Barça Igazolások 2008-09
- hölör
- Jugador del Barça
inkább tennéd egy "rutinos" 22 éves játékosra a súlyt?danko94 írta:De akkor sem szabad 19-20 éves rutintalan srácokra építeni. Nekünk egy kellő rutinnal rendelkező balszélső kell(mint pl Silva vagy Arshavin).Nem szabad a fiatalok vállára ekkora terhet rakni mert az lesz velük mint tavaly Bojannal az idény végére kifullad...MichaaBee írta:most hallottam, h 5 fiatal marad a keretnél. Jeffrénnek meg Sáncheznek alapjából balszél a posztjuk, aztán Vázquez ilyen Deco stílus, ő is jó sztem ott, de kp-n is kiváló. PEdrito is király ott, nem kell sztem ÍGY senki más.

A meneküléssel az a baj, hogy az éned mindig veled marad.
- Bogi63
- Capitá del Barça
Na ez az! A B csapat. Nem hiszem el, hogy ott nem találnak megfelelő embert.MessiFan írta:Silva nemjön. de minek igezolni mikor ingyen hozhatunk fiatalokat a B-csapatbol. inkább ne történjen semmi sérülés.Dani6210 írta:Remek!
De azért Silva mindenképp kellene, vagy legalábbis egy hasonló kvalitású játékos.
Pl. jön egy sérüléshullám - mint tavaly - aztán nem marad ember, aki érne is valamit.
Tuti-Gudi? - No way ...

Nyitva van a pálya! Komló játszik rajta!...
És igen Valdes feneke direkt olyan. Mert így a style-os!8)
Silva nemjön. de minek igezolni mikor ingyen hozhatunk fiatalokat a B-csapatbol. inkább ne történjen semmi sérülés.Dani6210 írta:Remek!
De azért Silva mindenképp kellene, vagy legalábbis egy hasonló kvalitású játékos.
Pl. jön egy sérüléshullám - mint tavaly - aztán nem marad ember, aki érne is valamit.
Tuti-Gudi? - No way ...
- Dani6210
- Barça B
Remek!
Tuti-Gudi? - No way ...
Tuti-Gudi? - No way ...
---Messi----Eto'o----Henry---Dani6210 írta:Mindenképp kell pedig valaki Ronaldinho helyére, mindamellett persze, hogy Ő a maga nemében szinte pótolhatatlan...
Így nem jó?
- lui1698
- Llegenda del Barça
Karashu írta:Záruljon már le ez az ügy is végre, olyan szappanoperák vannak ezen a nyáron, iylet még nem pipáltam! Nagyapámat megkérdem, hogy volt e ilyen régebben is, mert kötve hiszem, hogy ennyi hülyeség egyszerre megtörtént volna!
Nah azért a hülyeségek 70%-a miszer csodálatosanhihetetlen nyálgépmajomparaszt Cristiano Ronaldo dos Santo Aveiro körül volt!
Elképesztő mit művelt ez a ki műmájer gerinctelen féreg!

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Nem kacsa igaz sajna.Dani6210 írta:Hali!
Most akkor végre lezárult ez a Silva ügy?
Csak mert az eurosport.com-on olvastam, hogy végülis marad mindenképp Valaenciában.
Ez kacsa?
Vagy van még remény, hogy leigazoljuk?
Mondjuk nem lenne hátrány ...
Üdv!
- Dani6210
- Barça B
Hali!
Csak mert az eurosport.com-on olvastam, hogy végülis marad mindenképp Valaenciában.
Ez kacsa?
Üdv!
Ez kacsa?
Üdv!
- Karashu
- Jugador d'estrella
Záruljon már le ez az ügy is végre, olyan szappanoperák vannak ezen a nyáron, iylet még nem pipáltam! Nagyapámat megkérdem, hogy volt e ilyen régebben is, mert kötve hiszem, hogy ennyi hülyeség egyszerre megtörtént volna! 

VISCA EL BARCA!!! MINDHALÁLIG!!!
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!!
Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx!
Eddig jól kenjük Pep!
Serlegeket és örömkönnyeket a szurkolóknak! 
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!!

Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx!

Eddig jól kenjük Pep!

