Barça Igazolások 2008-09

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Eaglebarca
Barça B

2008.08.08. 13:34:25

Drukker írta:Ha már ennyire kapus téma van itt akkor én egy nevet mondok aki igazolható és szerintem jobb mint VV :Dida. Ő is potyázik néha de nem nyel be minden távoli lövést:D Nekem am őa kedvenc kapusom. VV tanulhatna is tőle mert jó kapus és tapasztaltabb. 8) 8) 8)
Hát nem is tudom. Ő már eléggé túl van a fénykorán. Ha jól tudom a Milanban nem túl elégedettek vele...
A Barca valóban több mint egy klub!!!
Eaglebarca
Barça B

2008.08.08. 13:31:11

sub_bass írta:
Eaglebarca írta:Hildebrand nekem is tetszik, a tavalyi idényben volt jó néhány hihetetlen bravúrja (sajnos ellenünk is). Ennek ellenére max. cserekapusnak tudnám elképzelni (a király kupa meccseken ő védene). Pintonál és Jorquera-nál egyértelműen jobb lenne.
Tavaly sztem nagyon [auto_cenzúra] szezonja volt. szinte csak ellenünk ment neki. Nem hiszem, hogy kell ide kapus még.
Szerintem viszont ő volt az egyik kulcsa a kupasikerüknek. Hansúlyozom: az egyik, nyilván gólokat is kellett lőni valakinek. Láttad pl. a kupadöntőt? Azért ott sem volt piskóta...
Drukker
Jugador d'estrella

2008.08.08. 13:30:46

Ha már ennyire kapus téma van itt akkor én egy nevet mondok aki igazolható és szerintem jobb mint VV :Dida. Ő is potyázik néha de nem nyel be minden távoli lövést:D Nekem am őa kedvenc kapusom. VV tanulhatna is tőle mert jó kapus és tapasztaltabb. 8) 8) 8)
henry&eto
Jugador del Barça

2008.08.08. 13:28:10

Ha most azt irták sok helyen hogy ezen a héten eldől silva sorsa nem naon látszik eldőlni :S!jó lenne ha jönne deh az még jobb lenne hogyha valami normális hirt kapnánk róla!
---Forza Barca---
torrentkiller
Entrenador del Barça

2008.08.08. 13:15:05

maxilopez írta: Hát abondanzieri jó lene de öreg akinfejev lehet h unalmas de mien kapus valdesnél jobb és fiatallabb tőlem reina is jöhetne vissza isaksson ezek mind jobb kapusok mint valdes vagy hildebrand ugysevéd a valenciába...
Óóó Abondanzieri. Hát. Ha Azért küldenéd el Valdést mert potyázik, akkor Patoval ugyan ott vagyunk. Vannak bravúrjai(nem is egy) de potyázik is. Pl: Bayern elleni visszavágó... :lol:
Ja és idén is elég hosszan versenyben volt a Zamoráért, de ilyeneket bénázó védelem mellett nehéz. Mondj nekem olyan potyát a tavalyi szezonban amin nagyot buktunk...
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
sub_bass
Príncipe Sastre

2008.08.08. 12:55:10

Eaglebarca írta:Hildebrand nekem is tetszik, a tavalyi idényben volt jó néhány hihetetlen bravúrja (sajnos ellenünk is). Ennek ellenére max. cserekapusnak tudnám elképzelni (a király kupa meccseken ő védene). Pintonál és Jorquera-nál egyértelműen jobb lenne.
Tavaly sztem nagyon [auto_cenzúra] szezonja volt. szinte csak ellenünk ment neki. Nem hiszem, hogy kell ide kapus még.
Eaglebarca
Barça B

2008.08.08. 12:50:33

Hildebrand nekem is tetszik, a tavalyi idényben volt jó néhány hihetetlen bravúrja (sajnos ellenünk is). Ennek ellenére max. cserekapusnak tudnám elképzelni (a király kupa meccseken ő védene). Pintonál és Jorquera-nál egyértelműen jobb lenne.
norbert55
Entrenador del Barça

2008.08.08. 12:42:28

Nem kell új kapus V.V. jó.Am barátságos mecsen kaptunk 2 gólt.Főleg amerikában fáradtan.+Erre Pep rádolgoz sokkal stabilabbak leszünk elve hátul tét meccsen+Pep is változtat.

Szal V.V. maradjon a helyén.Jó kapus és kész.
depth
Capitá del Barça

2008.08.08. 12:42:28

Karashu írta: Én tudom, hogy Casillas jó kapus, sőt, megsúgom, nálam ő a Number 1! De ettől függetlenül jó kapus Valdes! De nem kell a rizsa! Azt kérdeztem, hogy kit hoznál a helyére!
Van egy-két tippem kiket fog írni. :)

Ha FM-es a srác, akkor Akinfeev, Ustari, Ochoa.

