy, ha Samu mégis elmegy, akkor esküszöm, h ősziszünetben hatalmas Eto'o sí, Pep no plakátokkal és bannerekkel fogok pózolni a Camp Nou előtt
Berbatov nem a PL be játszik...?MichaaBee írta:az a meggyőződésem, h a Prem Ligából nem éri meg csatárt igazolni!eddig sosem sültek el jól az ilyen igazolások... Guddy, Titi... Silvát VAGY Berbát megérné elhozni, még Eto'o mellé is. sajnos nem bízok nagyon Henryban, de neki is csak szurkolni tudok.
ja amúgy, ha Samu mégis elmegy, akkor esküszöm, h ősziszünetben hatalmas Eto'o sí, Pep no plakátokkal és bannerekkel fogok pózolni a Camp Nou előtt
Én is hasonló véleményen vagyok. Ezek a játékosok nem fognak kimaradni. Nade ha jön Silva is, akkor a pad: Henry, Bojan, Hleb, Pique, Keita, Gudjózsi, Marquez, Sylvinho... Elég kemény. Azért ebben a kispadban van lehetőség bőven az fix. Jah és most olvasom, hogy Berbatov inkább Barcaba jönne, és hogy képesek lennénk 30misit adni érte! Minek , hova? Még ha 2 csatárral is fogunk játszani, akkor is Silva megy padra, vagy Ini, és Henry, Bojan meg fix pad? Vagy hogy? Az fix, hogy hosszú a szezon ,meg más taktika más játékosokat igényel, nade ezzel a 2 játékossal lassan már túltennénk a Chelsea-n is. Nem tudom hogy viselnék ezek a sztárok a padozást, a morál fixen romlana. Habár a Chelsea mindenhol második lett, és ha mi túltennénk rajta, akkor csak egy lehetőség maradna...menczel írta:vv dani puyi martin abidal yaya iniesta xavi messi etoo ha egészségesek akkor mind kezdenek igy számolgassatok
ja és ha jön silva akkor a teljes kezdö 11 megvan a szokásos 4-3-3