Ronaldinho 17 írta:Eurobarca találkozó, augusztus 23.:
1. Melkor
2. Dopi
3. Zsolti
4. Enrique
5. Bercy 50%-50% ( Zsoltihoz hasonlóan csak a focira)
6. Superlama
7. Marci
8. Viktor
9. Zauber Zsolti =)
Ha 6-an vagyunk már jó!
A Magyar Barca!
- Melkor
- Entrenador del Barça
Leadtam a nevezést a Tippmix bajnokságra a következő idényre.
Továbbra is csütörtökönként a B pályán fogunk szerepelni, de a pályát átalakították - az A pályához hasonló vonalas 'normál' mértű kapu lesz idén.
A nevezési díj szerencsére csökkent tavalyhoz képest - 104 000 Ft.
Várhatóan ebben az idényben 17 helyett csak 15 csapat lesz a csoportunkban.
ennek az az előnye, hogy nem 17.05-kor, hanem csak 17.50-kor kezdődnek majd az első meccsek - így mindenki könnyebben oda tud érni munka/suli után.
Az első fordulóra 2008 augusztus 28-án csütörtökön kerül sor. A pontos időpontot még nem tudom, amint meglesz beírom ide.
Az előzetes jeletkezések és a telefonos egyeztetések alapján a következő emberekre számítok:
1. Szila
2. András - Szila haverja
3. Marci
4. Melkor
5. Sörös Balázs (páran már láttátok korábban Csepelen védő/csatár)
6. Haze - egészségi állapotától függően a meccsek 50%-án
7. Viktor - dolgozik mellette - a meccsek 50%-án
8. Enrique
9. Kezso
10. Superlama
11. Zsolti - nem fog tudni minden meccsre jönni, de majd elrángatom
12. Bence - ő sérült volt, még kérdéses
A kérdéses emberekkel még egyeztetek.
Az hogy kinek pontosan mennyit kell majd fizetnie az majd később derül ki, de olyan 10k körül lehet számítani fejenként.
Kérlek jelezzétek, hogy ráértek-e az első fordulóban, mert gyaníthatóan sokan még nyaralnak ilyenkor!
Továbbra is csütörtökönként a B pályán fogunk szerepelni, de a pályát átalakították - az A pályához hasonló vonalas 'normál' mértű kapu lesz idén.
A nevezési díj szerencsére csökkent tavalyhoz képest - 104 000 Ft.
Várhatóan ebben az idényben 17 helyett csak 15 csapat lesz a csoportunkban.
ennek az az előnye, hogy nem 17.05-kor, hanem csak 17.50-kor kezdődnek majd az első meccsek - így mindenki könnyebben oda tud érni munka/suli után.
Az első fordulóra 2008 augusztus 28-án csütörtökön kerül sor. A pontos időpontot még nem tudom, amint meglesz beírom ide.
Az előzetes jeletkezések és a telefonos egyeztetések alapján a következő emberekre számítok:
1. Szila
2. András - Szila haverja
3. Marci
4. Melkor
5. Sörös Balázs (páran már láttátok korábban Csepelen védő/csatár)
6. Haze - egészségi állapotától függően a meccsek 50%-án
7. Viktor - dolgozik mellette - a meccsek 50%-án
8. Enrique
9. Kezso
10. Superlama
11. Zsolti - nem fog tudni minden meccsre jönni, de majd elrángatom

