Varga Tamás írta:Doppingkérdés. Kínaiak és az amcsik üzemszerűen nyomják. Normál edzéssel, tisztán fizikai és emberi képtelenség 8 aranyat nyerni 9 nap alatt, kb. 20 úszással. Ráadásul mindet világcsúccsal. Remélem, Phelps 40 éves korában tolószékben kerekezik. Tisztességtelen, csaló ember.
hagyjuk már ezt a dedós dumát, hogy "aki jobb nálam biztos csal". miből gondolod, hogy a kínaiak és az amerikaiak doppingolnak? semmi alapja nincsen. nem kéne Cheh Lacival szemben ennyire elvakultnak lenned, azért mert magyar. én is szurkolok a magyaroknak az Olimpián, de nem kezdek hülyeségekkel dobálódzni, ha nem nyer a csapat, mert pl. nem izgat annyira, mint a Barca. de nem mondtam soha, h RvN doppingol, egyszerűen azért, mert jobb volt, mint Ronaldinho.
Phelpsnek negatívak lettek az eredményei, tehát nem tudom honnan veszed ezt a marhaságot...
nem kéne "tolószékbe kívánni" egy negyvenéves sportolót, aki ráadásul ilyen sikeres is. ennyi erővel Maradonát is utálhatnád, és nevezhetnéd csaló, tisztességtelen embernek. ja elfelejtettem, ő nem tett keresztbe Cseh Lacinak...