Ronaldinho Gaúcho #4
Ja mindenki hibás, a Barca, a válogatott, Rijkaard, a szurkolók, a csapattársak, csak maga Roni nem 

Ja, és miért nem játszott fél évig, na miért

-
- Entrenador del Barça
nem kell ennyire kikelned magadbol, ronaldinho semmit sem csinalt, nezz meg rola egy 3 evvel ezelotti videot, lenduletet vitt a tamadasba, tudott szaladni. most ez teljesen hianyzik a jatekabol, csak lassitja az akciot, alibi passzai vannak, persze, ad nehany szep passzt, de allo helyzetbol, fenykoraban 2-3 ember kellett hozza h lekapcsoljak, mostmar eleg 1 ember is, mert egyszeruen lomha...kocsog dunga nem engedte neki(k) h cselezenek!!!!!!!! dinhonál van a labda a barcaba egyböl ugrik messi,etoo és megy is a labda eléjük....
itt ki a ....-hez paszolt volna?? ott állt h induljon már meg az a kis... Sóbis (aki emlékszem ha nem lövi be a barca-betisen a golt barca bajnok) semmit nem csinált.!!!!
Itt is- Brasiloknál is az Edzö eredménye ez!!!!!
Hatalmas nulla volt ismét Ronnie. A végén nagyon el volt keseredve,de valahogy nem sajnáltam.Ilyen focival kirukkolni egy Olimpián..ráadásul mint csapatkapitány. Nagyon mérges vagyok rá. Nevetséges,hogy egy három éve még aranylabdás játékos most nem hajlandó egy métert futni. Magasan övé a legrosszabb és legszánalmasabb produkció ebből a "gyenge" brazil csapatból is.
Már sokadszorra írom ezt,de örüljünk megváltunk tőle...
Már sokadszorra írom ezt,de örüljünk megváltunk tőle...
Ember, de nagyon elfogult vagy. Dunga max abban hibázott, h kivitte Ronit az olimpiára, megha már kivitte játszatta is...
- Ronal.10
- Entrenador del Barça
***** ! dunga nem engedte neki(k) h cselezenek!!!!!!!! dinhonál van a labda a barcaba egyböl ugrik messi,etoo és megy is a labda eléjük....
itt ki a ....-hez paszolt volna?? ott állt h induljon már meg az a kis... Sóbis (aki emlékszem ha nem lövi be a barca-betisen a golt barca bajnok) semmit nem csinált.!!!!

- Deus
- Boixos Nois
mivan vele?Ronaldinho. írta:nézzétek meg ezt a videót szertintem sokan észhez térnek http://www.youtube.com/watch?v=P-bWsOK-h98

ez a beszédRonaldinho. írta:Tudom hogy kiégett már de ez egy jó videó róla és már inkább én is a Barcával vagyok nem Ronnievel

Na most még mérgesebb vagyok rá...
Megcsinálta a cirkuszt itt a Barcánál az olimpia végett, azt eligazolt, a milan elendedte, de minek
1re mélyebbre süllyed....hihetetlen, h ez ugyanaz az ember, aki 2 évvel ezelőtt oktatta a világot 

- Ronaldinho.
- Barça B
Tudom hogy kiégett már de ez egy jó videó róla és már inkább én is a Barcával vagyok nem Ronnievel
Magyar a szív, de Katalán a lélek, Barcelona drukker leszek amíg élek!!!
ez a baj,hogy csak ezeket a videókat nézed éjjel-nappal,ahelyett hogy belenéznél mondjuk az Olimpián mutatott játékába,vagy az előző két szezonjába...Ronaldinho. írta:nézzétek meg ezt a videót szertintem sokan észhez térnek http://www.youtube.com/watch?v=P-bWsOK-h98
én is imádom Ronaldinhot, csak az a baj, h ez a videó már két éves. másfél éve Ronnie semmit se csinált, csak bulizgatott, és tett a focira.Ronaldinho. írta:nézzétek meg ezt a videót szertintem sokan észhez térnek http://www.youtube.com/watch?v=P-bWsOK-h98

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
- Ronaldinho.
- Barça B
nézzétek meg ezt a videót szertintem sokan észhez térnek http://www.youtube.com/watch?v=P-bWsOK-h98
Magyar a szív, de Katalán a lélek, Barcelona drukker leszek amíg élek!!!
-
- Jugador del Barça
Hát sztem Ronaldinho fiatal még ahhoz, hogy azt mondjuk lejárt az ideJe, sztem csak simán kiégett és szarik az egészbe... Jó játékos volt és sokat tett a barcáért de az ő hibája ,hogy ide süllyedt.
Vagy ami elképzelhetőbb az az hogy már odaigérte valakinek a mezt , ha Ronie egy ilyen kaliberü csapat ellen játszik már a mecs elött 8 játékos tülekedik azért hogy kie lessz a mez.XaviMessifan írta:nem is az!mecs végén a kinai odament hozá h mezt cseréljenek,de mutatta neki h majd az öltözőben...vajon miért ?mert szégyenlős?persze...mert hájassocio66 írta:Láttátok a Brazília-Kína meccset? Ronaldinho valami elképesztő nagy kedvtelenséggel,nyugdíjas módon játszott... egy métert nem tett meg fölöslegesen,a meccs 80%-ában sétálgatott,a kínai védők simán elvették tőle a labdát..mégis mit képzel? ha neki ennyit jelent az Olimpia,akkor simán kivihettek volna helyette egy fiatalabb labdarúgót is,aki legalább hajtott volna. egyszerűen nevetséges ez az ember,örüljünk neki hogy már nincs velünk. Ja,és egyébként nekem enyhén szólva nem tűnt szálkásnak...

