Olimpia 2008

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
MeNnOn
Jugador del Barça

2008.08.13. 18:51:12

that's all..attól,hogy jó már egyszerre doppingol? :shock:
Asszem 1értelmű ;-)
Viscaaa Barcaaa ( L )

G.Dos Santos FaN :(
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2008.08.13. 18:49:32

Los Banditos írta:
Bányász írta:Mindenki ezt hajtogatja!

De honnan tudjátok,h mire képes az emberi szervezet?

Ezt meg már egyszer kifejtettem....nem hiszem,h már nagyon sokáig fognak javulni azok a csúcsok...

De úgy látszik még nem érték el a határaikat és még tudnak fejlődni...
4 másodperc 400 méteren? Elképzelhetetlen. 71 méter a diszkosszal? Kizárt. Előfordulhat, hogy valaki egyszer hátszéllel 9,8 másodperc alatt futja a százat. De tízszer egy évben tíz alatt esőben és hőségben? Csak doppinggal.
Jobb ha beletőrödünk, hogy Gyurta Dani, Kiss Gergely, Messi, Ronaldo, Tiger, Kobe és a többiek is doppingolnak.
Persze..meg én is mert marha gyorsan tudok sms-t írni...meg a csávó aki marha gyorsan kirakja a rubikkockát...sőt az az emberke is aki a fiát cipelte iron manen...

Mindenki ebből a cikkből idézget,de Ő se mondja meg,h miért elképzelhetetlen.Csak azt állítja,h elképzelhetetlen.

De nem válaszoltál a kérdésemre...miért elképzelhetetlen és honnan tudja bárki,h mi a lehetetlen?
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Bányász

2008.08.13. 18:45:33

Varga Tamás írta:
Rivaldo11 írta:Maurice Greene sérülésből sérülésbe esett. Rengeteg húzódás-szakadás, és egyéb problémákkal küszködött, el-eltúnt hosszú időre a világ elől... Riedel, Alekna dobóatléták, őket nem hasonlítanám össze a többiekkel.
Mert? Miért nem lehet összehasonlítani egy dobóatlétát egy úszóval. Virgilijus Alekna 10 éve szinte verhetetlen. Egyszer-egyszer sikerül legyőzni, de a nagy versenyeken nem nagyon.
Kovács Kati. :roll:
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2008.08.13. 18:44:29

Varga Tamás írta:
Rivaldo11 írta:Maurice Greene sérülésből sérülésbe esett. Rengeteg húzódás-szakadás, és egyéb problémákkal küszködött, el-eltúnt hosszú időre a világ elől... Riedel, Alekna dobóatléták, őket nem hasonlítanám össze a többiekkel.
Mert? Miért nem lehet összehasonlítani egy dobóatlétát egy úszóval. Virgilijus Alekna 10 éve szinte verhetetlen. Egyszer-egyszer sikerül legyőzni, de a nagy versenyeken nem nagyon.
Tán azért, mert a tüdejük( izomzatuk szalagjaik) más terhelést kap egy kissé, ráaásul a testfelépítésük sem hasonló. Csöppnyi differencia...
Nem azt állítom, h. nincs dopping, mert van sajnos, sőt, egy két sportág menthetetlenül fertőzött. De pl. Phelps teljesítménye véleményem szerint tiszta. Nem lehet ilyen terheléssel járó sportágban a szervezet kiütése nélkül ÖT ÉVEN keresztül ekkora teljesítményt doppingal elérni.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Rivaldo11 2008.08.13. 18:47:44-kor.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.08.13. 18:44:15

grecki írta:Ha már dopping, akkor ezt olvassátok el. Tanulságos...
http://zona.hu/article/1174/kitalal-az- ... gbaro.html
Már Los is megrótt, miért linkeltük be négyszer!
Nagyon tanulságos, és nagyon hihetőnek tűnik.
Kép
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.08.13. 18:44:12

Bányász írta:Mindenki ezt hajtogatja!

Ezt meg már egyszer kifejtettem....nem hiszem,h már nagyon sokáig fognak javulni azok a csúcsok...

