Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Ő úgy is játszott... foglalt egy helyet és annyi.barca99 írta:Giuly?depth írta:A Barca 4-3-3 -jában pedig nincs hely ilyen vonalszélsőnek
Hát a többihez képest(Arshavin 25)depth írta:15,6 milla nem olyan drága?kabekabe írta: én se sztem azért is lenne jo mert nem tul drága jol ad be, gyors technikás
mivel nem biztos h sokszor fog játszani fontos h nem olyan drága.
15,6 milla nem olyan drága?kabekabe írta: én se sztem azért is lenne jo mert nem tul drága jol ad be, gyors technikás
mivel nem biztos h sokszor fog játszani fontos h nem olyan drága.
én se sztem azért is lenne jo mert nem tul drága jol ad be, gyors technikásBarcelona144 írta:Én is szeretem Capelt mert iszonyú gyors és ez a h'lye mozgása sztem megtéveszti az ellenfeleket. Ezen kívül iszonyú jó beadásai vannak. De én ettől függetlenül Arsavinra voksolok.kapitány írta:nem tudom mi bajotok van capellel!? nagyon jó játékos.technikás, lent van a súlypontja ezért nagyon nehéz leszerelni és e mellett nagyon gyors. én örülnék ha valahogy sikerülne megszerezni.igaz, hogy ronnie nyomába sem ér, de olyan játékost nem találunk soha aki őt helyettesítené...
eddigi legjobb igazolásunk eto!!!!
Igaz. Akkor úgy mondom, h nem kell, nem szívesen látnékbarca99 írta:Giuly?depth írta:A Barca 4-3-3 -jában pedig nincs hely ilyen vonalszélsőnek
hát ja Giuly az volt mégis alap kezdő volt.barca99 írta:Giuly?depth írta:A Barca 4-3-3 -jában pedig nincs hely ilyen vonalszélsőnek
Én is szeretem Capelt mert iszonyú gyors és ez a h'lye mozgása sztem megtéveszti az ellenfeleket. Ezen kívül iszonyú jó beadásai vannak. De én ettől függetlenül Arsavinra voksolok.kapitány írta:nem tudom mi bajotok van capellel!? nagyon jó játékos.technikás, lent van a súlypontja ezért nagyon nehéz leszerelni és e mellett nagyon gyors. én örülnék ha valahogy sikerülne megszerezni.igaz, hogy ronnie nyomába sem ér, de olyan játékost nem találunk soha aki őt helyettesítené...
eddigi legjobb igazolásunk eto!!!!
Giuly?depth írta:A Barca 4-3-3 -jában pedig nincs hely ilyen vonalszélsőnek
Hát semmiféleképpen sem csatár. Csatárként csak vergődött.Barcelona144 írta: Valamiben igazad van de Messi inkább jobbszélső mint csatár.
Valamiben igazad van de Messi inkább jobbszélső mint csatár.lionelmessi19 írta:Addig oké hogy szerinted kell, de ha valamivel megindokolnád a véleményed, az sem ártana.Barcelona144 írta: Szerintem meg kell balszélső -(igazi)- aki szépen és hasznosan játszik.Pl:Mint amilyen Ronaldinho volt. Aki jó labdákat adott ha kellett balról befutott és gólt lőtt. Szóval egy rendes balszélső kell. Mint Messi a jobb oldalon. Mert most a Barcának nincs ilyen szélsője szerintem.
Ronaldinhonak nemsok köze volt a balszélső szerepkörhöz...
Messi pedig talán még Ronaldinhonál is kevesebbet mozog a szélen, ha véletlen eljut oda, akkor is visszafelé jön és mindíg befelé cselez, 95%ban még a 16 vonala előtt.
Összességében az egyetlen dolog a hsz-edből, amit szerintem jól látsz, az az utsó mondatban van összefoglalva.. de ezt persze távolról sem sértésnek szánom, csak így gondolom.
Addig oké hogy szerinted kell, de ha valamivel megindokolnád a véleményed, az sem ártana.Barcelona144 írta: Szerintem meg kell balszélső -(igazi)- aki szépen és hasznosan játszik.Pl:Mint amilyen Ronaldinho volt. Aki jó labdákat adott ha kellett balról befutott és gólt lőtt. Szóval egy rendes balszélső kell. Mint Messi a jobb oldalon. Mert most a Barcának nincs ilyen szélsője szerintem.
Szerintem meg kell balszélső -(igazi)- aki szépen és hasznosan játszik.Pl:Mint amilyen Ronaldinho volt. Aki jó labdákat adott ha kellett balról befutott és gólt lőtt. Szóval egy rendes balszélső kell. Mint Messi a jobb oldalon. Mert most a Barcának nincs ilyen szélsője szerintem.Bogi63 írta:Tényleg nagyon zavaró ahogy mozog!Rikinho20 írta:úristen!!! nehogy már Capelt igazolják le... szerintem jó ez a keret így ahogy van, de ha annyira akarnak még valakit, akkor könyörgöm ne Capel legyen... kikészít az az ember![]()
már a mozgása is idegesítő, szerintem nem kell ő ide!
Annál már csak Crouch fut, és cselez h*lyébben.
Tetszik vagy nem tetszik. Ő igen is egy kiváló balszélső. Nem sok jobbhátvédet láttam, aki tudná vele tartani a lépést, ha megindul. Nagyon jó ritmusváltásai vannak. Ráadásul elég jól érzi a kaput is. Szerintem is ő kéne még nekünk Gudjohnsen helyére.Rikinho20 írta:úristen!!! nehogy már Capelt igazolják le... szerintem jó ez a keret így ahogy van, de ha annyira akarnak még valakit, akkor könyörgöm ne Capel legyen... kikészít az az ember![]()
Tényleg nagyon zavaró ahogy mozog!Rikinho20 írta:úristen!!! nehogy már Capelt igazolják le... szerintem jó ez a keret így ahogy van, de ha annyira akarnak még valakit, akkor könyörgöm ne Capel legyen... kikészít az az ember![]()
Nem is kell már senki! SilvaSlither írta:Utána is sokan fognak ideírni (sajnos), ez már csak ilyen topik.![]()
Sztem nem fogunk balszélsőt igazolni, mert a piacon nincs senki, aki elég jó, és 20 milla alatt van az ára. És más posztra sem igazán fogunk bárkit venni.