Olimpia 2008

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2008.08.09. 13:57:49

kovinho írta:Cseh Lacika mellett Kis Gergő is benn van a férfi vegyes 400 döntőjében.
Nagyon drukkolok neki(k), de Phelps nagyon magabiztosnak tűnik. Azért remélem meg tudja szorongatni az amcsit Laci.

Hajrá!
És Laci még azt mondom biztatóan is úszott.Maradt benne még sok sztem.

Lochteval lesz harcba az ezüstért,sajnos Phelps verhetetlen szvsz.De a remény hal meg utoljára vagy mi,nagyon fogok szurkolni,óriási döntő lesz.

Kis Gergő meg remélem 6.hely környékére odaér...a két olaszt meg kéne előznie én azt mondom.Sőt még a brazil srácot is megelőzheti.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bányász 2008.08.09. 13:59:28-kor.
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Adam04
Jugador del Barça

2008.08.09. 13:57:38

Mezner2 írta:
vale írta:Jah hajrá magyar vizilabda csapat :!: :!: :!: :twisted: :twisted:
Ha jól emékszem vizilabda szövetség(világ vagy nem tom mi , de valami globális) elnöke nyilatkozta hogy nem tenne jót a sportnak ha megint a magyarok nyernék az olimpiát mert túl egyhanguváválna... nyilván béna kifogás , valamivel kihúztuk a gyufát. :roll:
A vizilabdát teljesen a bírók irányítják , ha ellenünk fújnak (ez már így biztos) alig lessz esélyünk , viszont ha nyerünk vagy valami hasonló... elképsztők vagyunk , és azok vagyunk.
Nyilván az ehez hasonló nyilatkozatok miatt tették az esélylatolgató lapok a álogatottat a csoportból kiesők közé. :roll:
Úgyhogy... :roll: Nehéz lesz...
Nahm ezzel nem értek egyet!
Egy magyar vízilabda válogatottnak nem szabad a bírókra fogni egy esetleges vereséget mert ameik csapatban oan egyéniségek vannak mint Kiss Gergő Biros Peti v Madaras Norbi azt a csapatot nem verhetik meg a bírók. A fiúk naon jól felkészültek az olimpiára naon sok edzésüket láttam ahol minőségi ellenfelek ellen poloztak meggyöző teljesítménnyel higyétek el nem lex itt baj :wink:
A bírok igenis eldönthetik akkor fújnak kontra faultot amikor akarnak akkor állítanak ki magyar játékos amikor akarnak....sajnos :?
vale
Capitá del Barça

2008.08.09. 13:56:59

Mezner2 írta:
Ha jól emékszem vizilabda szövetség(világ vagy nem tom mi , de valami globális) elnöke nyilatkozta hogy nem tenne jót a sportnak ha megint a magyarok nyernék az olimpiát mert túl egyhanguváválna... nyilván béna kifogás , valamivel kihúztuk a gyufát. :roll:
A vizilabdát teljesen a bírók irányítják , ha ellenünk fújnak (ez már így biztos) alig lessz esélyünk , viszont ha nyerünk vagy valami hasonló... elképsztők vagyunk , és azok vagyunk.
Nyilván az ehez hasonló nyilatkozatok miatt tették az esélylatolgató lapok a álogatottat a csoportból kiesők közé. :roll:
Egy magyar vízilabda válogatottnak nem szabad a bírókra fogni egy esetleges vereséget mert ameik csapatban oan egyéniségek vannak mint Kiss Gergő Biros Peti v Madaras Norbi azt a csapatot nem verhetik meg a bírók. A fiúk naon jól felkészültek az olimpiára naon sok edzésüket láttam ahol minőségi ellenfelek ellen poloztak meggyöző teljesítménnyel higyétek el nem lex itt baj :wink:
láttál te már vizilabda mecset :?: Ez nem olyan mint a foci... a center és a bek folyamatosan tolja egymást... semmi sem látszik sak a habok meg hogy kapálóznak , a bíró arra fúj amerre akar mert mind két játékosra rá lehet mondani hogy szabájtalan.
Kép
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.08.09. 13:54:03

Cseh Lacika mellett Kis Gergő is benn van a férfi vegyes 400 döntőjében.
Nagyon drukkolok neki(k), de Phelps nagyon magabiztosnak tűnik. Azért remélem meg tudja szorongatni az amcsit Laci.

