Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Persze,megnyerhette volna addig is a meccset...de nekem ez a számítógép kidobja hogy ki "nyer" az nem nagyon tetszik...Varga Tamás írta:Ez igaz, de volt 10 perce, hogy nyerjen. A feltételek pedig hasonlóak. Élni kellett volna vele.
Ettől függetlenül, gratulálunk Gábornak, szépen vívott egész nap!
Majd a csapattal jobban sikerül!
Sokkal fájdalmasabb az aktuális egyéni világbajnok, Kulcsár Krisztián elsőfordulós buktája.
Ez igaz, de volt 10 perce, hogy nyerjen. A feltételek pedig hasonlóak. Élni kellett volna vele.csababarca írta:Azért elég durva hogy valaki 4 évig készül az olimpiára ( Bockó),és akkor a végén ott van a kezében majdnem a bronzérem,és akkor egy számítógép dönti el hogy ki nyerjenröhej...ennyi erővel lejátszhatná egy szimulációs program is
![]()
Cseh Lacinak óriási gratazt az amerikai szeres gyereket úgyse lehet megverni....
Hatalmas bunkerfocijuk volt az ausztráloknak. Csak átlövésekből tudtak helyzetet kialakítani Messiék, ez viszont nem nagyon ment nekik. Szinte semmi nem ment be. De a gól nagyon szép volt.d.OR írta:sosem szerettem őket.vilmso94 írta:A Hollandok vezetnek .
csodálkozom, hogy Messiék csak egy gólt tudtak lőni. sokkal több volt bennük...
d.OR írta:sosem szerettem őket.vilmso94 írta:A Hollandok vezetnek .
csodálkozom, hogy Messiék csak egy gólt tudtak lőni. sokkal több volt bennük...
sosem szerettem őket.vilmso94 írta:A Hollandok vezetnek .
Juró az elég jó szeretem én is a közvetítéseket !!!d.OR írta:Varga Tamás írta:Meg egy himnusz, hogy némulhat el féltávnál. Én biztos kivertem volna a balhét. Életem egyik legszebb eredménye után, így [auto_cenzúra] velem. Interjút vágott szeműnek nem adnék, és mindent bojkottálnék a versenyemen kívül.
valahogy én is így érezném magam. amugy a Phelps csak röhögött, de nagyonarc az a csávó...
én amugy nem is az m1-en nézem a közvetítéseket, hanem a Eurosporton.
a vívónk kikapottde a bronzért még mehet
Varga Tamás írta:Meg egy himnusz, hogy némulhat el féltávnál. Én biztos kivertem volna a balhét. Életem egyik legszebb eredménye után, így [auto_cenzúra] velem. Interjút vágott szeműnek nem adnék, és mindent bojkottálnék a versenyemen kívül.
Baló György volt a kommentátor az leszerepelt nagyon !d.OR írta:Varga Tamás írta:Szánalmas komcsik, utálom az összes ferde szeműt.
![]()
én az m1-en néztem a megnyitót és a kommentátor (nem tudom ki volt az) legalább 10-szer elmondta, hogy amit most látunk, az élőkép![]()
...
Varga Tamás írta:Szánalmas komcsik, utálom az összes ferde szeműt.
Szánalmas komcsik, utálom az összes ferde szeműt.
Nagy volt a félbe szakadt himnusz !d.OR írta:simánvilmso94 írta:Phelps-nek meglesz a 8 arany kisujjából kirázzad.OR írta:én csak most tudtam megnézni az úszást, fantasztikus mit úszot Phelps, de Laci se volt semmi! Phelps amúgy azt nyilatkozta, hogy a maximumot hozta ki magából, mert nagy erős volt a mezőny. ezekszerint Laci mégis csak megizzasztotta, Lochte-t pedig úgy ott hagyta mint a franc!
én nagyon büszke vagyok rá![]()
R10-nek meg grat a jó formájához![]()
amugy mekkora volt már hogy félbeszakadt az amerikai himnusz, ráadásul Bush jelenlétében![]()
és még egy kis apróság a megnyitóról: kiderült, hogy a Peking fölötti lábnyomokat animációs stúdióban csinálták meg, és úgy vágták be az élő képek közé, és egy csomó tűzijátékot felvettek előre![]()
link: http://www.fn.hu/olimpia/20080810/pekin ... szervezok/
![]()
simánvilmso94 írta:Phelps-nek meglesz a 8 arany kisujjából kirázzad.OR írta:én csak most tudtam megnézni az úszást, fantasztikus mit úszot Phelps, de Laci se volt semmi! Phelps amúgy azt nyilatkozta, hogy a maximumot hozta ki magából, mert nagy erős volt a mezőny. ezekszerint Laci mégis csak megizzasztotta, Lochte-t pedig úgy ott hagyta mint a franc!
R10-nek meg grat a jó formájához
Phelps-nek meglesz a 8 arany kisujjából kirázzad.OR írta:én csak most tudtam megnézni az úszást, fantasztikus mit úszot Phelps, de Laci se volt semmi! Phelps amúgy azt nyilatkozta, hogy a maximumot hozta ki magából, mert nagy erős volt a mezőny. ezekszerint Laci mégis csak megizzasztotta, Lochte-t pedig úgy ott hagyta mint a franc!
R10-nek meg grat a jó formájához