4 másodperc 400 méteren? Elképzelhetetlen. 71 méter a diszkosszal? Kizárt. Előfordulhat, hogy valaki egyszer hátszéllel 9,8 másodperc alatt futja a százat. De tízszer egy évben tíz alatt esőben és hőségben? Csak doppinggal.
Jobb ha beletőrödünk, hogy Gyurta Dani, Kiss Gergely, Messi, Ronaldo, Tiger, Kobe és a többiek is doppingolnak.
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Los Banditos 2008.08.13. 18:47:01-kor.
in to exile
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.08.13. 18:43:08

Kép
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.08.13. 18:42:31

Ha már dopping, akkor ezt olvassátok el. Tanulságos...
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2008.08.13. 18:40:49

Los Banditos írta:Bányász :cry: :cry:

Miért nem akarod elhinni, hogy Phelps és a többiek szét vannak doppingolva? Erre a teljesítményére már az emberi szervezet segédanyagok nélkül nem képes. Ez itt a lényeg. Na meg milyen érdekes, hogy évről évre javulnak az olimpia, világ, Európa csúcsok... :roll:

VT: Negyedszerre linkelitek be egy napon belül :roll:
Honnan tudjátok mire képes a szervezet? Honnan sejtitek, hogy hol vannak a határok? Orvosok, géntérképészek vagytok? Tán még ők sem jelentenék ezt ki ilyen magabiztossággal...
Rivaldo-A Legnagyobb.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2008.08.13. 18:38:33

Maurice Greene sérülésből sérülésbe esett. Rengeteg húzódás-szakadás, és egyéb problémákkal küszködött, el-eltúnt hosszú időre a világ elől... Riedel, Alekna dobóatléták, őket nem hasonlítanám össze a többiekkel.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Bányász

2008.08.13. 18:37:31

Los Banditos írta:Bányász :cry: :cry:

Miért nem akarod elhinni, hogy Phelps és a többiek szét vannak doppingolva? Erre a teljesítményére már az emberi szervezet segédanyagok nélkül nem képes. Ez itt a lényeg. Na meg milyen érdekes, hogy évről évre javulnak az olimpia, világ, Európa csúcsok... :roll:

Mindenki ezt hajtogatja!

Kép

MeNnOn
Jugador del Barça

2008.08.13. 18:36:03

Én azt nem értem, honnan tudjátok ti ( doppingol Phelps és a többi-pártiak)
hogy mire képes egy élsportoló szervezete ,aki naponta 10 órákat edz 15éve...bekéne ismerni ,hogy jobb és kész..a többi azoknak a dolga akik ott Pekingben nézik ki doppingol..majd ők eldöntik...szerintem..
Asszem 1értelmű ;-)
Viscaaa Barcaaa ( L )

Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.08.13. 18:33:17

Bányász :cry: :cry:

in to exile
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.08.13. 18:27:34

Rivaldo11 írta:Érdekes véleménycseréket olvashattam a doppingal kapcsolatban. Nos, az én véleményem szerint Phelps nem doppingol. Ebben 100%-ig biztos vagyok. Phelps 2003 óta verhetetlen, rakat világcsúcsot úszott már. Aki kicsit is jártas a doppingok terén, tudnia kell, hogy a doppingolt versenyzők 5 éven keresztül nem tudnak topon maradni. 1-2 évig igen, de tovább nem. Megsínyli a szervezet, 5 év csúcsterhelés doppinggal...már rég tönkrement volna az amerikai. A tipikus dopping-jelek: semmiből előtörök, majd 1-2 év múlva el is süllyedek versenyzők.
Phelps ilyen? Nem hinném.
Hirtelen két atléta neve jutott eszembe. Régiek, de hosszú időn keresztül a topon voltak: Marita Koch, Jarmyla Kratochvilová. 20 egy néhány éve olyan világcsúcsokat futottak, hogy ma meg sem tudják közelíteni őket. Marion Jones, Maurice Greene, Virgilijus Alekna, Lars Riedel, Ivan Tyihon.

