Az enyém reggel 5kor :rollmindorokke_barca írta:nah, nekem ugy is jo, mehetek a keletibe en is es akkor mar ott osszegyulhetunk nehanyan, az en vonatom 8:17kor erkezne be

Az enyém reggel 5kor :rollmindorokke_barca írta:nah, nekem ugy is jo, mehetek a keletibe en is es akkor mar ott osszegyulhetunk nehanyan, az en vonatom 8:17kor erkezne be
Nekem 8:58-kor. Adsz egy telószámot, aztán várunk. Vagy megírom az enyémet priviben. Meg páran még csatlakozhatnának, akik ide érkeznek, és akkor közösen is elmehetnénk. Metróval max. 20-25 perc a Keletitől a Népligeti metróállomás. Szerintem.mindorokke_barca írta:nah, nekem ugy is jo, mehetek a keletibe en is es akkor mar ott osszegyulhetunk nehanyan, az en vonatom 8:17kor erkezne be
Mondjuk én is a keletibe érkezem, ha minden jól megy 8:58h-koz.Talán két óra alatt sikerül eljutnom a Népligeti metróaluljáróhoz. Bár, ha más is befut ide, esetleg megvárhatná egymást 3-4 ember, akit valami jótündér összeszedne.Tim írta:Nem. Bonyolítja a helyzetedet hogy át kell szállnod a Deák téren a 2-es metróról a 3-as metróra. Amúgy nem túl bonyolult.Primitive írta: Ez keletiből is ilyen egyszerűen megy?
Szerintem legyenek begyűjtő kommandók vagy valami egyéb megoldást találjunk az ilyen esetekre!
Nem. Bonyolítja a helyzetedet hogy át kell szállnod a Deák téren a 2-es metróról a 3-as metróra. Amúgy nem túl bonyolult.Primitive írta: Ez keletiből is ilyen egyszerűen megy?
Ez keletiből is ilyen egyszerűen megy?Badi írta:mindorokke_barca írta:es a segitseget kernem vkinek h hogyan tudnek eljutni a nyugati palyaudvarrol a talalkozasi ponthoz, azt nagyon megkoszonnemha vki elemjonne esetleg az allomasra:) es h pontosan hanykor is lesz a talalkozo?
11, népliget metróaluljáró
felszállsz a metróra nyugatiba és eljössze a népligetig. ennyi:)
Örülök, hogy sikerült mosolyt csalnom az ajkadra.lionelmessi19 írta:Szuper szuper, legyenek is kapusok, tavaly gondban voltunk ezt illetően..
Badi, ha már magatokhoz ragadtátok a kezdeményezést, akkor szerintem véssétek be ide a telószámotokat, hogy ha valakinek infóra van szüksége bármivel kapcsolatban a tali napján, tudom is én, nem talál oda, akkor fel tudjon hívni valakit.Badi írta:mindorokke_barca írta:es a segitseget kernem vkinek h hogyan tudnek eljutni a nyugati palyaudvarrol a talalkozasi ponthoz, azt nagyon megkoszonnemha vki elemjonne esetleg az allomasra:) es h pontosan hanykor is lesz a talalkozo?
11, népliget metróaluljáró
felszállsz a metróra nyugatiba és eljössze a népligetig. ennyi:)
mindorokke_barca írta:es a segitseget kernem vkinek h hogyan tudnek eljutni a nyugati palyaudvarrol a talalkozasi ponthoz, azt nagyon megkoszonnemha vki elemjonne esetleg az allomasra:) es h pontosan hanykor is lesz a talalkozo?
Miért ne lennél szívesen látott?! Gyerünk írd hozzá magad a listához!mindorokke_barca írta:vki esetleg vmi reakcio a hozzaszolasomra? v nem lennek szivesen latott szemely?
1. LP ( focizok, szállás nem kell)
2. Badi (foci, szállás van)
3. Kovi (foci, szállás lesz)
4. Ordog (foci, szállás van)
5. Ozsi (hakellkapusbeállokegyet, szállás van)
6. Szandi ( ha odaér rá, focizik. délelőtt edzése van. van szállása is. Hajrá Fradi! )
7. Enrique (foci, szállás van)
8. Szpesöl Éjdszönt Toni Almejda Mek "dört dájver" Gerhárt (HA nincs balcsin, és lesz pénze akkor foci nem, kaja kérdőjeles, kocsma igen Very Happy )
9. Zozzy (foci elég alap, szállás akk elvileg van)
10.Tim(foci nem,szállás van,ne hívjatok Bencének!)
11.Roniee21(foci,szállás kellene,Bencének hívnak)
12. Primitive (foci az csak természetes, szállás az még a kanyarba se)
Na akkor most megszólalok a szervezők (ÉN, Ordog, Tim) nevében, mert Ordog nem hagy békén Very Happy
szóval a programról: kb úgy képzeltük, mint ahogy eddig is volt:
11 körül tali, aztán foci, kaja és kocsma
találkozónak szvsz a népligeti metróaluljáró most is megfelel, mivel sokan jönnek volánnal.
1-2 körül terveztük a focit. 90%, hogy a mom park melletti műfüves pályák egyikén lesz, kb 3 órán át, mint ahogy az előző talikon is.
olyan 7-10 ezer körül mozoghat a pálya ára óránként, szal kb 1000, max 1500 ft-ból kijön fejenként
a kajálda még nincs eldöntve, hogy hol legyen, ha valamelyik budapesti ismer egy jó helyet, nyugodtan benyögheti. amire mi gondoltunk: mom park, mammut, pizza huz (délinél) esetleg westend, de ezek tényleg csak ötletek.
este kocsma. jelenleg az Excelsior tűnik befutónak (bartóknál, gellért tér és móricz között kb félúton), de még ez sem fix.
ha valakinek van épkézláb ötlete, lökje, nyitottak vagyunk a változtatásokra (még) Smile