Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem ugyanaz az edzőnk!grecki írta:Na szépen vagyunk...
Kikérem magamnak, igazán atletikus alkatom van, igaz a kockák helyett inkább hengerekkel dolgozok hastájékon...
Nem Marci volt álruhában?Enrique írta: Nálunk is volt egy 100 kilós srác, ő is simán lehúzott pár mp. alatt egy fél literrel.
Nálunk is volt egy 100 kilós srác, ő is simán lehúzott pár mp. alatt egy fél literrel.Drigo írta:Gólyatáborban saját szememmel láttam, hogy egyik senior lehúz egy üveg vodkát 3mp alatt, és még midnig él...LG írta:De egy húzásra úgy más...ez egy hatalmas kamu
Ott bontotta ki előttünk az üveget, kitöltötte egy műanyag fél literes pohárba és lehúzta, szóval meg lehet csinálni, csak gyakorolni kell hozzá.
Becsület szavamra mondom,katona koromban megittam 1/2 liter konyakotLG írta: De egy húzásra úgy más...ez egy hatalmas kamu, ha vki exre lehúz 1 üveg vodkát meghal, az tuti, ez vesszélyesebb mintha 5 üveggel inna meg apránként. Pontosan nem tudom megmondani miért, de egyszer a biológia tanárom mesélt egy esetet, az a gyerek is 1re megivott egy üveg páleszt, és azonnal meghalt, elmagyarázta, h miért, de azt már elfelejtettem. Az tudom, h a vérrel hirtelen történik vmi....De ez videó 100%, h kamu.
Itt nem a mennyiségről,és az eltelt időről folyt a vita. Hanem a pia minőségéről,szntem ezt gyakorolni,,Drigo írta:szóval meg lehet csinálni, csak gyakorolni kell hozzá.
Gólyatáborban saját szememmel láttam, hogy egyik senior lehúz egy üveg vodkát 3mp alatt, és még midnig él...LG írta:De egy húzásra úgy más...ez egy hatalmas kamu
De egy húzásra úgy más...ez egy hatalmas kamu, ha vki exre lehúz 1 üveg vodkát meghal, az tuti, ez vesszélyesebb mintha 5 üveggel inna meg apránként. Pontosan nem tudom megmondani miért, de egyszer a biológia tanárom mesélt egy esetet, az a gyerek is 1re megivott egy üveg páleszt, és azonnal meghalt, elmagyarázta, h miért, de azt már elfelejtettem. Az tudom, h a vérrel hirtelen történik vmi....De ez videó 100%, h kamu.Perrero írta:
futbolista, hallottam olyan storyt, hogy amerikában (hol máshol) volt tequila ivó verseny
a győztes 52 felest ivott meg (2,6 Liter asszem) de ő csak posztumusz "vehette át" az aranyérmet, tekintve hogy belehalt a versenybe.. a 2ik 48at ivott, ő tulélte... szal az az 1 üveg vodka semmi...
Hogy lehet Galapagos-szk. esetében 10000 km-t tévedni? Nincs is olyan messze Ecuadortól.Perrero írta:amilyen kicsi a térkép ez szerencse, a 100 is kb.. bár Barcelonát telibe lőttem, hála a 800*600as felbontásnak, és a Vista nagyitójánakVarga Tamás írta:Nekem csak 101. Viszont, Tiranát 11km-es, Madridot 1km-es pontossággal sikerült eltalálnom.
Galapagos szigeteket mindig elcseszemkb 10ezer km-t tévedek, mindig odabökök..
Jajjj...akkor lehet nekem se 1680x1050-s fölbontáson kellett volna nyomulnomPerrero írta:amilyen kicsi a térkép ez szerencse, a 100 is kb.. bár Barcelonát telibe lőttem, hála a 800*600as felbontásnak, és a Vista nagyitójánakVarga Tamás írta:Nekem csak 101. Viszont, Tiranát 11km-es, Madridot 1km-es pontossággal sikerült eltalálnom.
Galapagos szigeteket mindig elcseszemkb 10ezer km-t tévedek, mindig odabökök..
Micsoda ez pontosan, nem is hallottam róla.Slither írta:'BME Pain Olympics'