Olimpia 2008

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.08.13. 17:05:12

Benga írta:
Varga Tamás írta:
A vasárnapi evezősfutamok alatt mondta a szakkommentátor, hogy a kínai versenyzők az elmúlt egy évben, csak a kvalifikációs VB-n jelentek meg nemzetközi porondon, azonkívül elérhetetlenek, és láthatatlanok voltak. Biztos, otthon kötögettek. Szerintem pedig valahol Belső-Kínában, a világtól elzárt területen nyomatták magukat, és edzettek. Szakértő mondta, aki rendszeresen jár világversenyekre, anno maga is űzte ezt a sportot, edző lett. Szóval, nem valami berepülő emberke.
Ezzel viszont teljesen egyet értek, hogy kicsit furcsa, hogy neve nincs nem elit mezőnyben edződött kínaiak ( Erős túlzással azt is, mondhatnánk, hogy a rizsföldről szalajtották őket...)minden számba ott vannak. Legyen az vívás bírkózás bármi. És megverik az elitet.
A legdurvább az volt amikor a kínai lövész megnyerte az aranyat és inkább szomorú volt mint boldog.
Gépek...
Ezzel én is. Ők nem voltak eddig sehol sem, Phelsp régebben is ott volt az elején,tudom régi cuccal nyomta akkor még,amit azóta se mutatnak ki,most újjal, többiek meg régi B változatával,azért nyer.igen-igen :lol:

Amerikaik amióta világ a világ ott vannak az éremtáblázat legelején,szinte mindig, Kínaiak meg most akarnak ott lenni, hazai közönség,és dopping,erre rá lehet fogni. Alá is írom,persze azért lebukhatna a sok ferdeszemű,és az összes aki doppingol,amíg nem így lesz,addig nagyon érdekes naponta elolvasni 1234324234szer.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2008.08.13. 17:04:08

Varga Tamás írta:
MichaaBee írta:
hagyjuk már ezt a dedós dumát, hogy "aki jobb nálam biztos csal". miből gondolod, hogy a kínaiak és az amerikaiak doppingolnak?
A vasárnapi evezősfutamok alatt mondta a szakkommentátor, hogy a kínai versenyzők az elmúlt egy évben, csak a kvalifikációs VB-n jelentek meg nemzetközi porondon, azonkívül elérhetetlenek, és láthatatlanok voltak. Biztos, otthon kötögettek. Szerintem pedig valahol Belső-Kínában, a világtól elzárt területen nyomatták magukat, és edzettek. Szakértő mondta, aki rendszeresen jár világversenyekre, anno maga is űzte ezt a sportot, edző lett. Szóval, nem valami berepülő emberke.
Az is lehet,h amit vastagon kiemeltem az a kulcsa a dolgoknak.

Ismerjük a kínaiakat.Ezek fanatikusak.Csoda,h egy hazai olimpiára úgy készülnek mint az állatok?A legtöbb sportolójukat már évek óta erre az egy versenyre készítik fel,így nem meglepő,h jó eredményeket érnek el.

Ugyan az mint fociban Korea(most majd jön,h az is csalás volt).Azok,h mentek a hazai Vb-n a hazai közönség előtt?Függetlenül a körülményektől.Mintha az életük múlt volna rajta.

Nagyjából így képzelem én el a kínaiakat is.H évek óta életük legnagyobb versenyére készülnek.És úgy küzdenek mintha az életük múlna a versenyeken.
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
chi omega
Entrenador del Barça

2008.08.13. 17:02:50

egyébként ezért jobb a foci, ezért jobb az olyan sport, ami JÁTÉK is. ugyan itt is van dopping, nyilván, de attól még nem leszel ügyesebb és okosabb, max több meccset bírsz végigfutni.
Benga
Entrenador del Barça

2008.08.13. 17:02:18

Varga Tamás írta:
Ezzel viszont teljesen egyet értek, hogy kicsit furcsa, hogy neve nincs nem elit mezőnyben edződött kínaiak ( Erős túlzással azt is, mondhatnánk, hogy a rizsföldről szalajtották őket...)minden számba ott vannak. Legyen az vívás bírkózás bármi. És megverik az elitet.
A legdurvább az volt amikor a kínai lövész megnyerte az aranyat és inkább szomorú volt mint boldog.
Gépek...
Ezek négy év múlva(sőt akár 2) sehol sem lesznek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Benga 2008.08.13. 17:02:50-kor.
chi omega
Entrenador del Barça