Másrészt nem tudom miért várjátok el hogy ő legyen a világ legjobbja folyamatosan , az ő kora már lejárt , most jön majd Messié , aztán Pato , aztán Krikics... neki már megvolt , túl van rajta. Más játékosokra mint Ronaldo , Zidan , Figo furcsa mód nem ordítottak/tanak folyamatosan hgy a k--va an.yád már megint nem te vagy a legjobb , pedig ők is nagyon messze vannak tőle. Ő már csak azér focizik mert szeret , nem a pénzér , nem azért hogy a legjobb legyen... ezek már megvannak neki. Ezt fogadjátok el és hagyjátok ezzel.

- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
Neki lehet, hogy önbizalom növelő, de nem tudom, te hogy lenél vele, hogyha te szaladgálnál a pályán, mint egy örült, és ő meg az oldalvonalon sétálgat vigyorogvaMeNnOn írta: MQuC írta:
Elvileg a rangidős, és mint mondtam, a fiatalok mitha felnéznének rá.
Az már más kérdés, hogy én lennék az edző, akkor egy olipmián nem adnám egy túlkoros játékosnak a szalagot..... a morál miatt
mégszerencse ,hogy nem tevagy..
szerintem tökéletes döntés volt neki adni..mivel önbizalom növelő..és R10 nél most ez a cél...nem bírom amit mostanába művel, de örülnék ha visszanyerné formáját

-
- Capitá del Barça
nem is az!mecs végén a kinai odament hozá h mezt cseréljenek,de mutatta neki h majd az öltözőben...vajon miért ?mert szégyenlős?persze...mert hájassocio66 írta:Láttátok a Brazília-Kína meccset? Ronaldinho valami elképesztő nagy kedvtelenséggel,nyugdíjas módon játszott... egy métert nem tett meg fölöslegesen,a meccs 80%-ában sétálgatott,a kínai védők simán elvették tőle a labdát..mégis mit képzel? ha neki ennyit jelent az Olimpia,akkor simán kivihettek volna helyette egy fiatalabb labdarúgót is,aki legalább hajtott volna. egyszerűen nevetséges ez az ember,örüljünk neki hogy már nincs velünk. Ja,és egyébként nekem enyhén szólva nem tűnt szálkásnak...

Més qué un Club!!!
- MeNnOn
- Jugador del Barça
mégszerencse ,hogy nem tevagy..MQuC írta:Elvileg a rangidős, és mint mondtam, a fiatalok mitha felnéznének rá.
Az már más kérdés, hogy én lennék az edző, akkor egy olipmián nem adnám egy túlkoros játékosnak a szalagot..... a morál miatt

szerintem tökéletes döntés volt neki adni..mivel önbizalom növelő..és R10 nél most ez a cél...nem bírom amit mostanába művel, de örülnék ha visszanyerné formáját

Asszem 1értelmű
Viscaaa Barcaaa ( L )
G.Dos Santos FaN

Viscaaa Barcaaa ( L )
G.Dos Santos FaN

- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
Elvileg a rangidős, és mint mondtam, a fiatalok mitha felnéznének rá.

- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
A Kina - Braziolból csak a 2. félidőt láttam. Hát ez elég gyenge... Nem csak Ronietől, de az egész csapattól.
Roniet egyszer láttam megindulni, a 64. perc környékén, mikor azt az esernyőt benyomta a 16-osnál.... Hát ennyi. Nem tetszik. Mosolyog, vidul ( úgy tűnik a "kicsik" tisztelik) dehát ez egy kicsit kevés... És elég nagy segge lett
. Na talán lesz vmi jobb. De addig nem is tartom érdemesnek látogatni a topicot

Roniet egyszer láttam megindulni, a 64. perc környékén, mikor azt az esernyőt benyomta a 16-osnál.... Hát ennyi. Nem tetszik. Mosolyog, vidul ( úgy tűnik a "kicsik" tisztelik) dehát ez egy kicsit kevés... És elég nagy segge lett

- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Bocs, de nem szállok vitába, mivel részben egyet értek, szomorú meddig "süllyedt" le. De én azért mondtam a fáradtat, mivel itt nem tudom talán 3 naponta vannak meccsek és 90 percet végignyomja. Előtte meg szépen leírtad, hogy semmi alapozás nem volt rá, semmi edzések. Olimpián meg azért 90 percig játszani kell jobb esetben, bár mai meccsnek focihoz sok köze nem volt. Na szerintem hagyjuk egész témát, jó lenne ha még focizna úgy ahogy ő tud, de milan szurkolóknak inkább ne boldogítsa, tőlünk meg korrektül el se búcsúzott, szomorú egész, de nem hozzánk tartozik már. Innentől majd had bosszankodjanak a pirosfeketék, ha varázslás helyett alibiző interjúkat kapnak majd.
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club