Sir Alex Ferguson lemondhat David Silva leigazolásáról, ugyanis a spanyol európabajnok támadó nem szeretne a szigetországba igazolni. A 22 éves játékos ügynöke, Julio Llorente a minap a Sky Sports-nak elárulta: a Valencia nemrég visszautasította a manchesteriek 20 milliós ajánlatát.
“A Manchester United nemrég ajánlatot tett David Silva-ért, de a Valencia visszautasította azt,” - nyilatkozta Llorrente a brit riportereknek. “Silva nem szeretne Angliába igazolni, ugyanis jól érzi magát a Valencia-ban.”
“A családjával szeretne maradni, ezért ha esetleg eligazolna, akkor a Real Madridhoz, vagy a Barcelona-hoz írna alá. Silva viszont a következő szezont a Valencia csapatában akarja kezdeni.”
Forrás: SkySports
“A Manchester United nemrég ajánlatot tett David Silva-ért, de a Valencia visszautasította azt,” - nyilatkozta Llorrente a brit riportereknek. “Silva nem szeretne Angliába igazolni, ugyanis jól érzi magát a Valencia-ban.”
“A családjával szeretne maradni, ezért ha esetleg eligazolna, akkor a Real Madridhoz, vagy a Barcelona-hoz írna alá. Silva viszont a következő szezont a Valencia csapatában akarja kezdeni.”
Forrás: SkySports
- danko94
- Entrenador del Barça
De akkor sem szabad 19-20 éves rutintalan srácokra építeni. Nekünk egy kellő rutinnal rendelkező balszélső kell(mint pl Silva vagy Arshavin).Nem szabad a fiatalok vállára ekkora terhet rakni mert az lesz velük mint tavaly Bojannal az idény végére kifullad...MichaaBee írta:most hallottam, h 5 fiatal marad a keretnél. Jeffrénnek meg Sáncheznek alapjából balszél a posztjuk, aztán Vázquez ilyen Deco stílus, ő is jó sztem ott, de kp-n is kiváló. PEdrito is király ott, nem kell sztem ÍGY senki más.
Hol olvastad ezt?MichaaBee írta:most hallottam, h 5 fiatal marad a keretnél. Jeffrénnek meg Sáncheznek alapjából balszél a posztjuk, aztán Vázquez ilyen Deco stílus, ő is jó sztem ott, de kp-n is kiváló. PEdrito is király ott, nem kell sztem ÍGY senki más.
most hallottam, h 5 fiatal marad a keretnél. Jeffrénnek meg Sáncheznek alapjából balszél a posztjuk, aztán Vázquez ilyen Deco stílus, ő is jó sztem ott, de kp-n is kiváló. PEdrito is király ott, nem kell sztem ÍGY senki más.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
- torrentkiller
- Entrenador del Barça
Szerintem Csiki azért próbálkozik még mindig Szilvánál, és azért nem keres mást, mert megmondták hogy vagy Silva vagy SENKI. Ugy van vele hogy vagy sikerül vagy nem.manuel írta:Nekem tele van a hócipőm ezzel a Csiki úrral!!!hát könyörgöm milyen sportigazgató az aki hosszas húzavona útán hónapokon keresztül tárgyal 1 klubbal és nemtud velük megegyezniés ahelyett hogy félbehagyná a tárgyalásokatt és keresne 1 másik játékost arra a posztra ehelyett a (hülyéje) mégmindig tárgyalni akar amikor már csak 17 nap van hátra az átigazolási szezonból.Könyörgöm Csiki úr!!! nemerőszak a disznótor ha nem engedik silvátt akkor belekellene már végre törődni és egymásik játékos után nézzni aki megfelelő arra posztra és ELVIHETŐ.

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
-
- Barça B
Thiago Neves/Silva/Capel
Vmelyiket lekéne igazolni

Vmelyiket lekéne igazolni

-
- Director del Fútbol
Vagy Sergio Garciát a Zaragozából!lopakodo írta:osztom a véleményedet!még van 17 nap...MichaaBee írta:a rohadt életbe, könyörgöm, igazoljuk már le Arshavint! vagy Capelt, vagy Silvát...

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
-
- Barça B
Még semmi nem dőlt el. Elvileg ma 17:30-kor kezdődik az a találkozó, ahol Silva megkapja a Valencia végső ajánlatát. A klub elnökének tegnapi nyilatkozata lehet, hogy csak az ár további felsrófolását célozta.norbert55 írta:Én azt mondom h ebben az évben még Silva a Valenciában marad.
(forrás: Elmundo).
A Barca valóban több mint egy klub!!!
Én azt mondom h ebben az évben még Silva a Valenciában marad.
szerintem Thiago Neves-sel is megcsinálhattuk volna azt, amit Henriquével. megvesszük és elpasszoljuk pl. a Romához vagy nem tom kinek, de nekik úgyis kell valaki
jövőre őt is úgy fogják vinni, "mint a cukrot".

H a t t r i c k
Nekem tele van a hócipőm ezzel a Csiki úrral!!!hát könyörgöm milyen sportigazgató az aki hosszas húzavona útán hónapokon keresztül tárgyal 1 klubbal és nemtud velük megegyezni
és ahelyett hogy félbehagyná a tárgyalásokatt és keresne 1 másik játékost arra a posztra ehelyett a (hülyéje) mégmindig tárgyalni akar amikor már csak 17 nap van hátra az átigazolási szezonból.Könyörgöm Csiki úr!!! nemerőszak a disznótor ha nem engedik silvátt akkor belekellene már végre törődni és egymásik játékos után nézzni aki megfelelő arra posztra és ELVIHETŐ. 

a rohadt életbe, könyörgöm, igazoljuk már le Arshavint! vagy Capelt, vagy Silvát...
H a t t r i c k