Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
kac-kac kukacCharlie írta:Tartottalak annyira értelmesenek hogy rájössz hogy én ezt nem gondoltam komolyan.Amúgy a 3.általánost ne emlegesd még mert még 2osztálynyira vagy tőle!Tartottalak annyira értelmesnek h rágyere én az általánosról beszélek! 2. dolog: köszi hogy 1 reálost tartasz annyira értelmesnek h egyetemre jár!és 3. dolog: Ne aggodj ezentul véletlenül se foglak értelmesnek tekinteni
![]()
C.
Tartottalak annyira értelmesenek hogy rájössz hogy én ezt nem gondoltam komolyan.Amúgy a 3.általánost ne emlegesd még mert még 2osztálynyira vagy tőle!Tartottalak annyira értelmesnek h rágyere én az általánosról beszélek! 2. dolog: köszi hogy 1 reálost tartasz annyira értelmesnek h egyetemre jár!és 3. dolog: Ne aggodj ezentul véletlenül se foglak értelmesnek tekinteni
![]()
Tartottalak annyira értelmesnek h rágyere én az általánosról beszélek! 2. dolog: köszi hogy 1 reálost tartasz annyira értelmesnek h egyetemre jár!Charlie írta:Tök jó,de a 3.-ban egyetemen elég égő ez...Nem úgy gondolod?Colin írta:<--- LoL nah most LoLokv agytokLG írta: Nekem is tetszik, ha nem zavar, ezentul én is fogom használni![]()
![]()
![]()
ügyes vagy, mondtál egy bunkó mondtatok a többiek meg körülállnak és megtapsolnak hozzá... Szuper vagy. Mi ilyet 3.ba csináltunk
![]()
C.
Tök jó,de a 3.-ban egyetemen elég égő ez...Nem úgy gondolod?Colin írta:<--- LoL nah most LoLokv agytokLG írta:Nekem is tetszik, ha nem zavar, ezentul én is fogom használniMaxi írta: Pfú C.!Ez nagyon nagy mondat volt!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ügyes vagy, mondtál egy bunkó mondtatok a többiek meg körülállnak és megtapsolnak hozzá... Szuper vagy. Mi ilyet 3.ba csináltunk
<--- LoL nah most LoLokv agytokLG írta:Nekem is tetszik, ha nem zavar, ezentul én is fogom használniMaxi írta:Pfú C.!Ez nagyon nagy mondat volt!Charlie írta:Amúgy Colin remélem tudod hogy sinus ívben szarok a véleményedre!Ezt jó ha tisztázzuk![]()
C.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nekem is tetszik, ha nem zavar, ezentul én is fogom használniMaxi írta:Pfú C.!Ez nagyon nagy mondat volt!Charlie írta:Amúgy Colin remélem tudod hogy sinus ívben szarok a véleményedre!Ezt jó ha tisztázzuk![]()
C.![]()
![]()
Jóval kötekedxColin írta:Charlie írta:Az is fáj még hogy a kézicsapatunk is jobb mint a madridé!![]()
C.
röhögj nyugodtan.. de 2 dolog: az első az h én a fociról jöttem "vitázni" és nem veszekedni, a másik meg az hogy ha érdekel olvasd vissza mit irtam eto'orol. igazábol az sem fog megrendíteni ha nem olvasod vissza
Én már több oldalon is néztem, nb1.hu, teletext.hu, nemzetisport.hu, eurobarca.hu stb. és mindenhol máshogy volt lefordítva az a bizonyos szó. A tisztelegj a bajnok előtt stimmelt mindenhol. egyébként csak a nemzetisport.hu-n kétféle fordítás volt fenn.LG írta:1 kérdés. Mit is énekeltek EtoojékMert tobb féle verziorol is hallotam. Persze a margitistán a legdurvább:
[auto_cenzúra] madridiak, de vhol kocsok volt, máshol barmot írtak.
Charlie írta:Az is fáj még hogy a kézicsapatunk is jobb mint a madridé!![]()
C.
<--- ehh... Az hogy Figo otthagyta a barcát és átjött a reálba az árulás volt, elhiszem h nem igazán lehet emgemészteni. De AZ h eto'onak volt 1 kijelentése, hidd el az még a "megbocsátható" kategóriába tartozik Csak azért lovagol mindenki rajta és most tényleg az őszintét írom mert NAGYON fáj hogy a barca lett a bajnok, és mindennek a tetjébe még ilyet is mondott... Ez a keserű igaszság...Maxi írta:Nem ismerlek, de mi el tudtuk felejteni hogy mi csinált Júdás?Nem!És még nagyon sokáig nem is fogjuk!Colin írta:<--- ezt hívják előítéletnek? Ismersz engem? tudod milyen ember vagyok? nem? akkor honnan tudod h nem tudom idővel megemészteni???
Nem ismerlek, de mi el tudtuk felejteni hogy mi csinált Júdás?Nem!És még nagyon sokáig nem is fogjuk!Colin írta: <--- ezt hívják előítéletnek? Ismersz engem? tudod milyen ember vagyok? nem? akkor honnan tudod h nem tudom idővel megemészteni???
<--- ezt hívják előítéletnek? Ismersz engem? tudod milyen ember vagyok? nem? akkor honnan tudod h nem tudom idővel megemészteni???Maxi írta:Csak az a gond hogy soha a büdös életben nem fogjátok elfogadni!Colin írta:Szal ha Raul el tudta fogadni akkor nekünk is el kellene tudni, vagy ha nem is tudjuk, attol még el KELL fogadnunk. Hala Real Madrid, Casillas, Raul!