12. Bence - ő sérült volt, még kérdéses
A kérdéses emberekkel még egyeztetek.
Az hogy kinek pontosan mennyit kell majd fizetnie az majd később derül ki, de olyan 10k körül lehet számítani fejenként.
Kérlek jelezzétek, hogy ráértek-e az első fordulóban, mert gyaníthatóan sokan még nyaralnak ilyenkor!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Melkor 2008.08.19. 21:08:32-kor.
MELKOR 4 - Hungarian F.C. Barcelona
-
- Entrenador del Barça
Eurobarca találkozó, augusztus 23.:
1. Melkor
2. Dopi
3. Zsolti
4. Enrique
6. Superlama
7. Marci
8. Viktor
Ha 6-an vagyunk már jó!
1. Melkor
2. Dopi
3. Zsolti
4. Enrique
6. Superlama
7. Marci
8. Viktor
Ha 6-an vagyunk már jó!
ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
- Scorpion
- Capitá del Barça
Sziasztok.
Jövő szombaton szerintem rá fogok érni és jövök is a találkozóra.
Vannak már részletek?
Továbbá annyit még röviden, hogy nagy vszínűséggel szeptember elején lesz a következő villámtorna. Hamarosan a kiírást is felteszem ide is, amint lesz végleges infónk!
Jövő szombaton szerintem rá fogok érni és jövök is a találkozóra.
Vannak már részletek?
Továbbá annyit még röviden, hogy nagy vszínűséggel szeptember elején lesz a következő villámtorna. Hamarosan a kiírást is felteszem ide is, amint lesz végleges infónk!
Sziasztok!
Cserepes Viktor vagyok Budapestről, s szeretnék érdeklődni a csapatotokkal kapcsolatban, mert korábban majdnem a csapattagotok lettem, de sajnos családi okok miatt nem tudtam megvalósítani... Azóta játszottam már (sajnos) ellenfélként a "barcások" ellen, s ott mindig beszéltem a "lehetséges visszatérésről" is egy Bede Viktor nevű ismerősömmel... Ő javasolta, hogy írjak ismét Nektek...
Ha válaszolnátok, akkor a cserepesviktor@freemail.hu címre vagy a 30/521-2549-es számon el tudna érni valaki...
Ui.: van Barcelona mezem:)
Üdvözlettel: Cserepes Viktor
Cserepes Viktor vagyok Budapestről, s szeretnék érdeklődni a csapatotokkal kapcsolatban, mert korábban majdnem a csapattagotok lettem, de sajnos családi okok miatt nem tudtam megvalósítani... Azóta játszottam már (sajnos) ellenfélként a "barcások" ellen, s ott mindig beszéltem a "lehetséges visszatérésről" is egy Bede Viktor nevű ismerősömmel... Ő javasolta, hogy írjak ismét Nektek...
Ha válaszolnátok, akkor a cserepesviktor@freemail.hu címre vagy a 30/521-2549-es számon el tudna érni valaki...
Ui.: van Barcelona mezem:)
Üdvözlettel: Cserepes Viktor
Nekem nem jó, elutazunk!Melkor írta:Öcsém még szerintem jönni fog, csak most nem elérhető.
De többiek nem nagyon jeleznek vissza...
Gáborék??
Kezso?
Szila?
Viktor?
Bence?
Haze?
Iván?
Gyugodtan bárki jöhet!
- Melkor
- Entrenador del Barça
Öcsém még szerintem jönni fog, csak most nem elérhető.
Gáborék??
Kezso?
Szila?
Viktor?
Bence?
Haze?
Iván?
Gyugodtan bárki jöhet!
Gáborék??
Kezso?
Szila?
Viktor?
Bence?
Haze?
Iván?

Gyugodtan bárki jöhet!
- Melkor
- Entrenador del Barça
Mindenképp megyünk - nem baj ha nincs meg a teljes csapat, mert elég sok barcás fog jönni és max majd vegyes csapatokkal játszunk.Bercy írta:Srácok!Superlama írta:Elküldve: 2008.08.10. 11:29:28 Hozzászólás témája:
--------------------------------------------------------------------------------
1. Melkor
2. Dopi
3. Zsolti
4. Enrique
6. Superlama (ha itthon leszek akkor a focir aén is megyek, persze ha lesz csapat)
Jó lenne ha lassan kiderülne, hogy mi legyen ezzel a focival, mert akkor szervezek más programot magamnak...
Megyünk és fórumtalin is meglesz a csapat. Téma lezárva. 

