Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jó éjt neked én is megyek, mert holnap olimpia + korán kelés. Hülye olimpiaDiego10 írta:Na mentem aludni.Fárasztó napom volt.Jó fórumozást és jó éjszakát mindenkinek!
dekor írta:Erre mit lehet mondani?
Hát igazából kicsit Horváth Évás beütése van a csajnak, és ezért is nem az esetem...Inkább Keira Knightly
Elírtam negyedik ligában van de azért az a 230.hely a ranglistán nem semmi.kamaj írta:Khm... Szóval... Nem rossz sőt... Ha ilyen csapatom lenne olyan boldog lennék. Mondjuk ő se ma kezdte, hanem 2004-ben volt ideje idáig eljutni.Diego10 írta:Egyik csóka Komádiból 3.osztályban van jelenleg.Gondoltam már párszor h kihívom egy Komádi rangadóra de csúnyán elvert volna.![]()
Itt a csapata:Komádi SE
Khm... Szóval... Nem rossz sőt... Ha ilyen csapatom lenne olyan boldog lennék. Mondjuk ő se ma kezdte, hanem 2004-ben volt ideje idáig eljutni.Diego10 írta:Egyik csóka Komádiból 3.osztályban van jelenleg.Gondoltam már párszor h kihívom egy Komádi rangadóra de csúnyán elvert volna.![]()
Itt a csapata:Komádi SE
dekor írta:Diego10! Nem szeretem a rapet, de szám címének utánakerestem...
http://www.youtube.com/watch?v=_BE5UIrDRy8
szerintem ez lesz az
De ott, csupán volt időszak, amikor az élmezőnyhöz tartoztam. Egyébként neked is volt már jobb eredmény, most is jobb, gondolom csak akkor kerül frissítésre, ha bizonyos szintet lépsz, pl. az első 5ezer, vagy hasonló.kamaj írta:Nekem minden héten az a legjobbam mivel a VII. osztályból jöttem. Am te akkor gondolom nem a VI osztályba nyomtad, nemde?torrestoni írta: Egyébként kinek mi volt az eddigi legjobb helyezése? Az én legjobb helyezésem 3287.
Nem mind 5 csillagos van 1-2 csillagosa is dehát nekem nincs sajna 5 csillagos játékosom. A csoportjába a 2. helyen áll nem is megy neki rosszul.Diego10 írta: A játékosait még nem is néztem de ha 5 csillagosak akkor megvan a kupa talán legfőbb esélyese.De abban reménykedhetünk h botlani fog.
Nekem minden héten az a legjobbam mivel a VII. osztályból jöttem. Am te akkor gondolom nem a VI osztályba nyomtad, nemde?torrestoni írta: Egyébként kinek mi volt az eddigi legjobb helyezése? Az én legjobb helyezésem 3287.
kamaj írta:Nagyon szépen köszönöm!!!!! THX!!!!!Diego10 írta: 1.Team Papavasilou 4079
2.Debrecen City 6019
3.Falconídas CF 7443
4.Czere Fc 11880
5.Liverpool Fc Carlsberg 12048
6.risuFc 13726
7.Charlie Firpo Football Club 13825
Az Utcai Mezítlábas Csapat és a CRFC Farkasok ranglista helyezése pedig nem látható.Ez nem tom miért van.
Nem rossz 2. vagyok, pedig nincs világverő csapatom.
Megnéztem az elsőt háááááát nemtom hogy lehetne őt legyőzni elég jó kis csapata van 5 csillagos játékosokkal. Nem semmi.
torrestoni írta:Diego10 írta:
1.Team Papavasilou 4079
2.Debrecen City 6019
3.Falconídas CF 7443
4.Czere Fc 11880
6.risuFc 13726
.
Ez még bizonyosan fog változni, szerintem akiknek nincs még helyezése, azért, mert még nem játszottak le mérkőzést.
A lényeg, hogy a sorsoláskor (ha minden terv szerint megy, 23-án, vagy hamarabb) az akkori számít, illetve lehet megvárom a hétfőt, mivel tolódhat a jelentkezési időszak, s a Ranglista helyezése minden héten frissül a fordulót követően Vasárnap, vagy Hétfőn.
Egyébként az első idényben nem vennék fel túlságosan kimagasló csapatot, tehát maximum 5. osztályból.
Egyébként kinek mi volt az eddigi legjobb helyezése? Az én legjobb helyezésem 3287.
Nem rosz? Basszus ha nekem ilyen kapusom lenne. akkor beparázna az egész magyar bajnokságDiego10 írta:......Nem rossz.
Diego10 írta:
1.Team Papavasilou 4079
2.Debrecen City 6019
3.Falconídas CF 7443
4.Czere Fc 11880
6.risuFc 13726
.
MessiFan írta:a Ht legjobb kapusa...
Erőnlét: középszerű Védés: földöntúli
Játékszervezés: katasztrofális Átadás: nemlétező
Szélsőjáték: pocsék Védekezés: katasztrofális
Gólszerzés: katasztrofális Pontrúgás: isteni
A csapatot kihívtad egy 2008-08-16 14:25-i edzőmérkőzésreCFirpo3 írta:ez igaz, de attól még játszhatunk meccset nem?