2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Bocsánat, elhamarkodtan írtam... Mármint a mostani BL után aranylabdás lesz, azaz jövőre :S ebben az évben C.Ronaldo kapja meg sajnos...danianevem írta:Ahhoz, hogy Leo kezében tarthassa az aranylabdát, vmit nyernünk kellett volna... Bár ha olimpiát nyer, és ha ősszel jól játszik akkor talán...
Erre sajnos semmi esély...benne lesz az első tízben, de tuti, hogy nem lesz benne az első 3-ban sem. Szinte el lehet könyvelni, hogy Ronaldo, Torres és Casillas közül fog kikerülni a győztes, már ha nem történik valami hihetetlen a hátralevő 5 hónapban...Lionel A. Messi írta: Hát jah, tök egyértelmű.... Nagyon rem, hogy idén aranylabdás lesz a kis messiásunk.
Ahhoz, hogy Leo kezében tarthassa az aranylabdát, vmit nyernünk kellett volna... Bár ha olimpiát nyer, és ha ősszel jól játszik akkor talán...Lionel A. Messi írta: Nagyon rem, hogy idén aranylabdás lesz a kis messiásunk.
Hát jah, tök egyértelmű.... Nagyon rem, hogy idén aranylabdás lesz a kis messiásunk.otto'o írta:......
Egy jó formában lévő Messire minden csapatnak szüksége van. De csak a mienk:D (jó és néha az argentínoké)szajko írta: Ez tudni való volt,hogy Messire nagy szüksége van az Argentínoknak!
Ez tudni való volt,hogy Messire nagy szüksége van az Argentínoknak!otto'o írta:Az argentin sajtó Messit isteníti
A címvédő argentin labdarúgó-válogatott olimpiai bemutatkozása után a nemzeti sajtó visszafogottan értékelte az elefántcsontpartiak elleni 2-1-es sikert. "Győztünk, de a döntetlen igazságosabb lett volna. A felszabadultabb csapat nyert" - utalt a Buenos Aires-i Clarin című napilap arra, hogy Lionel Messi és Juan Roman Riquelme nagyszerűen megértették egymást a pályán. Az újság kiemelte: már az első mérkőzés megmutatta, hogy milyen nagy szükség is volt a Barcelona támadójára, akit klubja sokáig nem akart elengedni az olimpiára. Messi gólt és gólpasszt jegyzett a találkozón.
Má bocs azok nem amatőrök csak fiatalok max 23 évesek!!!Szted Messi amatőr???>BlAuGrAnA HeArT< írta:tehát ugye Aranycsapat idejében tele volt profikkal de azóta ilyen nincs, max 3 túlkoros meg ilyenek... most már vágod?:DMeNnOn írta:milyen amatőrök vagy mit beszélsz?xDDDDD
de ők szerintem nem amatőrök hanem szimplán fiatalok>BlAuGrAnA HeArT< írta:tehát ugye Aranycsapat idejében tele volt profikkal de azóta ilyen nincs, max 3 túlkoros meg ilyenek... most már vágod?:DMeNnOn írta:milyen amatőrök vagy mit beszélsz?xDDDDD
tehát ugye Aranycsapat idejében tele volt profikkal de azóta ilyen nincs, max 3 túlkoros meg ilyenek... most már vágod?:DMeNnOn írta:milyen amatőrök vagy mit beszélsz?xDDDDD
Ámen!>BlAuGrAnA HeArT< írta:Amúgy én meglepődtem h többnyire ugye elvileg amatőrök játszhatnak de nagyon sok taktikai fault volt és elég kemény meccs volt amennyit láttam belőle. Agüero most nem pörgött annyira mint tőle azt megszokhattuk de amilyen kombinációkat toltak nem semmi! El tudnám nézni Unicefes Nike mezben