Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Varga Tamás írta:vilmso94!
Én sem utálom, sőt! Máig nehezen emésztem meg az eligazolását! A Milanban majd varázsol, mi meg búslakodhatunk.
Jó ,nem utálják azért annyian de vannak a forumból akik megutálták páran !!Bányász írta:Azért mert volt egy jó meccse Új-Zéland ellen?vilmso94 írta:Barcaforever írta:Most nehogy azt hallgassam, h jaj Ronaldinho milyen jó, miért kellett eladni.Kezd magához térni ennyi.
Közben 5-0.
Én mondtam hogy jó de utálja mindenki Ronnie-t Ő a legjobb a világon . És kész !!!
Eléggé magasan jegyzett csapat a világ labdarúgásában...
Majd ha mutat valamit a Milanban akkor ok.
Ki utálja ezen a honlapon szted Ronaldinhot?Ne viccelj már.
Szerk:visszatért...megint rúgott pontrúgásból lőtt kettőt....
Azért mert volt egy jó meccse Új-Zéland ellen?vilmso94 írta:Barcaforever írta:Most nehogy azt hallgassam, h jaj Ronaldinho milyen jó, miért kellett eladni.Kezd magához térni ennyi.
Közben 5-0.
Én mondtam hogy jó de utálja mindenki Ronnie-t Ő a legjobb a világon . És kész !!!
Jó-jó, de kellett neki az új légkör, új társak új kihívások, h magához térjen, ennyi előbb-utóbb el kellett adni.(Csak dupla áron)vilmso94 írta:Barcaforever írta:Most nehogy azt hallgassam, h jaj Ronaldinho milyen jó, miért kellett eladni.Kezd magához térni ennyi.
Közben 5-0.
Én láttam végig a Brazil Meccset !!! Nagyon jól játszott a brazil vállogatottDiego10 írta:Sobis gólja előtt Ronaldinho megint mit csinált már
Barcaforever írta:Most nehogy azt hallgassam, h jaj Ronaldinho milyen jó, miért kellett eladni.Kezd magához térni ennyi.
Közben 5-0.
Argentínok szenvednek látom !Bányász írta:Jólvan nyugi...Új-Zélanddal játszanak...vilmso94 írta:A Brazil meccset nézzétek már olyan jól játszik Dinho most !!! Meg az egész Brazil keret !!!
Elhiheted,h szinte mindenkit jobban érdekel az argentin meccs.
Ahogy beírtam a hozzászólásom, meg is próbáltam egyből explorer-rel és joo lett...kovinho írta:Próbáld meg Explorerrel. Nekem úgy lett jó...
Cookies engedélyezned kell a böngésződben !!! Milyen böngészöd van különben ?kulcsar.l írta:Én nem tudok semmit se nézni ezen:
http://www.eurovisionsports.tv/olympics/
Rámegyek az oldalra és egy ilyen üzenetet kapok:
To view Beijing Olympics 2008, you must have browser Cookies enabled, Macromedia Flash Player, and a supported Browser/Operating System/Media Player configuration.
For additional system requirements and further help, click here.
Vki tudna segíteni?:?
Phelpset már az anyja magzatvizében is egy-két cápa üldözte... félelmetes, szegény Cseh.Barcaforever írta:Alig várom a 4 órát.Végre együtt láthatjuk az Nba legjobbjait egy csapatban.Nagyobb meglepetés lenne, ha nem ők nyernék az olimpiát, mintha Phelps nem nyerné meg a 8 aranyát.
Jólvan nyugi...Új-Zélanddal játszanak...vilmso94 írta:A Brazil meccset nézzétek már olyan jól játszik Dinho most !!! Meg az egész Brazil keret !!!
Brazilok nagyon jól játszanak !!! Ronaldinho főleg jól .Varga Tamás írta:Na végre, már kezdtem ideges lenni az argentinokra.Diego10 írta:Argentína-Ausztrália 1-0 Lavezzi!!