Boixos írta:a feliratot ne vedd magadra, már többször írtam a régebbi antimadridista topikban is, h a szurkolókkal nincs semmi bajom, elég hülyén is jönne ki, ha nem szerethetné azt a csapatot az ember, amelyiket akarja (azért az ultarssuros gyerekeket egytől egyig felrúgdosnám). nekem a madriddal, mint klubbal van problémám.
<--- sorry, nem voltam áramszünet volt /Debrecenbe szakad és villámlik!!/ Egyébként helyes h semmi bajod nincs a szurkolókkal

Jól is nézni ki utálnál minden reál drukkert

Nekem személy szerint semmi bajom nincs a barcával, leszámítva h SPANYOL LIGÁBA van mert lehet hogyha angliában lenne szurkolnék nekik... De mivel a reál örök ellenfele... az El Clasico résztvevője... Mondjuk Etoo kijelentésén megbotránkoztam, de Raul szerint Etoot tisztelni kell mert képes volt bocsánatot kérni.. hmm... Ha Raul mondja az ugy van

De egyébként van 1-2 játékos akit nem bírok a Barcába. VVt nagyot utálom (sorry VV fanok) Eto'oval az a legnagyobb problémám hogy túl jó

Ronaldinho szintúgy. Puyol hasonlóképp. De igaz a reál védelme igencsak "érdekes". De sztem a bárkáé (na jó legyen Barca) sem olyan jó... Puyol + Van B. ŐK jók. Van Bommel jó vétel volt, olyan Gravesen kaliberű játékos. Tényleg róla mit gondoltok barcafanok? mert őt még nem hallottam Szidni. De nehgy azthidjétek h szerintünk a Reál tökéletes! Én is lecserélnék sok emberkét... na jó annyira nem sokat

De Gutit, Figot, Roniet, és Samuelt eladnám... Jöhetne helyettük mondjuk Nesta, Ronaldinho, Joaquin, és Shevchenko. Na jó ez csak ez álom, de ha ez megtörténne, nem sok esélye lenne a barcának!

REAL MADRID C. DE F.