Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Onnan, hogy emberi szervezet ilyen teljesítményre nem képes doppingszerek nélkül.Bányász írta:Másrészről meg honnan tudod,h mi a lehetetlen idő?
Tudod...a lehetetlen nem létezik vagy mi...Los Banditos írta: Mind a ketten lehetetlen időket úsznak már
Én sem azt mondtam, hogy egyik se doppingol. Az nyilvánvaló, hogy a legtöbbjük doppingol. Cseh Laci is biztosan, csak ő nem biztos hogy olyan jó doppingot kap, mint Phelps. Mind a ketten lehetetlen időket úsznak már, de ez elég sok sportágra igaz, szóval ez a legundorítóbb az egészbe, hogy már tiszta küzdelmek nincsenek nagyon.barca99 írta:Igazad van Los, teljesen reális időket úszik Phelps.Los Banditos írta:Micsoda szerencse, hogy Cseh Laci a tiszta versenyek, edzésmódszerek híve.Ő biztosan nem doppingol, csak akik elötte meg mögötte vannak. Aha
![]()
Egy szóval nem állítottam, hogy Cseh Laci, vagy akárki nem használ ilyen-olyan teljesítmény növelőket, de amit Phelpsék csinálnak, azokat nem hiszem, hogy sokáig bír egy emberi szervezet.
Holnap női tőr, aztán férfi kard, és aztán csapat csütörtökön és pénteken. Ez még 1 hét vívás, sok éremesély. Nemcsik tuti, párbajcsapat szintén és a férfi kardcsapat is ide tartozik szvsz.Valbali írta:Azért a vívóktól sztem többet vártak sokan...
Úgy beszélsz, mintha vége lenne a vívó számoknak. Még alig kezdődtek el.Valbali írta:Azért a vívóktól sztem többet vártak sokan...
"csak" ezüstöt... 2 nap után mire számítottál?MessiFan írta:Még 1 nyamvatt bronzérmet se szereztünk eddig.MeNnOn írta:bassszus ma láttam valami reklámot ahol azt reklámozták hogy ha a magyarok 9 nél több arany érmet nyernek akkor az aug. 8 -és 10 között vásárolt TVt,és DVD lejátszót árát eggyes boltok visszafizetik.. én bizakodok de az 5 aranyérem is csoda lenne...
csak egy ezüstérmet, Cseh Laci személyében, Európa csúccsalMessiFan írta:Még 1 nyamvatt bronzérmet se szereztünk eddig.MeNnOn írta:bassszus ma láttam valami reklámot ahol azt reklámozták hogy ha a magyarok 9 nél több arany érmet nyernek akkor az aug. 8 -és 10 között vásárolt TVt,és DVD lejátszót árát eggyes boltok visszafizetik.. én bizakodok de az 5 aranyérem is csoda lenne...
Még 1 nyamvatt bronzérmet se szereztünk eddig.MeNnOn írta:bassszus ma láttam valami reklámot ahol azt reklámozták hogy ha a magyarok 9 nél több arany érmet nyernek akkor az aug. 8 -és 10 között vásárolt TVt,és DVD lejátszót árát eggyes boltok visszafizetik.. én bizakodok de az 5 aranyérem is csoda lenne...
3-góllal vezettünk bakker...ozsimiki írta:Ha volt sorry...
Magyarország-Montenegro 10-10, vezettünk elég sokáig,majd a végén mi örülhettünk a döntettlennek...no de sebaj, Sidney-ben vereséggel kezdtünk, Athénban minden meccset megnyertünk,most kell egy ilyen olimpiai cím is,h x is van benne
Igazad van Los, teljesen reális időket úszik Phelps.Los Banditos írta:Micsoda szerencse, hogy Cseh Laci a tiszta versenyek, edzésmódszerek híve.Ő biztosan nem doppingol, csak akik elötte meg mögötte vannak. Aha
![]()
Micsoda szerencse, hogy Cseh Laci a tiszta versenyek, edzésmódszerek híve.barca99 írta:Majd 35 évesen a sírkövére teheti Phelps ezt a sok aranyat. Bár lehet, hogy a cyborgok halhatatlanok.![]()
hát én ismindorokke_barca írta:es ezt szeretnem latni a vegen az olimpia osszesitett ponttablazatan is...nagyon megverik az amerikaiak a ferde szeműeket
es ezt szeretnem latni a vegen az olimpia osszesitett ponttablazatan is...nagyon megverik az amerikaiak a ferde szeműeket
Megnyerik ja, helyre állt a világ rendje ugy látom !!!d.OR írta:nagyon megverik az amerikaiak a ferde szeműeket![]()
Na azért mondom. Nincs semmi bajVarga Tamás írta:Jaj, de hülye vagyok. Összekevertem Gatlinnal. Annyiban van igazam, hogy csak 100m-en fog versenyezni, mert a 200-as válogató közben megsérült, így abban nem kvalifikálta magát.
Sorry.