2008.08.13. 17:01:16

Varga Tamás írta:Mindenki doppingol valamilyen szinten
LOL

persze. cseh laci csak vitaminokat szed. ha nem születsz gonosz amerikainak, vagy gonosz kínainak, akkor nem is akarsz nyerni. ha elérhető valami szer, ami dobogót ígér (HA még jó is vagy mellé), akkor nem nyúlsz hozzá, CSAK MERT MAGYAR VAGY, TEHÁT ERKÖLCSILEG FELSŐBBRENDŰ.
jól értem?
socio66

2008.08.13. 17:00:49

De egyébként gondoljatok bele:
tiszta versenyző vagy,vannak elveid,magadtól soha nem nyúlnál teljesítményjavító szerekhez. De van egy szerződésed hogy xy versenyen neked hoznod kell a legjobb formádat. ha ezt nem teszed meg,a pénz úszik, lehet hogy a támogató is lelép,mert mindenki a legjobbakat akarja támogatni. Aztán tudod hogy már mindenki doppingol,valamilyen mértékben, Tudod hogy nem veheted fel a versenyt a "szeresekkel",bármennyit is edzel. mit teszel?
-vagy elindulsz a versenyen tisztán,leszel mittomén hatodik,miközben tudod hogy az előtted lévők tiltott szerekkel élnek. A pénz,a támogató ugrik,eltűnsz a süllyesztőben.
-vagy doppingolsz,jól szerepelsz,jön a pénz,a hírnév,és mivel nyilván nem a legismertebb doppingszert használod,lehet hogy soha nem buksz le.

hát nem tudom.
én azt gondolom hogy ahhoz hogy egy sportban jó legyél,ahhoz nem kell dopping.De ahhoz hogy te legyél a legjobb ahhoz már igen. az a 8-9 tized amit a dopping tesz hozzá a teljesítményedhez,az kell a győzelemhez.
ez az én véleményem,részemről lezártam a témát.
chi omega
Entrenador del Barça

2008.08.13. 16:59:53

MichaaBee írta:miből gondolod, hogy a kínaiak és az amerikaiak doppingolnak?
azért ez már elég naív vélemény az "új" fejlemények után : DDDDDD

http://zona.hu/article/1174/kitalal-az- ... gbaro.html
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.08.13. 16:59:49

Varga Tamás írta: Mindenki doppingol valamilyen szinten, de Phelps a legkirívóbban, és a legocsmányabbul.
Jaj neee,persze,ezt csak úgy ki lehet jelenteni. Az meg sem fordul a fejedben,h azért ilyen kiemelkedő (mégha dopping is van benne,ahogy másban is)mert ő ennyivel jobb úszó? Persze: nem. meg van állapítva,h nem is tud úszni,csakis azért jó,mert ő kirívóan cuccol,többiek meg csak lájtba...jaj...
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.08.13. 16:57:32

MichaaBee írta:
hagyjuk már ezt a dedós dumát, hogy "aki jobb nálam biztos csal". miből gondolod, hogy a kínaiak és az amerikaiak doppingolnak?
Kép
chi omega
Entrenador del Barça

2008.08.13. 16:57:24

aronba írta:Szerintem néhanyatokat csak azért Piszkálja Phelps sikere mert a mi Lacinkat győzi le. Ha teszem azt egy kínait, vagy franciát úszna le most mindenki tapsolna és Hallelujázna neki. neki. Elég már ebből, hogy csak azért jobb mert doppingol.
El kell ismerni hogy jobb símán.
így van.
ugyanakkor nekem nem szimpatikus phelps ezen kívül sem, egyetértek az index cikkel, olyan unalmas stréber pofa.
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.08.13. 16:57:23

Bányász írta:Mióta elindult az olimpia ugyan azokat a köröket futjuk...

Vagyunk páran akik védik a sportolókat és vannak akik mindenben összeesküvés elméletet látnak...

De már egy kicsit sok az,h minden nap ezresévvel jönnek a Phelpset szídó hozzászólások.Az elején kifejtette mindenki a véleményét,miért jó naponta elmondani,h mekkora csaló,meg,h remélitek megdöglik 40évesen...!?

Azon nem gondolkoztatok,h miért csak Phelpset nyomják tele szerekkel az amcsik?Ha telenyomják akkor a többit miért nem?

