2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Messinek sztem idén esélye sincs az aranylabdára!Sajna túl sokat volt sérült.barca19 írta:tévedés idén messi nyeri az aranylabdát....vagy pedig torres
Hát szerintem nem sajnos én 100x nagyobbra tartom Messit mint cérónit.....céróni lőtt 1 rakás gólt nyert kupákat..ez van nem baj majd idén....MessiFan írta:Ha messiék megnyernék az olimpiát. biztos ővé lenneMQuC írta:Idény biztos C Roni nyeri. Messi lesz a 2. és talán Casillas a 3. Én ezt a dobogót látom reálisnak....
Ha messiék megnyernék az olimpiát. biztos ővé lenneMQuC írta:Idény biztos C Roni nyeri. Messi lesz a 2. és talán Casillas a 3. Én ezt a dobogót látom reálisnak....
De nem azért volt a Rafinhás Diegós Messis cirkusz mert nincs benne a hivatalos versenynaptárban v vmi hasonlóban? Tehát komoly értéke van aranylabda szempontjábólIlúvatar írta:Bocsánat, elhamarkodtan írtam... Mármint a mostani BL után aranylabdás lesz, azaz jövőre :S ebben az évben C.Ronaldo kapja meg sajnos...danianevem írta:Ahhoz, hogy Leo kezében tarthassa az aranylabdát, vmit nyernünk kellett volna... Bár ha olimpiát nyer, és ha ősszel jól játszik akkor talán...
De még nincs vége... ott az olimpia, plusz az ősz
hát azért túl sokáig sajnos nem, viszont az első aranylabdája után (amit ugye 21 évesen kapott) még mindig ő volt a világ legjobbja a sérülésekig.Valbali írta:Az utóbbi időben senkinek sem jött be az, hogy aranylabdát kapott, talán Ronaldo a 2002es aranylabdája után "csillogott" viszonylag sokáig.
Elvileg ott volt mert vmejik válogatottam mutatták asszem a Honduras-it.Szal neki is ott kellett h legyen elvileg.robertfcb írta:Ha jól tudom nem, mert akik már játszottak meccset azok nem mentek. Tuti mutatták volnad.OR írta:Messi ott volt az olimpiai megnyitón?
Ha jól tudom nem, mert akik már játszottak meccset azok nem mentek. Tuti mutatták volnad.OR írta:Messi ott volt az olimpiai megnyitón?