Hajrá!
Mezner2
Entrenador del Barça

2008.08.09. 12:28:55

LG
Az Év fórumozója 2016

2008.08.09. 12:15:08

Minden rövidhajú, fékony, kismellű nőről nehéz eldönteni, h nő, v. férfi, nem kell ahhoz kinába menni. A cselgáncsos nő, aki ma reggel a magyar lánny ellen ment, az télleg durva volt, én is simán rámondtam volna, h férfi.
barca99
Llegenda del Barça

2008.08.09. 10:48:56

Néhány kínai "nőről" nehéz eldönteni, hogy nő vagy férfi. Cselgáncsnál például... :D

:?
vale
Capitá del Barça

2008.08.09. 08:56:01

Ronaldinho 17 írta:2.56pm: The Hungary women are wearing the most disgusting skirt-suits - cream, with pink and red floral patterns. They look a bit embarrassed, as well they might.

Guardian írta...hmmm :roll:
Hát mondjuk tényleg nagyon csúnya ez a szerkó , az előzőekhez képest.
Kicsit az Arsenal mezére emlékeztet.
Kép
miihii
KHAL

2008.08.09. 06:32:37

Nah,a kézis csajok behúzták az első derbit. \:D/ Végig vezettünk,de nem az a magabiztos/elsöprő játék volt a jellemző.A végére igen sima lett,de ez csak a második félidő második felétől teljesedett ki.Ekkor léptünk meg a svédektől 1-2 gólról 6ra,amit a végéig tartani tudtunk.Görbicz sztem rendben van,jó lesz a sérülése után.Pálinger Kati Drága pedig földöntúli még mindig!IMMMMÁÁÁÁÁDDDOOOMMMM!!!
Csak így tovább,Csajok!!
HAJRÁ MAGYAROK!! =D>
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
van Bommel
Capitá del Barça

2008.08.09. 02:07:44

Ronaldinho 17 írta:2.56pm: The Hungary women are wearing the most disgusting skirt-suits - cream, with pink and red floral patterns. They look a bit embarrassed, as well they might.

Paraszt britek!!
Hát gyerekek mindjárt kezdünk. Hadd szóljon 3,2,1:MINDENT BELE!!!
Láb a lábé, kar a karé, láb a karé, KARALÁBÉ
Hajrá CSABACSÜD!!!
Adamik-Varga,Kis,Gombár,Viszkok-Virág,Szilágyi,Steigler,Borgulya-Gulyás,Gazsó
www.csabacsudse.gportal.hu
Adam04
Jugador del Barça

2008.08.09. 00:17:38

Hát ez érdekes :roll:
Ronaldinho 17
Entrenador del Barça

2008.08.08. 23:44:29

2.56pm: The Hungary women are wearing the most disgusting skirt-suits - cream, with pink and red floral patterns. They look a bit embarrassed, as well they might.

ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
Adam04
Jugador del Barça

2008.08.08. 23:32:59

Valbali írta:Pontosan, 2004 óta semmiféle nagy tornát(EB/VB) nem nyertünk, mindent a szerbek nyertek meg(kivéve a mostani utsót, ahol megszivatta őket Montenegro), az biztos nem lenne egyhangú, ha a szerbek nyernék meg az olimpiát...
Én azt mondom hogy megnyerjük az olimpiát... a szerbek meg csak azért nyernek mindig mert más senki sem tud annyira küzdeni mint ők pld a Málagai elődöntőben is vezettünk egy góllal sőt mikor velük jáccunk mindig vezetünk egy góllal a vége előtt de aztán vhogy még is megfordítják a meccset nekem ez a véleményem erről...De ez most nem így lesz!!!!
Hajrá MAGYAROK :!: :!: :!:
Hajrá FIÚK :!: :!: :!:
takivini
Capitá del Barça

2008.08.08. 23:15:25

Valbali írta:Pontosan, 2004 óta semmiféle nagy tornát(EB/VB) nem nyertünk, mindent a szerbek nyertek meg(kivéve a mostani utsót, ahol megszivatta őket Montenegro)
Az előtte levő VB-n pedig Horvátország nyert. :roll:
Kép
vale
Capitá del Barça

2008.08.08. 23:01:13

Valbali írta:Pontosan, 2004 óta semmiféle nagy tornát(EB/VB) nem nyertünk, mindent a szerbek nyertek meg(kivéve a mostani utsót, ahol megszivatta őket Montenegro), az biztos nem lenne egyhangú, ha a szerbek nyernék meg az olimpiát...
Mondom hogy valami más az igazi indok... :roll: :evil: :evil:
Elmennek a...
Kép
Valbali
Capitá del Barça

2008.08.08. 22:56:13

Pontosan, 2004 óta semmiféle nagy tornát(EB/VB) nem nyertünk, mindent a szerbek nyertek meg(kivéve a mostani utsót, ahol megszivatta őket Montenegro), az biztos nem lenne egyhangú, ha a szerbek nyernék meg az olimpiát...
Kép
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.08.08. 22:47:36

Engem mondjuk a kosár, foci és a vízilabda érdekel. De majd az úszóinkat is megnézek. Remélem összejön pár arany majd magyar sportolóinknak.

