Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Hát nem is tudom. Ő már eléggé túl van a fénykorán. Ha jól tudom a Milanban nem túl elégedettek vele...Drukker írta:Ha már ennyire kapus téma van itt akkor én egy nevet mondok aki igazolható és szerintem jobb mint VV :Dida. Ő is potyázik néha de nem nyel be minden távoli lövést:D Nekem am őa kedvenc kapusom. VV tanulhatna is tőle mert jó kapus és tapasztaltabb.![]()
![]()
Szerintem viszont ő volt az egyik kulcsa a kupasikerüknek. Hansúlyozom: az egyik, nyilván gólokat is kellett lőni valakinek. Láttad pl. a kupadöntőt? Azért ott sem volt piskóta...sub_bass írta:Tavaly sztem nagyon [auto_cenzúra] szezonja volt. szinte csak ellenünk ment neki. Nem hiszem, hogy kell ide kapus még.Eaglebarca írta:Hildebrand nekem is tetszik, a tavalyi idényben volt jó néhány hihetetlen bravúrja (sajnos ellenünk is). Ennek ellenére max. cserekapusnak tudnám elképzelni (a király kupa meccseken ő védene). Pintonál és Jorquera-nál egyértelműen jobb lenne.
Óóó Abondanzieri. Hát. Ha Azért küldenéd el Valdést mert potyázik, akkor Patoval ugyan ott vagyunk. Vannak bravúrjai(nem is egy) de potyázik is. Pl: Bayern elleni visszavágó...maxilopez írta: Hát abondanzieri jó lene de öreg akinfejev lehet h unalmas de mien kapus valdesnél jobb és fiatallabb tőlem reina is jöhetne vissza isaksson ezek mind jobb kapusok mint valdes vagy hildebrand ugysevéd a valenciába...
Tavaly sztem nagyon [auto_cenzúra] szezonja volt. szinte csak ellenünk ment neki. Nem hiszem, hogy kell ide kapus még.Eaglebarca írta:Hildebrand nekem is tetszik, a tavalyi idényben volt jó néhány hihetetlen bravúrja (sajnos ellenünk is). Ennek ellenére max. cserekapusnak tudnám elképzelni (a király kupa meccseken ő védene). Pintonál és Jorquera-nál egyértelműen jobb lenne.
Van egy-két tippem kiket fog írni.Karashu írta: Én tudom, hogy Casillas jó kapus, sőt, megsúgom, nálam ő a Number 1! De ettől függetlenül jó kapus Valdes! De nem kell a rizsa! Azt kérdeztem, hogy kit hoznál a helyére!
Ohh. Abbondanzieri, Isakssonmaxilopez írta: Hát abondanzieri jó lene de öreg akinfejev lehet h unalmas de mien kapus valdesnél jobb és fiatallabb tőlem reina is jöhetne vissza isaksson ezek mind jobb kapusok mint valdes vagy hildebrand ugysevéd a valenciába...
Hát abondanzieri jó lene de öreg akinfejev lehet h unalmas de mien kapus valdesnél jobb és fiatallabb tőlem reina is jöhetne vissza isaksson ezek mind jobb kapusok mint valdes vagy hildebrand ugysevéd a valenciába...Karashu írta:Én tudom, hogy Casillas jó kapus, sőt, megsúgom, nálam ő a Number 1! De ettől függetlenül jó kapus Valdes! De nem kell a rizsa! Azt kérdeztem, hogy kit hoznál a helyére!maxilopez írta:1.Nem vagyok hülye.Hát nem tudom hogy egy Valdes hol hasonlítható az előző kapushoz Reinahoz kár volt elengedni Valdes a védelemnek köszönhette a zamora díjat Jah elég erősen Barcás vagyok de casillas jobb kapus valdesnél ezt el kell ismerni valdes nem Barca szitű kapus emlékezzünk csak ki miatt buktuk el a tavaly előtti szezont olyan labdát nemtudott kivédeni amit még a Posza Zsolot is kivéd...
Én tudom, hogy Casillas jó kapus, sőt, megsúgom, nálam ő a Number 1! De ettől függetlenül jó kapus Valdes! De nem kell a rizsa! Azt kérdeztem, hogy kit hoznál a helyére!maxilopez írta:1.Nem vagyok hülye.Hát nem tudom hogy egy Valdes hol hasonlítható az előző kapushoz Reinahoz kár volt elengedni Valdes a védelemnek köszönhette a zamora díjat Jah elég erősen Barcás vagyok de casillas jobb kapus valdesnél ezt el kell ismerni valdes nem Barca szitű kapus emlékezzünk csak ki miatt buktuk el a tavaly előtti szezont olyan labdát nemtudott kivédeni amit még a Posza Zsolot is kivéd...