Kép
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2008.08.13. 18:22:17

Cardine írta:
Rivaldo11 írta:Érdekes véleménycseréket olvashattam a doppingal kapcsolatban. Nos, az én véleményem szerint Phelps nem doppingol. Ebben 100%-ig biztos vagyok. Phelps 2003 óta verhetetlen, rakat világcsúcsot úszott már. Aki kicsit is jártas a doppingok terén, tudnia kell, hogy a doppingolt versenyzők 5 éven keresztül nem tudnak topon maradni. 1-2 évig igen, de tovább nem. Megsínyli a szervezet, 5 év csúcsterhelés doppinggal...már rég tönkrement volna az amerikai. A tipikus dopping-jelek: semmiből előtörök, majd 1-2 év múlva el is süllyedek versenyzők.
Például Marion Jones nem 1-2 évig volt a csúcson!1997-ben volt először világbajnok és csak nemrég bukott meg.
De Marion Jones az utóbbi időben már abszolút nem volt az, aki...nem tudott szinten maradni. Phelps 5 éve csúcson van. Ráadásul aki doppingol, azoknál igen gyakoriak a szakadások, húzódások. Phelps meg nem igazán sérülékeny.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Cardine
Barça B

2008.08.13. 18:20:09

Például Marion Jones nem 1-2 évig volt a csúcson!1997-ben volt először világbajnok és csak nemrég bukott meg.
"We've seen the fall of the elite.
Bury your life,Taken disease.
We'll end the world,when all hope is gone!"
Kép
MessiFan
Llegenda del Barça

2008.08.13. 18:16:34

MeNnOn írta:hát amiket itt egy ketten írnak..
1ünknek sincs fogalma arról,hogy ki doppingol meg kinem,honnan veszitek mondta vagymi?? negatív az negatív..persze,attól még lehet..ez sincs kizárva..Phelps tehetséges úszó ,és hogy doppingol-e azzal számoljon el magában..Cseh Lacinak meg hatalmas respect ,és ha meg nem is veri,de remélem megszorítja még 1* az amerikait..
Kézisek nagyot műveltek ..aranyat akarok ! :twisted:
Ebben teljesen eggyet értek. Kitudja lehet hogy kövi úszáson Cseh laci aranyat nyer és Phelps 4.-lesz. de ez csak 1 elmélet :D
MeNnOn
Jugador del Barça

2008.08.13. 18:13:51

hát amiket itt egy ketten írnak..
1ünknek sincs fogalma arról,hogy ki doppingol meg kinem,honnan veszitek mondta vagymi?? negatív az negatív..persze,attól még lehet..ez sincs kizárva..Phelps tehetséges úszó ,és hogy doppingol-e azzal számoljon el magában..Cseh Lacinak meg hatalmas respect ,és ha meg nem is veri,de remélem megszorítja még 1* az amerikait..
Kézisek nagyot műveltek ..aranyat akarok ! :twisted:
Asszem 1értelmű ;-)
Viscaaa Barcaaa ( L )

Rivaldo11
Llegenda del Barça

2008.08.13. 18:12:24

Érdekes véleménycseréket olvashattam a doppingal kapcsolatban. Nos, az én véleményem szerint Phelps nem doppingol. Ebben 100%-ig biztos vagyok. Phelps 2003 óta verhetetlen, rakat világcsúcsot úszott már. Aki kicsit is jártas a doppingok terén, tudnia kell, hogy a doppingolt versenyzők 5 éven keresztül nem tudnak topon maradni. 1-2 évig igen, de tovább nem. Megsínyli a szervezet, 5 év csúcsterhelés doppinggal...már rég tönkrement volna az amerikai. A tipikus dopping-jelek: semmiből előtörök, majd 1-2 év múlva el is süllyedek versenyzők.
Rivaldo-A Legnagyobb.
socio66

2008.08.13. 18:00:00

Benga írta: Ezzel ismerted el, hogy ha ő csal akkor mások is hisz van mitől félniük.
Én kedvelem Phelps-t. Ezvan.
igen,ez a véleményem...
Benga
Entrenador del Barça

2008.08.13. 17:58:13

socio66 írta:
Bányász írta:
És az is érdekes,h a sportolóktól miért nem hallunk ien hangokat?Mindegyik megpróbálja legyőzni Phelpset.De sose sikerül.Miért nem sokall be senki?Miért nem adják fel?És miért próbálják meg újra és újra legyőzni?Hiszen csaló!
mert akkor elindulna a láncreakció. akkor Phelps is kitálalna,és az nem lenne jó senkinek. mindenki lebukna,és akkora botrány robbanna ki,amit valószínűleg nem élne túl a sport...ezért.
Ezzel ismerted el, hogy ha ő csal akkor mások is hisz van mitől félniük.
Én kedvelem Phelps-t. Ezvan.
socio66