Azt meg honnan tudjátok,h mi az emberi teljesítő képesség határa?Mert már ezt is leírta pár ember,h ez emberileg lehetetlen.Honnan tudhatjuk mi azt?
Ezért is írtam,h kellene egy kumma dopping topic,mert szerintem a többség a versenyekről,és eredményekről, akar ide írni,olvasni. Oda meg mehet az dopping kérdés. Vito? Csinálsz egyet? Persze ha csak engem,+Bányász kollegát zavarja,akkor nem szóltam.
Kép
Benga
Entrenador del Barça

2008.08.13. 16:56:06

De nem tehetünk különbséget ember és ember között pusztán azért mert az amerikai jobbat úszike egy magyarnál. És akkor ugye a Ti szemszögetekből az amerikai doppingol a magyar nem. Ez érdekes.

Van egy lista a ma ismert doppingszerekről. Az illegális.
Ami nincs rajta az nem az.
A szabályok szerint ez van. 4 év múlva más lesz. Ez folyamatosan bővül.
Vito
Llegenda del Barça

2008.08.13. 16:55:56

chi omega írta: napja beírtam ide, hogy MINDENKI doppingol. most kijön egy interjú, szó szerint elmondja, hogy így van, és hogy ennyi erővel legalizálni is lehetne, amit én is gondoltam.
szerinted naív vagyok?
szerintem nem.
sry. rossz hsz-re írtam.
a mondandóm viszont áll, csak nem neked címezve :wink:
chi omega
Entrenador del Barça

2008.08.13. 16:55:41

Bányász írta:Mióta elindult az olimpia ugyan azokat a köröket futjuk...

Vagyunk páran akik védik a sportolókat és vannak akik mindenben összeesküvés elméletet látnak...

De már egy kicsit sok az,h minden nap ezresévvel jönnek a Phelpset szídó hozzászólások.Az elején kifejtette mindenki a véleményét,miért jó naponta elmondani,h mekkora csaló,meg,h remélitek megdöglik 40évesen...!?

Azon nem gondolkoztatok,h miért csak Phelpset nyomják tele szerekkel az amcsik?Ha telenyomják akkor a többit miért nem?

Azt meg honnan tudjátok,h mi az emberi teljesítő képesség határa?Mert már ezt is leírta pár ember,h ez emberileg lehetetlen.Honnan tudhatjuk mi azt?
igen, szerintem ez nagyon érdekes kérdés. véleményem szerint tényleg legalizálni kellene a dopping egy részét, mert ezt a szellemet már nem lehet visszazárni a palackba. vagy hazudozik mindenki tovább, ami szánalmas, vagy törlik visszamenőleg minimum 10 év sporteredményeit, aztán tizedakkora érdeklődés mellett folytatják. VAGY - és ez lenne a legbölcsebb - hivatalosan is elismerik, hogy a mai sport már kémia IS, mint a forma 1ben a technika. undorító? hát nem tudom. mivel így nem csalás (már most sem az - az csak akkor lenne ha a mezőny kis része használná a többiekkel szemben), én erkölcsileg ezt nem érzem elvetendőnek. amelyik élsportoló belemegy, az belemegy. kíváncsi rá mire képes a testével, a tűrőképességbe az is beletartozik, hogy kibe mennyi szer fér :D
csak nehogy az legyen a vége, hogy 20 év múlva félig cápa félig ember mutánsok fognak versenyezni : DDDDDDDD
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.08.13. 16:54:47

ozsimiki írta:

Már rég megbarátkoztam a teljesítménynövelők szerepével,ezt elfogadva ugyanúgy élvezem a versenyeket. Ez nem naivitás,csupán korral haladás. Szeretem a sportokat,és nem fogja rányomni nálam a bélyegét az,h sokan mindent a doppinggal magyaráznak, ilyen világban élünk,vagy el kell fogadni,vagy nem. Én elfogadtam. Annak sok értelme nem lenne,h leülök megnézni egy versenyt,majd kifejtem,h így dopping,úgy dopping...ha így állnék hozzá,meg se nézném.
Vito-nak, Tamás-nak.

Nem azt írtam,h szerintem nem doppingol,csak azt,h minden vetélytársa is AKKOR MÁR. HA...