-
- Entrenador del Barça
Sztem elmehetünk ,úgysem lesz zéé féle szurkolói torna,ahogy látom! Ez gyakorlatilag ugyanaz,csak más szervezi... Remélem nem akkor lesz nagypályán meccsem!
Sziasztok!
Ezt kaptam levélben, erről az e-mail címről ill. névről. Ha véletlen érdekes lenne nektek
Üdv Mindenkinek!
Pongrác Dús [duspon@gmail.com]
A Peńa Atlética de Hungría szurkolói teremtornát szervez október első vagy második szombatjára (4 vagy 11). A tornán nyolc csapat vesz részt; külföldi csapatok magyar fan klubjai. Éppen ezért gondoltunk a Barcelona magyar fanatikusaira is. Kérem, amennyiben volna kedvük részt venni ezen az egynapos tornán, jelezzék ezen e-mail címen. A részvételt még nem kell biztosra mondani, csak az érdeklődést. Amennyiben kérdése van, bártan forduljon hozzám, üdv:
Dús Pongrác
al-elnök, PAdH
Ezt kaptam levélben, erről az e-mail címről ill. névről. Ha véletlen érdekes lenne nektek

Pongrác Dús [duspon@gmail.com]
A Peńa Atlética de Hungría szurkolói teremtornát szervez október első vagy második szombatjára (4 vagy 11). A tornán nyolc csapat vesz részt; külföldi csapatok magyar fan klubjai. Éppen ezért gondoltunk a Barcelona magyar fanatikusaira is. Kérem, amennyiben volna kedvük részt venni ezen az egynapos tornán, jelezzék ezen e-mail címen. A részvételt még nem kell biztosra mondani, csak az érdeklődést. Amennyiben kérdése van, bártan forduljon hozzám, üdv:
Dús Pongrác
al-elnök, PAdH
-
- Entrenador del Barça
Srácok!Superlama írta:Elküldve: 2008.08.10. 11:29:28 Hozzászólás témája:
--------------------------------------------------------------------------------
1. Melkor
2. Dopi
3. Zsolti
4. Enrique
6. Superlama (ha itthon leszek akkor a focir aén is megyek, persze ha lesz csapat)
Jó lenne ha lassan kiderülne, hogy mi legyen ezzel a focival, mert akkor szervezek más programot magamnak...
-
- Barça C
Sziasztok Barcatestvérek:)
Azt szeretném kérdezni,miért nem érek el semmit az ajándékboltra kattintva???
Amugy kapitányi karszalagot keresek magamnak,és sosem jönnétek rá,"Puyolost"
Néztem már mindenféle webshopokban,kérdeztem már kereskedő partnereit a munkahelyemnek,de semmi...
Kérlek segítsetek ha tudtok!!!
tel számom:70/361_94_90
Köszi
visca el Barca
Azt szeretném kérdezni,miért nem érek el semmit az ajándékboltra kattintva???
Amugy kapitányi karszalagot keresek magamnak,és sosem jönnétek rá,"Puyolost"
Néztem már mindenféle webshopokban,kérdeztem már kereskedő partnereit a munkahelyemnek,de semmi...
Kérlek segítsetek ha tudtok!!!
tel számom:70/361_94_90
Köszi
visca el Barca
Egyébként hol szoktatok játszani?
-
- Jugador del Barça
Elküldve: 2008.08.10. 11:29:28 Hozzászólás témája:
1. Melkor
2. Dopi
3. Zsolti
4. Enrique
6. Superlama (ha itthon leszek akkor a focir aén is megyek, persze ha lesz csapat
)
1. Melkor
2. Dopi
3. Zsolti
4. Enrique
6. Superlama (ha itthon leszek akkor a focir aén is megyek, persze ha lesz csapat

Superlama 24 - Hungarian F.C. Barcelona
-
- Entrenador del Barça
barki mehet a talalkozora? mert en szivesen mennek, de a tema topicjaban se reagalt senki a hsz-mra 

Akkor meg írjátok fel magatokat bakker. 

-
- Entrenador del Barça
A foci részére elmennék,ha meglesz a csapatunk!