Ha csak egyszerűen Valdes ellenes, akkor nála gyengébb kapusokat fog írni. Frey, Hildebrand, Julio Cesar, Palop, Almunia stb.

Ha meg hülye, akkor olyanokat akiket lehetetlen megszerezni. Casillas, Buffon, Van der Saar, Cech, Diego Lopez.

Lehet párat kihagytam, azokat a megfelelő helyre helyettesítsétek be. Ezért nincs értelme Valdes elküldéséről beszélni.
maxilopez írta: Hát abondanzieri jó lene de öreg akinfejev lehet h unalmas de mien kapus valdesnél jobb és fiatallabb tőlem reina is jöhetne vissza isaksson ezek mind jobb kapusok mint valdes vagy hildebrand ugysevéd a valenciába...
Ohh. Abbondanzieri, Isaksson :lol: Ilyen szintre nem is gondoltam.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára depth 2008.08.08. 12:47:48-kor.
maxilopez
Jugador d'estrella

2008.08.08. 12:36:33

Karashu írta:
maxilopez írta:1.Nem vagyok hülye.Hát nem tudom hogy egy Valdes hol hasonlítható az előző kapushoz Reinahoz kár volt elengedni Valdes a védelemnek köszönhette a zamora díjat Jah elég erősen Barcás vagyok de casillas jobb kapus valdesnél ezt el kell ismerni valdes nem Barca szitű kapus emlékezzünk csak ki miatt buktuk el a tavaly előtti szezont olyan labdát nemtudott kivédeni amit még a Posza Zsolot is kivéd...
Én tudom, hogy Casillas jó kapus, sőt, megsúgom, nálam ő a Number 1! De ettől függetlenül jó kapus Valdes! De nem kell a rizsa! Azt kérdeztem, hogy kit hoznál a helyére!
Hát abondanzieri jó lene de öreg akinfejev lehet h unalmas de mien kapus valdesnél jobb és fiatallabb tőlem reina is jöhetne vissza isaksson ezek mind jobb kapusok mint valdes vagy hildebrand ugysevéd a valenciába...
Karashu
Jugador d'estrella

2008.08.08. 12:28:16

maxilopez írta:1.Nem vagyok hülye.Hát nem tudom hogy egy Valdes hol hasonlítható az előző kapushoz Reinahoz kár volt elengedni Valdes a védelemnek köszönhette a zamora díjat Jah elég erősen Barcás vagyok de casillas jobb kapus valdesnél ezt el kell ismerni valdes nem Barca szitű kapus emlékezzünk csak ki miatt buktuk el a tavaly előtti szezont olyan labdát nemtudott kivédeni amit még a Posza Zsolot is kivéd...
Én tudom, hogy Casillas jó kapus, sőt, megsúgom, nálam ő a Number 1! De ettől függetlenül jó kapus Valdes! De nem kell a rizsa! Azt kérdeztem, hogy kit hoznál a helyére!
VISCA EL BARCA!!! MINDHALÁLIG!!!
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!! :D
Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx! :)
Eddig jól kenjük Pep! :) Serlegeket és örömkönnyeket a szurkolóknak! :)
Barcaforever
Director del Fútbol

2008.08.08. 12:23:38

Perrero írta:innen nyulták Matat :?: Ő nem madridi volt :?:
Ott a pont, bocs. :wink:
Kép
Karashu
Jugador d'estrella

2008.08.08. 12:23:33

Valbali írta:Piplica lenne a legjobb, nemde? http://sportgeza.hu/futball/2008/08/04/ ... _kapusgol/
Vízhordónak jöhet! :D
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx! :)
maxilopez
Jugador d'estrella

2008.08.08. 12:22:35

Karashu írta:
maxilopez írta:Guardiola! Nem a védelemmel van a gond hanem valdessel őt kéne má leváltani! De teccik Pep hozzáállása, hogy kaptunk két gólt és nemteccik neki . nekem se :D
Még mindig vannak hülyék akik szegény Victor komát le akarják váltani! Különben zömében Pinto áll a kapuba csak felvilágosítólag... De akkor mondj egy megfelelő kapust! (Akifejev-en kívűl, mert ő már unalmas!) Ja, és akit el enged a klubja! + Barca szintű!
1.Nem vagyok hülye.Hát nem tudom hogy egy Valdes hol hasonlítható az előző kapushoz Reinahoz kár volt elengedni Valdes a védelemnek köszönhette a zamora díjat Jah elég erősen Barcás vagyok de casillas jobb kapus valdesnél ezt el kell ismerni valdes nem Barca szitű kapus emlékezzünk csak ki miatt buktuk el a tavaly előtti szezont olyan labdát nemtudott kivédeni amit még a Posza Zsolot is kivéd...
Valbali
Capitá del Barça

