2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Én is!Bodi írta:Mind2 elődöntőben végig az ő játékát figyeltem.
Ingyen egy ilyen jó focista?Bárhova elfér!Barcaforever írta:Én nem értem ezt a van Bommel ügyet.Van annyi középpályásunk, főleg vkp.Sztem idén csak egy védőt kellett volna venni.Azért olyan sérülés hullám, mint ami nekünk volt nincs minden héten.
És akkor a védelmetekkel mi lesz?Colin írta:mág megint.. miért kell rögtön a legrosszabbra gondolni? egyébként nálunk lesz robinho, joaquin, és még CR is pedzegeti... szal ne örülj előre h nem igazolunk!Deco01 írta:Hát sztem nm álom!Mivel ezek közül V. Bommel 100%,Ezquerro szinte tuti h jön! A többiek pedig a köv. szezon kezdetéig simán meglehetnek! Csak nm sír a szád h margit még nm vett senkit sem a köv. szezonra???
mág megint.. miért kell rögtön a legrosszabbra gondolni? egyébként nálunk lesz robinho, joaquin, és még CR is pedzegeti... szal ne örülj előre h nem igazolunk!Deco01 írta:Hát sztem nm álom!Mivel ezek közül V. Bommel 100%,Ezquerro szinte tuti h jön! A többiek pedig a köv. szezon kezdetéig simán meglehetnek! Csak nm sír a szád h margit még nm vett senkit sem a köv. szezonra???