Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem feltétlenül rossz az. Rá kell jönni, hogyan müxik és egy nagyon jó ifiakadémiát csinálhatsz, és nem kell a lottórendszertől félned, innen tudni fogod nagyjából, mire képes és milyen poszton játszhat.risubarcafan írta:amúgy ifiakadémiát, sztem tök hülyeség csinálni, nekem nem jött be, bár nem vok egy NB1-es csapat, milliárdokkal
VII. osztályban vagy, nemde? Onnan nincs kiesés, nyugi, ha most még utolsó is leszel..., bent maradsz, nincs hova visszaesned.MessiFan írta:Most vettem csak észre. ha megnyerem a következő 2 meccset akkor nem esek ki a bajnokságbol. de ennek az esélye 1 a 873459374-nak
Nem rossz csoport, de az a probléma, hogy a 4. helynél előre sose fogok tudni előrébb menni, legalábbis ezzel a kerettel nincs rá esélyem.torrestoni írta:Most néztem meg Kamaj a csoportodat, én is elfogadnék egy ilyet, sajnos nálam két- három csapat is szintekkel jobb, jó helyre kerültem, a lényeg, hogy a kiesés nem fenyeget.
Ifiket is hogy kéne nemgnézni?kamaj írta: Mondjuk nekem nagyon jók az ifijeim és nem is rossz az edzőm, na de a tőkével már gond van.
Nézd a licitjeid, hogy még te tartod-e a legmagasabb árat, vagy próbáld meg bebiztosítani azzal, hogy megemeled. Egyébként nekem is licitáltál egy játékosra, ma este jár le a határidő, úgyhogy figyeld.MessiFan írta:Jó tudnikamaj írta: 1200-ért tőlem vetted meg:D.
Viszont a csatárt nem sikerült megszerezned (Alfonz Zámbó). Sajnos rád licitáltak és el is vitték.:D
Sztem is jó vétel volt, ráadásul 1 perccel a lejárat előtt vettem észre 0ért volt kinn és nem kellett másnak hála.torrestoni írta: Nem hiszem, hogy sokkal egyszerűbb lenne, mert más változtatással kompenzálni lehetne. Így azonban a nagy tőkével, remek ificsapattal, és edzővel rendelkezők óriási előnyben vannak.
Jó tudnikamaj írta: 1200-ért tőlem vetted meg:D.
Viszont a csatárt nem sikerült megszerezned (Alfonz Zámbó). Sajnos rád licitáltak és el is vitték.
1200-ért tőlem vetted megMessiFan írta:Géza Józsa 29 éves több poszton is bevethető
Erőnlét: középszerű Védés: katasztrofális
Játékszervezés: megfelelő Átadás: gyenge
Szélsőjáték: középszerű Védekezés: középszerű
Gólszerzés: középszerű Pontrúgás: megfelelő
Most igazoltam. azthiszem 1000 eFt volt:D
Gólok száma: 8
Rendben, küldd ide...CFirpo3 írta:Ott is CFirpo3, de elküldhetem pü.-ben is a jelentkezést.torrestoni írta:Mi a HT-felhasználóneved?
Nah, igen, akkor te nagy vásárt csináltál. Ennél a játékosnál az üzlet az első.kamaj írta:Kicsit drága, nemde? Most vettem egy ilyen kapust (17 éves 30 napos TSI:1 090 Középszerű védéssel) 200-ért szóval sztem marad nálad
.
Az edzéshez meg annyit akkor túl egyszerű lenne a játék, ha 2 edzést is lehetne tartani, bár én sem bánnám azt!
3000, mert pofátlan vagyokkamaj írta:Mennyiért adod/adnád?torrestoni írta: Egyébként én is inkább üzletet csinálnék belőle, kb. 6 hét védés edzés kellene neki, s megfelelőre lépne. Azonban jelenleg nem tudom edzeni.
Szóval, így szép lassan, ha fejlődik, még 17 évesen eléri a megfelelőt, s akkor 10-20000 között elpasszolom.
Mennyiért adod/adnád? Engem érdekelne az ififkapusod, ha gondolod és eladod.torrestoni írta: Egyébként én is inkább üzletet csinálnék belőle, kb. 6 hét védés edzés kellene neki, s megfelelőre lépne. Azonban jelenleg nem tudom edzeni.
Szóval, így szép lassan, ha fejlődik, még 17 évesen eléri a megfelelőt, s akkor 10-20000 között elpasszolom.
Mi a HT-felhasználóneved? Lehet, hogy összekevertelek mással, de az is lehet, hogy nem jött meg.CFirpo3 írta:Már elküldtem az e-mailt, még nem érkezett meg?
A mostani kapusomnak is középszerű a védése. Inkább legalább egy megfelelőt vennék.
Már elküldtem az e-mailt, még nem érkezett meg?torrestoni írta:Van egy kapusom, 17 évesen 880 TSI, jelenleg középszerű a védése, védés edzéssel nagy üzlet lehet, illetve ha megtartod, bizos kezdő.CFirpo3 írta:Nekem jól jönne egy kapus, de 10 000 alatt.
Érdekel? S ha igen, mennyiért?
Egyébként nem jelentkezel a kupára?
Van egy kapusom, 17 évesen 880 TSI, jelenleg középszerű a védése, védés edzéssel nagy üzlet lehet, illetve ha megtartod, bizos kezdő.CFirpo3 írta:Nekem jól jönne egy kapus, de 10 000 alatt.