Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Köszi a gyors választ!Diego10 írta:fUtBoLiStA írta:Nah én is lejátszottam életem első hattrick meccsét!![]()
Egy hatodosztályban 3dik helyen álló csapatot hívtam ki, normál szabályokkal és én játszottam otthon kb. 273 szurkoló előtt. Kreatív játékot állítottam be, a felállásom pedig 4-4-2 volt. A meccs végeredménye 1-4(0-2)kikaptam, de ebben majdnem 99,999% biztos voltam hogy így lesz. Első meccsnek nem is olyan rossz...
![]()
Valaki erősítsen meg, akkor jövő hétre még le lehet kötni edzőmeccset?
Lehet én is kötöttem le egyet kamaj ellen.
Egyébként első meccsnek tényleg nem rossz.
7-0-ra kikaptam. az első barátságos meccsemen xDfUtBoLiStA írta:Nah én is lejátszottam életem első hattrick meccsét!![]()
Egy hatodosztályban 3dik helyen álló csapatot hívtam ki, normál szabályokkal és én játszottam otthon kb. 273 szurkoló előtt. Kreatív játékot állítottam be, a felállásom pedig 4-4-2 volt. A meccs végeredménye 1-4(0-2)kikaptam, de ebben majdnem 99,999% biztos voltam hogy így lesz. Első meccsnek nem is olyan rossz...
![]()
fUtBoLiStA írta:Nah én is lejátszottam életem első hattrick meccsét!![]()
![]()
RÁkattolsz 1 játékosra és ott van hogy Átadólistára tenni:ultrasur írta:hogy lehet játékost eladni?
Pont ezért. de ha lejár akkor nincs se mez se mezszám se arcDiego10 írta:MessiFan írta:Rendeljek a Hattrick támogatot 12 hónapra? csak 5900 forint és tudom a kártyám számát is:D
Felőlem rendelhetsz nekem mindegy.
Ha támogató vagy tudsz csinálni címert meg asszem tudsz kiosztani mezszámokat.
MessiFan írta:Rendeljek a Hattrick támogatot 12 hónapra? csak 5900 forint és tudom a kártyám számát is:D
dekor írta:Vittem volna a kapusodat, azt hittem meglesz, de elvitték előlem... Nem baj, legalább így több pénzt kaptál
Nekem is megvan a csapatom, bombaerős.
Balázs Flórián
TSI=430, 30 éves és 42 napos, középszerű forma
Tapasztalata katasztrofális, és csapnivaló vezetői képessége van [Erőteljes]
Erőnlét: jó Védés: katasztrofális
Játékszervezés: pocsék Átadás: pocsék
Szélsőjáték: középszerű Védekezés: középszerű
Gólszerzés: megfelelő Pontrúgás: jó
Nálam ő a balszélső... köszi, inkább egy jó kapus kellene
Az jó. Akkor megverszdekor írta:Vittem volna a kapusodat, azt hittem meglesz, de elvitték előlem... Nem baj, legalább így több pénzt kaptál
Nekem is megvan a csapatom, bombaerős.
Addig készítsd a csapatod. nekem már megvan (remélem meglessz a kapus) esetleg nemkell 1 kp?dekor írta:Ok.megvan ,köszi. akkor majd 20.-án...
ok.dekor írta: Persze, nekem jó, hívj meg ok? azonosítóm 93939 CRFC Farkasok