Bányász írta:Varga Tamás írta:
Egy valamiben tévedsz: a tradicionálisan nagy államok elmaradnak korábbi önmaguktól. Nézd meg az éremtáblázatot...Kína a kivétel. Az USA hozzájuk képest sehol sincs, oroszokról ne is beszéljünk.
De magukhoz képest sztem még tűrhető USA pl.Meg Ausztrália is termel.
Még visszakanyarodnék a doppinghoz.Vajon az oroszok miért nem nyomják?Pl...
És még valaki írta,h azért hagyják,h doppingoljanak mert ha nem hagynák elérdektelenedne a verseny.Miért is?
Pontosan attól érdektelenedik el a verseny,h mindig ugyan az nyer.Így amerikán kívül senki másnak nem lenne érdeke pl,h Phelps csúcsot döntsön.
És az is érdekes,h a sportolóktól miért nem hallunk ien hangokat?Mindegyik megpróbálja legyőzni Phelpset.De sose sikerül.Miért nem sokall be senki?Miért nem adják fel?És miért próbálják meg újra és újra legyőzni?Hiszen csaló!
Azért én nem mondanám Phelpsre, hogy csaló! Ez nagyon durva! Jelenleg 11-szeres olimpiai bajnok és a világ legjobbja, de nagyon kiváncsi leszek a tesztjére... Egyébként elnézst szeretnék kérni amiért azt írtam itt, hogy az egyik hozzászóló magyaellenes, de zavar az, hogy bármilyen dolgon felháborodik az ember, dopping, romániai/szlovákiai magyarverés, rögtön jön hogy mi sem vagyunk különbek... A mis sportolóink is doppingolnak és mi is verekszünk... Viszont, ha így állna a világ akkor Fazekas megtarthatta volna tavaly az érmet, mert mások is doppingolnak, nincs olyan ország ahol nem volt ilyen eset, így tehát senki sem különb nálunk, Fazekasnál tehát akkor tartsa meg az aranyat...

Így nem lehet nézni dolgokat, pláne belekeverni Egerszegit, meg Darnyit akiknek makulátlan a hírneve... Mégegyszer bocsánat attól akit "megbélyegeztem"! Tényleg...