Ott a pont, bocs.Perrero írta:innen nyulták MatatŐ nem madridi volt
Vízhordónak jöhet!Valbali írta:Piplica lenne a legjobb, nemde? http://sportgeza.hu/futball/2008/08/04/ ... _kapusgol/
1.Nem vagyok hülye.Hát nem tudom hogy egy Valdes hol hasonlítható az előző kapushoz Reinahoz kár volt elengedni Valdes a védelemnek köszönhette a zamora díjat Jah elég erősen Barcás vagyok de casillas jobb kapus valdesnél ezt el kell ismerni valdes nem Barca szitű kapus emlékezzünk csak ki miatt buktuk el a tavaly előtti szezont olyan labdát nemtudott kivédeni amit még a Posza Zsolot is kivéd...Karashu írta:Még mindig vannak hülyék akik szegény Victor komát le akarják váltani! Különben zömében Pinto áll a kapuba csak felvilágosítólag... De akkor mondj egy megfelelő kapust! (Akifejev-en kívűl, mert ő már unalmas!) Ja, és akit el enged a klubja! + Barca szintű!maxilopez írta:Guardiola! Nem a védelemmel van a gond hanem valdessel őt kéne má leváltani! De teccik Pep hozzáállása, hogy kaptunk két gólt és nemteccik neki . nekem se
Európa bajnok, de közel se ő volt a spanyol csapat húzóembere.Nincs túl jó formában mostanság és ha igazak a hírek, akkor nem is nagyon akar váltani.Persze nem bánnám nagyon azt se, ha ő kötne nálunk ki, csak legyen még egy igazolás arra a posztra, különben féloldalasak leszünk.van Bommel írta:De miért? Nem azt mondom, hogy rossz, sőt. De. Az első percben már sárgát kapott. Silva Európa bajnok, és régóta a spanyol bajnokságban játszik. De nem lehetne mind2?culinho írta:Nézd LG, ezalatt az 1 meccs alatt többet láttam tőle, mint Silvától az elmult években összesen.
Zabszem ment a s***ükbe, nem tudják, hogy mit írjanak! Valdessel nincs semmi gond, az olyanokkal van a gond, akik mindenféle hülyeséget írnak össze-vissza róla!!!Blest írta:Még jó hogy nem Te döntesz az igazolásoknál, könyörgöm nincs semmi baj Valdessel..., ha lenne is, kit hoznál ide MOST, logikusan, logikusan...
Szerintem a fiúk most rákaptak nagyon a támadó futball ízére. Nem csoda, hogy a védelem sokszor nem zár tökéletesen. Ezért nem Valdes-t kell hibáztatni. A kiejtett labda más kérdés, dehát az EB-n is láttunk hasonlót, Cech attól még mindig az egyik legjobb kapus a világon. Zubinak is voltak hasonló esetei...maxilopez írta:Guardiola! Nem a védelemmel van a gond hanem valdessel őt kéne má leváltani! De teccik Pep hozzáállása, hogy kaptunk két gólt és nemteccik neki . nekem se
Még mindig vannak hülyék akik szegény Victor komát le akarják váltani! Különben zömében Pinto áll a kapuba csak felvilágosítólag... De akkor mondj egy megfelelő kapust! (Akifejev-en kívűl, mert ő már unalmas!) Ja, és akit el enged a klubja! + Barca szintű!maxilopez írta:Guardiola! Nem a védelemmel van a gond hanem valdessel őt kéne má leváltani! De teccik Pep hozzáállása, hogy kaptunk két gólt és nemteccik neki . nekem se
De miért? Nem azt mondom, hogy rossz, sőt. De. Az első percben már sárgát kapott. Silva Európa bajnok, és régóta a spanyol bajnokságban játszik. De nem lehetne mind2?culinho írta:Nézd LG, ezalatt az 1 meccs alatt többet láttam tőle, mint Silvától az elmult években összesen.
Jó futballista, max azt kéne tenni vele, mint Henriquével. Kölcsönadni.culinho írta:Most megy az Eurosporton a brazil-belga meccs fevételről és életemben először látom Hernanest.Csinált néhány szép cselt, aztán rugott egy akkora gólt, h tátva maradt a szám.Ha így tud,akkor inkább őt venném meg, mint Silvát.
Akkor bocs úgynézki én is [auto_cenzúra] linkelgetek!Nastradamus írta:http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... cio_PK=803
sajnos én sem vágom a fordítást