Kovinho: Pontosan nem tudom, de vasárnap kezdődik szerintem, legalább is akkor lesz Usa-Kína kosárlabda meccs, kötelező anyag. :) Jahm és azt hiszem a kosárt eurosport adja, de többi csatorna is tuti belekóstol majd pár meccsbe.

Hajrá Magyarok!
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.08.08. 22:32:41

vale írta:Ha jól emékszem vizilabda szövetség(világ vagy nem tom mi , de valami globális) elnöke nyilatkozta hogy nem tenne jót a sportnak ha megint a magyarok nyernék az olimpiát mert túl egyhanguváválna...
Ez baromság a részéről. Elég régóta nem nyertünk semmit. Az egy dolog, hogy Olimpián címvédők vagyunk, de az utolsó pár év elég szerencsétlenül alakult. Szóval mert nyerünk valamit 4 éven belül az Unicum kupán kívül az nehogy már egyhangú legyen...

Nagyon fogok szurkolni, mikor nézek VB-ket, EB-ket, rendre szívroham kerülget. De ettől szép a vízilabda. Hajrá fiúk!

Férfi kosár- és kézilabda nagyon érdekel. (attól függetlenül, hogy nem vesznek részt a magyarok) Nem tudjátok mikor kezdődik, illetve melyik csatorna adja a meccseket ezen sportágakban?
vale
Capitá del Barça

2008.08.08. 22:26:23

Jah hajrá magyar vizilabda csapat :!: :!: :!: :twisted: :twisted:
Kép
Valbali
Capitá del Barça

2008.08.08. 21:47:51

Engem főleg a kézi-és vizilabda érdekel, a foci mellett természetesen, nomeg ha magyar versenyző van, akkor azt is talán megnézem.
Kép
Bodi
Director del Fútbol

2008.08.08. 21:22:22

Szerintem is nagyon színvonalas volt a megnyitó.
Abban teljesen egyetértek,amit az USA-ról és Kínáról írtatok,sok sportágban tarolni fognak a dopping miatt,de azért akadnak itt tiszta versenyek is,azokra érdemes figyelni.
Bár engem a legjobban pont az a versenyszám izgat,amiben a legegyértelműbb a dopping, a férfi 100 méter!
Hiába tudom,hogy nem tiszta a dolog,már alig várom.
Ezen kívül a kosárlabdát tuti nézem,ez az egyetlen versenyszám,ahol az amerikaiaknak drukkolok,ezzel a csapattal már nagyon remélem,hogy nyernek.
Ahol a legjobban fogok izgulni,az meg egyértelműen a férfi vízilabda,ott mindig idegbeteg szoktam lenni.
Ja és a teniszt ki ne felejtsem,wamos Rafa!!!! 8)
Valbali
Capitá del Barça

2008.08.08. 20:46:59

Remélem azért 6-7 aranyérmet összehozunk. Talán arra van esély. Egyébként meg sztem nagyon színvonalas volt a megnyitó.
Kép
vale
Capitá del Barça

2008.08.08. 20:45:37

Vito írta:'88 óta követem az Olimpiát, de ez az első alkalom, amikor nem néztem a megnyitót

talán azért, mert egy olyan város kapta a rendezési jogot, ahol látni nem lehet a szmogtól.
talán azért, mert ez az egész kína és az usa játszótere lesz, egyértelmű kínai győzelemmel.
talán azért, mert most tényleg 5-6 arany a realitás
ráadásul Vitray az rtl-en :?

HAJRÁ MAGYAROK :!:
Teljesen egyetértek veled , felháborító ami itt folyik...
és akkor a kommentáorok meg mindenki fényezi már most az amerikai és kinai sportolókat... hogy rekord döntés így úgy , annyi doppingszer mint amennyit azok hassználnak nem férne el kis hazánkban...
Kép
Vito
Llegenda del Barça

2008.08.08. 20:40:26

'88 óta követem az Olimpiát, de ez az első alkalom, amikor nem néztem a megnyitót

talán azért, mert egy olyan város kapta a rendezési jogot, ahol látni nem lehet a szmogtól.
talán azért, mert ez az egész kína és az usa játszótere lesz, egyértelmű kínai győzelemmel.
talán azért, mert most tényleg 5-6 arany a realitás
ráadásul Vitray az rtl-en :?

HAJRÁ MAGYAROK :!:
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.08.08. 20:23:15

De igen. Hivatalosan visszahívták, mikor a Madrid Irdingben edzőtáborozott. Már a Távol-Keleten volt a brazil válogatottal. Még azt is olvastam, hogy Dunga fel volt háborodva, meg azt is olvastam, kit hívott be helyette. De a nevét ne kérdezd, elfelejtettem.
Kép
Lezárt