Amit idéztem,azt meg fentartom,ha ennyire nem tetszik a egyeseknek a vélt doppingolás,akkor felesleges nézni is a különböző számokat. Én élvezem így is a versengést. És örülök,h jópár óriási versenyzőt láthattam élőben: Sampras,M.Schumi,Woods,Michael Johnson,Phelps,Thorpe,Piersol, focistákról,kézisekről,stb nem is beszélve...
Kép
aronba
Jugador d'estrella

2008.08.13. 16:54:17

Szerintem néhanyatokat csak azért Piszkálja Phelps sikere mert a mi Lacinkat győzi le. Ha teszem azt egy kínait, vagy franciát úszna le most mindenki tapsolna és Hallelujázna neki. neki. Elég már ebből, hogy csak azért jobb mert doppingol.
El kell ismerni hogy jobb símán.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára aronba 2008.08.13. 16:55:47-kor.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.08.13. 16:53:36

ozsimiki írta:
azt nem érted meg,h ha már mindig a doppinggal jöttök,akkor ne csak Phelps nevét írjátok mellé,legnagyobb riválisai is másodperceket fejlődtek,ahogy ő is,azért nem verik meg. IGen Lacika is.
ebben igazad van. Az ausztrálok, a kínaiak ugyanúgy doppingolnak. Egyik úszófutamban néztem egy kínai 'lányt', szélesebb vállai voltak, mint Cseh Lacinak. Azt hittem, rosszul látok. Mindenki doppingol valamilyen szinten, de Phelps a legkirívóbban, és a legocsmányabbul.
Attól, hogy negatív a doppingmintája, nem jelenti azt, hogy nem doppingol. Marion Jones is negatív doppingmintákat produkált Sydney-ben, és...Negatív doppingminta nem = azzal, hogy tiszta.
Kép
chi omega
Entrenador del Barça

2008.08.13. 16:52:02

Lampiao írta:

Egerszegi és Darnyi vizsgálata sosem lett pozití.... Ennyit erről... kíváncsi leszek Phelps vizsgálatára.... Ugyanis Még Egerszegi és Darnyi sem döntögette így a világrekordokat... Az ötödik érmét szerezte világrekorddal... Ez eléggé hihetetlen... Majd ha a vizsgálata negatí elismerem a tehetségét... Viszont te elég magyarellenes vagy...
phleps vizsgálata sem lett soha pozitív. ahogy úgy általában kevesekről bizonyosodik be. úgyhogy ennyi erővel nyugodtan elismerheted phelps tehetségét.
és vajon mitől vagyok magyarellenes? : DDDDDDDDD azt gondolod cseh laci színtiszta izomerőből meg tehetségből ért el olyan időt, amire eddig csak phelps volt képes az egész világon? ajjaj.. magyar gárda riadó!
MichaaBee
Llegenda del Barça

2008.08.13. 16:49:59

Varga Tamás írta:Doppingkérdés. Kínaiak és az amcsik üzemszerűen nyomják. Normál edzéssel, tisztán fizikai és emberi képtelenség 8 aranyat nyerni 9 nap alatt, kb. 20 úszással. Ráadásul mindet világcsúccsal. Remélem, Phelps 40 éves korában tolószékben kerekezik. Tisztességtelen, csaló ember.
hagyjuk már ezt a dedós dumát, hogy "aki jobb nálam biztos csal". miből gondolod, hogy a kínaiak és az amerikaiak doppingolnak? semmi alapja nincsen. nem kéne Cheh Lacival szemben ennyire elvakultnak lenned, azért mert magyar. én is szurkolok a magyaroknak az Olimpián, de nem kezdek hülyeségekkel dobálódzni, ha nem nyer a csapat, mert pl. nem izgat annyira, mint a Barca. de nem mondtam soha, h RvN doppingol, egyszerűen azért, mert jobb volt, mint Ronaldinho.

Phelpsnek negatívak lettek az eredményei, tehát nem tudom honnan veszed ezt a marhaságot...

nem kéne "tolószékbe kívánni" egy negyvenéves sportolót, aki ráadásul ilyen sikeres is. ennyi erővel Maradonát is utálhatnád, és nevezhetnéd csaló, tisztességtelen embernek. ja elfelejtettem, ő nem tett keresztbe Cseh Lacinak...
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.08.13. 16:49:26

Benga írta:Amég nem mutatják ki addig, úgy vagyok vele, hogy bárki megteheti, hogy doppingoljon és nem feltételezem Laciról vagy pontosabban nem szeretném. Igazából szerintem régen rossz, ha a doppingolás mértéke és minősége attól függ, hogy kinek mennyi pénze van és nem attól hogy kinek milyenek az elvei. Szóval kénytelen doppingolni mindenki. Ráadásul legális amég nincsenek kézzel fogható bizonyítékok.
Ez számomra új információ: a doppingolás legális? Akkor miért tiltották el Marion Jones-t, zárták börtönbe (tudom, hamis tanúzásért), és a többi doppingolót. Érdekes felfogás, csak gratulálni tudok hozzá!
ÉLJEN A DOPPINGOLÁS LEGALITÁSA!
Kép
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2008.08.13. 16:49:04

Mióta elindult az olimpia ugyan azokat a köröket futjuk...

Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.08.13. 16:48:57

Varga Tamás írta:
Miki!
Igen, volt 7 aranyérmes sportoló az olimpiákon. Mikor is? Milyen időkkel? Mennyi ellenféllel? Ja, 30 évvel ezelőtt, 10-15 mp-cel rosszabb időkkel. Na, mindegy.
A csalók mindig elnyerik a jutalmukat.
Idők javúlnak minden sportágban. Az akkori idő,ABBAN A KORBAN igenis kumma jó volt,úgyanúgy mint EBBEN A KORBAN Phelpsé.

Azok is,akiknek ilyen reményei vannak.
Kép
chi omega
Entrenador del Barça

2008.08.13. 16:48:40

Vito írta:
ozsimiki írta:Lampio!

Chi nem magyarellenes,csak realista.
és naív.

...az utóbbi 5-6 év élsportja szinte csak a doppingról szól (régen tisztának és zseninek hitt atléták, kerékpározók buktak/buknak le tömegesen...), hihetetlen és felfoghatatlan világcsúcsok dőlnek meg -nem tizedekkel- az egyéni, fizikai sportágakban.
és akkor az a kifogás, hogy negatív a tesztje :D

ne vicceljetek már... az EPO-t sem tudták kimutatni 10 évvel ezelőtt, most meg a lúzerebb (lebukós) élsportolók kedvenc kiegészítője.

Phelpsre egy imázsközpont épült az USA-ban és világszerte, a 8 arany miatt.
nem gondoljátok, hogy anabólikus szteroiddal fogják etetni. amit Pelphs használ, az majd 4-6 év múlva jut el ide...
2 napja beírtam ide, hogy MINDENKI doppingol. most kijön egy interjú, szó szerint elmondja, hogy így van, és hogy ennyi erővel legalizálni is lehetne, amit én is gondoltam.
szerinted naív vagyok?
van Bommel
Capitá del Barça

2008.08.13. 16:47:36

Ez a dopping olyan, mint a számítógépes vírus. Mindig előrébb van 2-3 lépéssel. Szvsz a Phelps ellenesek(közéjük tartozom) azt akarják mondani, hogy lehet őt sztárolni, de valószínűleg ő kapja a legújabb cuccokat(úszódressz :wink: ), és így nyer világcsúcsokkal és kilométerekkel. Arra lennék én is kíváncsi, hogy ez a lapátfülű majom mire lenne képes, ha valakivel ugyanazt az "úszódresszt" kapná. Nem mondom, hogy nem nyerhetne/nyerne csak kíváncsi lennék. És nyerhet akárhány aranyat, számomra nem ér fel Thorpe, Hoogenband, Egerszegi, Darnyi, Rózsa mellé. Hogy miért nem tudom megmondani, számomra nem, és kész. És teljes szívemből szurkolok ellene!! 8)
Láb a lábé, kar a karé, láb a karé, KARALÁBÉ
Hajrá CSABACSÜD!!!
Adamik-Varga,Kis,Gombár,Viszkok-Virág,Szilágyi,Steigler,Borgulya-Gulyás,Gazsó
www.csabacsudse.gportal.hu
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.08.13. 16:46:57

Ilúvatar írta:
ozsimiki írta:Ők nem,de Ti már tudjátok,h új doppingszerek,ez a lényeg. :D

Amúgy 2003? 2004? Azokat se tudják még kimutatni? Akkor is negatív lett neki..akkor is úszott pár világcsúcsot...vagy majd 20év múlva derül ki?
omg... ki mondta, hogy ők nem tudják? Mégszép, hogy ők is sejtik, hogy doppingoznak, DE NEM TUDJÁK KIMUTATNI. nehéz megérteni? :roll: pölö, elolvastad esetleg a híreket? elkapták az amcsi dopping-bárót...

erről ennyit... védjed az amcsikat, grat. én kiszálltam ebből.
azt nem érted meg,h ha már mindig a doppinggal jöttök,akkor ne csak Phelps nevét írjátok mellé,legnagyobb riválisai is másodperceket fejlődtek,ahogy ő is,azért nem verik meg. IGen Lacika is.
Kép
Lezárt