Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nem gondolom, hogy a rutin és egy 22 éves játékos egy lapon emlegethetődanko94 írta:Az a 22 éves játékos már 2-3 éve meghatározó tagja a csapatának és 2 éve válogatott!!!! Viszont Jeffren és Pedrito se nem alapemberek se nem válogatottak és alig van meccsük a felnőttek közt!!!Amúgy szerintem kezdetektől fogva Arshavinra kéne összpontosítani nem silvára....hölör írta:inkább tennéd egy "rutinos" 22 éves játékosra a súlyt?
ÉN személy szerint így hagynám a csapatotnemtom99 írta:Én személy szerint thiago nevest látnám szivesen a barca mezébe![]()
Mondasz valamitReplay írta:Elmegy R10, Deco, Gio...és akkor hozunk egy Hleb-et a támadósorba???csababarca írta:hát úgy néz ki balszélső nélkül maradunk...
hát így nehéz lesz...és nincs kész a keret....
Nagyon hosszú lesz az idény, ráadásul nagyon sérülékenyek a játékosok, nem lesz ez igy jó
Elmegy R10, Deco, Gio...és akkor hozunk egy Hleb-et a támadósorba???csababarca írta:hát úgy néz ki balszélső nélkül maradunk...
Igen, én is ezt gondolom. Így elég féloldalasak vagyunk.csababarca írta:hát úgy néz ki balszélső nélkül maradunk...
Az a 22 éves játékos már 2-3 éve meghatározó tagja a csapatának és 2 éve válogatott!!!! Viszont Jeffren és Pedrito se nem alapemberek se nem válogatottak és alig van meccsük a felnőttek közt!!!Amúgy szerintem kezdetektől fogva Arshavinra kéne összpontosítani nem silvára....hölör írta:inkább tennéd egy "rutinos" 22 éves játékosra a súlyt?