2008.08.08. 12:04:37

Kép
culinho
Capitá del Barça

2008.08.08. 11:59:57

van Bommel írta:
culinho írta:Nézd LG, ezalatt az 1 meccs alatt többet láttam tőle, mint Silvától az elmult években összesen.
De miért? Nem azt mondom, hogy rossz, sőt. De. Az első percben már sárgát kapott. Silva Európa bajnok, és régóta a spanyol bajnokságban játszik. De nem lehetne mind2? :D
Európa bajnok, de közel se ő volt a spanyol csapat húzóembere.Nincs túl jó formában mostanság és ha igazak a hírek, akkor nem is nagyon akar váltani.Persze nem bánnám nagyon azt se, ha ő kötne nálunk ki, csak legyen még egy igazolás arra a posztra, különben féloldalasak leszünk.
Karashu
Jugador d'estrella

2008.08.08. 11:59:26

Blest írta:Még jó hogy nem Te döntesz az igazolásoknál, könyörgöm nincs semmi baj Valdessel..., ha lenne is, kit hoznál ide MOST, logikusan, logikusan... :shock:
Zabszem ment a s***ükbe, nem tudják, hogy mit írjanak! Valdessel nincs semmi gond, az olyanokkal van a gond, akik mindenféle hülyeséget írnak össze-vissza róla!!!
Eaglebarca
Barça B

2008.08.08. 11:57:46

maxilopez írta:Guardiola! Nem a védelemmel van a gond hanem valdessel őt kéne má leváltani! De teccik Pep hozzáállása, hogy kaptunk két gólt és nemteccik neki . nekem se :D
Szerintem a fiúk most rákaptak nagyon a támadó futball ízére. Nem csoda, hogy a védelem sokszor nem zár tökéletesen. Ezért nem Valdes-t kell hibáztatni. A kiejtett labda más kérdés, dehát az EB-n is láttunk hasonlót, Cech attól még mindig az egyik legjobb kapus a világon. Zubinak is voltak hasonló esetei...
Karashu
Jugador d'estrella

2008.08.08. 11:56:33

Még mindig vannak hülyék akik szegény Victor komát le akarják váltani! Különben zömében Pinto áll a kapuba csak felvilágosítólag... De akkor mondj egy megfelelő kapust! (Akifejev-en kívűl, mert ő már unalmas!) Ja, és akit el enged a klubja! + Barca szintű!
van Bommel
Capitá del Barça

2008.08.08. 11:52:35

culinho írta:Nézd LG, ezalatt az 1 meccs alatt többet láttam tőle, mint Silvától az elmult években összesen.
De miért? Nem azt mondom, hogy rossz, sőt. De. Az első percben már sárgát kapott. Silva Európa bajnok, és régóta a spanyol bajnokságban játszik. De nem lehetne mind2? :D
Láb a lábé, kar a karé, láb a karé, KARALÁBÉ
Hajrá CSABACSÜD!!!
Adamik-Varga,Kis,Gombár,Viszkok-Virág,Szilágyi,Steigler,Borgulya-Gulyás,Gazsó
www.csabacsudse.gportal.hu
culinho
Capitá del Barça

2008.08.08. 11:49:06

Nézd LG, ezalatt az 1 meccs alatt többet láttam tőle, mint Silvától az elmult években összesen.
Blest
Jugador d'estrella

2008.08.08. 11:48:53

Még jó hogy nem Te döntesz az igazolásoknál, könyörgöm nincs semmi baj Valdessel..., ha lenne is, kit hoznál ide MOST, logikusan, logikusan... :shock:
van Bommel
Capitá del Barça

2008.08.08. 11:48:47

culinho írta:Most megy az Eurosporton a brazil-belga meccs fevételről és életemben először látom Hernanest.Csinált néhány szép cselt, aztán rugott egy akkora gólt, h tátva maradt a szám.Ha így tud,akkor inkább őt venném meg, mint Silvát.
Jó futballista, max azt kéne tenni vele, mint Henriquével. Kölcsönadni.
Láb a lábé, kar a karé, láb a karé, KARALÁBÉ
Hajrá CSABACSÜD!!!
Adamik-Varga,Kis,Gombár,Viszkok-Virág,Szilágyi,Steigler,Borgulya-Gulyás,Gazsó
www.csabacsudse.gportal.hu
maxilopez
Jugador d'estrella

2008.08.08. 11:46:11

Guardiola! Nem a védelemmel van a gond hanem valdessel őt kéne má leváltani! De teccik Pep hozzáállása, hogy kaptunk két gólt és nemteccik neki . nekem se :D
Nastradamus
Jugador del Barça

2008.08.08. 11:41:24

Nastradamus írta:http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... cio_PK=803

sajnos én sem vágom a fordítást :cry:
Akkor bocs úgynézki én is [auto_cenzúra] linkelgetek!
Kép
Lezárt