Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nem kell ennyire kikelned magadbol, ronaldinho semmit sem csinalt, nezz meg rola egy 3 evvel ezelotti videot, lenduletet vitt a tamadasba, tudott szaladni. most ez teljesen hianyzik a jatekabol, csak lassitja az akciot, alibi passzai vannak, persze, ad nehany szep passzt, de allo helyzetbol, fenykoraban 2-3 ember kellett hozza h lekapcsoljak, mostmar eleg 1 ember is, mert egyszeruen lomha...kocsog dunga nem engedte neki(k) h cselezenek!!!!!!!! dinhonál van a labda a barcaba egyböl ugrik messi,etoo és megy is a labda eléjük....
itt ki a ....-hez paszolt volna?? ott állt h induljon már meg az a kis... Sóbis (aki emlékszem ha nem lövi be a barca-betisen a golt barca bajnok) semmit nem csinált.!!!!
Itt is- Brasiloknál is az Edzö eredménye ez!!!!!
mivan vele?Ronaldinho. írta:nézzétek meg ezt a videót szertintem sokan észhez térnek http://www.youtube.com/watch?v=P-bWsOK-h98
ez a beszédRonaldinho. írta:Tudom hogy kiégett már de ez egy jó videó róla és már inkább én is a Barcával vagyok nem Ronnievel
ez a baj,hogy csak ezeket a videókat nézed éjjel-nappal,ahelyett hogy belenéznél mondjuk az Olimpián mutatott játékába,vagy az előző két szezonjába...Ronaldinho. írta:nézzétek meg ezt a videót szertintem sokan észhez térnek http://www.youtube.com/watch?v=P-bWsOK-h98
én is imádom Ronaldinhot, csak az a baj, h ez a videó már két éves. másfél éve Ronnie semmit se csinált, csak bulizgatott, és tett a focira.Ronaldinho. írta:nézzétek meg ezt a videót szertintem sokan észhez térnek http://www.youtube.com/watch?v=P-bWsOK-h98
Vagy ami elképzelhetőbb az az hogy már odaigérte valakinek a mezt , ha Ronie egy ilyen kaliberü csapat ellen játszik már a mecs elött 8 játékos tülekedik azért hogy kie lessz a mez.XaviMessifan írta:nem is az!mecs végén a kinai odament hozá h mezt cseréljenek,de mutatta neki h majd az öltözőben...vajon miért ?mert szégyenlős?persze...mert hájassocio66 írta:Láttátok a Brazília-Kína meccset? Ronaldinho valami elképesztő nagy kedvtelenséggel,nyugdíjas módon játszott... egy métert nem tett meg fölöslegesen,a meccs 80%-ában sétálgatott,a kínai védők simán elvették tőle a labdát..mégis mit képzel? ha neki ennyit jelent az Olimpia,akkor simán kivihettek volna helyette egy fiatalabb labdarúgót is,aki legalább hajtott volna. egyszerűen nevetséges ez az ember,örüljünk neki hogy már nincs velünk. Ja,és egyébként nekem enyhén szólva nem tűnt szálkásnak...
Neki lehet, hogy önbizalom növelő, de nem tudom, te hogy lenél vele, hogyha te szaladgálnál a pályán, mint egy örült, és ő meg az oldalvonalon sétálgat vigyorogvaMeNnOn írta: MQuC írta:
Elvileg a rangidős, és mint mondtam, a fiatalok mitha felnéznének rá.
Az már más kérdés, hogy én lennék az edző, akkor egy olipmián nem adnám egy túlkoros játékosnak a szalagot..... a morál miatt
mégszerencse ,hogy nem tevagy..
szerintem tökéletes döntés volt neki adni..mivel önbizalom növelő..és R10 nél most ez a cél...nem bírom amit mostanába művel, de örülnék ha visszanyerné formáját
nem is az!mecs végén a kinai odament hozá h mezt cseréljenek,de mutatta neki h majd az öltözőben...vajon miért ?mert szégyenlős?persze...mert hájassocio66 írta:Láttátok a Brazília-Kína meccset? Ronaldinho valami elképesztő nagy kedvtelenséggel,nyugdíjas módon játszott... egy métert nem tett meg fölöslegesen,a meccs 80%-ában sétálgatott,a kínai védők simán elvették tőle a labdát..mégis mit képzel? ha neki ennyit jelent az Olimpia,akkor simán kivihettek volna helyette egy fiatalabb labdarúgót is,aki legalább hajtott volna. egyszerűen nevetséges ez az ember,örüljünk neki hogy már nincs velünk. Ja,és egyébként nekem enyhén szólva nem tűnt szálkásnak...
mégszerencse ,hogy nem tevagy..MQuC írta:Elvileg a rangidős, és mint mondtam, a fiatalok mitha felnéznének rá.
Az már más kérdés, hogy én lennék az edző, akkor egy olipmián nem adnám egy túlkoros játékosnak a szalagot..... a morál miatt