2008.08.13. 17:56:50

Bányász írta:
És az is érdekes,h a sportolóktól miért nem hallunk ien hangokat?Mindegyik megpróbálja legyőzni Phelpset.De sose sikerül.Miért nem sokall be senki?Miért nem adják fel?És miért próbálják meg újra és újra legyőzni?Hiszen csaló!
mert akkor elindulna a láncreakció. akkor Phelps is kitálalna,és az nem lenne jó senkinek. mindenki lebukna,és akkora botrány robbanna ki,amit valószínűleg nem élne túl a sport...ezért.
Bányász

2008.08.13. 17:49:08

Lampiao írta: Azért én nem mondanám Phelpsre, hogy csaló! Ez nagyon durva! Jelenleg 11-szeres olimpiai bajnok és a világ legjobbja, de nagyon kiváncsi leszek a tesztjére... Egyébként elnézst szeretnék kérni amiért azt írtam itt, hogy az egyik hozzászóló magyaellenes, de zavar az, hogy bármilyen dolgon felháborodik az ember, dopping, romániai/szlovákiai magyarverés, rögtön jön hogy mi sem vagyunk különbek... A mis sportolóink is doppingolnak és mi is verekszünk... Viszont, ha így állna a világ akkor Fazekas megtarthatta volna tavaly az érmet, mert mások is doppingolnak, nincs olyan ország ahol nem volt ilyen eset, így tehát senki sem különb nálunk, Fazekasnál tehát akkor tartsa meg az aranyat...:D Így nem lehet nézni dolgokat, pláne belekeverni Egerszegit, meg Darnyit akiknek makulátlan a hírneve... Mégegyszer bocsánat attól akit "megbélyegeztem"! Tényleg...
Gyaníthatóan nem figyelted az eddigi hozzászólásaimat.Írónikusan mondtam Phelpsre,h csaló.Gyakorlatilag én meg Ozsi próbáljuk védeni szerencsétlent. :)

Bár nem szorul rá.
Kép

vale
Capitá del Barça

2008.08.13. 17:48:32

Jó , klnben Bányász senki sem hüjézett le. De a naivot most megtenném... :lol: :lol:
A lényeg hogy én hiszek azoknak akik azt mondják hogy itt dopping van , mert azok között korábbi olimpiai bajnok úszók pólósok , atléták és dilerek vannak , engem ők meggyöztek. Meg azok a hihetetlen eredmények amik mostanában születnek. Persze nem kell egyetérteni.
Kép
Lampiao
Jugador d'estrella

2008.08.13. 17:46:30

Bányász írta:
Varga Tamás írta: Egy valamiben tévedsz: a tradicionálisan nagy államok elmaradnak korábbi önmaguktól. Nézd meg az éremtáblázatot...Kína a kivétel. Az USA hozzájuk képest sehol sincs, oroszokról ne is beszéljünk.
De magukhoz képest sztem még tűrhető USA pl.Meg Ausztrália is termel.

Még visszakanyarodnék a doppinghoz.Vajon az oroszok miért nem nyomják?Pl...

És még valaki írta,h azért hagyják,h doppingoljanak mert ha nem hagynák elérdektelenedne a verseny.Miért is?

Pontosan attól érdektelenedik el a verseny,h mindig ugyan az nyer.Így amerikán kívül senki másnak nem lenne érdeke pl,h Phelps csúcsot döntsön.

Azért én nem mondanám Phelpsre, hogy csaló! Ez nagyon durva! Jelenleg 11-szeres olimpiai bajnok és a világ legjobbja, de nagyon kiváncsi leszek a tesztjére... Egyébként elnézst szeretnék kérni amiért azt írtam itt, hogy az egyik hozzászóló magyaellenes, de zavar az, hogy bármilyen dolgon felháborodik az ember, dopping, romániai/szlovákiai magyarverés, rögtön jön hogy mi sem vagyunk különbek... A mis sportolóink is doppingolnak és mi is verekszünk... Viszont, ha így állna a világ akkor Fazekas megtarthatta volna tavaly az érmet, mert mások is doppingolnak, nincs olyan ország ahol nem volt ilyen eset, így tehát senki sem különb nálunk, Fazekasnál tehát akkor tartsa meg az aranyat...:D Így nem lehet nézni dolgokat, pláne belekeverni Egerszegit, meg Darnyit akiknek makulátlan a hírneve... Mégegyszer bocsánat attól akit "megbélyegeztem"! Tényleg...
Lezárt