Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
kamaj írta:Kiraktam a legjobb lapusomat 3 csillagos átlagban
Gianpiero Portochese (179398693)
24 éves és 36 napos, középszerű forma
TSI: 3 330
Fizetés: 648 eFt/hét
Erőnlét: remek
Védés: jó
Kikiáltási ár: 31 000 eFt
Sérült még egy hétig, de nagyon jó játékos, hely kell az ifi kapusoknak ezért megválok tőle.
fUtBoLiStA írta:A kapus jelölt: megfelelő forma, egészségeskamaj írta:Az erőnléte feltétlenül jobb. A formájukat írd már le (a réginek meg a kiszemeltnek is). Sztem am vedd meg. (Uccsó meccsén hány csillagos volt ez a kiszemelt?)
Kedves fickó, aki kiegyensúlyozott és sunyi.
Tapasztalata gyenge, és gyenge vezetői képessége van.
Specialitása: Erőteljes
Utolsó meccsén: 3 csillagot kapott
A jelenlegi kapusom:csapnivaló forma, egészséges
Kedves fickó, aki higgadt és egyenes.
Tapasztalata csapnivaló, és pocsék vezetői képessége van.
Francba...valszeg tárgytalan! Most akarok licitálni rá, erre érkezett egy elég nagy összeg érte...kamaj írta:Vedd meg sztem, am se kerül sokba és jobb is mint a mostani kapusod.
A kapus jelölt: megfelelő forma, egészségeskamaj írta:Az erőnléte feltétlenül jobb. A formájukat írd már le (a réginek meg a kiszemeltnek is). Sztem am vedd meg. (Uccsó meccsén hány csillagos volt ez a kiszemelt?)
szerintem is érdemes lenne megvennikamaj írta:Az erőnléte feltétlenül jobb. A formájukat írd már le (a réginek meg a kiszemeltnek is). Sztem am vedd meg. (Uccsó meccsén hány csillagos volt ez a kiszemelt?)
jo zsirMaster19 írta:Én játszok veled egyett ha megfelel!Egyébként én is az vagyok 2-3 napja kezdtem...Akkor megyek kihivlak!ultrasur írta:valaki játszana velem egy barárságos meccset mer nem igen találtam ellenfelet
a nevem
THC the hero club
és valszeg simán legyőthető vagyok
Én játszok veled egyett ha megfelel!Egyébként én is az vagyok 2-3 napja kezdtem...Akkor megyek kihivlak!ultrasur írta:valaki játszana velem egy barárságos meccset mer nem igen találtam ellenfelet
a nevem
THC the hero club
és valszeg simán legyőthető vagyok
kamaj írta:Nem rossz nevekből áll. De az életbe több csillagot kapnak
.
Carles PujolDiego10 írta:MessiFan írta:wow! nemsemi
Egyébként mi a csapat neve?
Ferrocarril Oeste
Nézd meg a többi játékosát.