Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
kamaj írta:Hát úgy látom ez a sérülések fordulója volt nálunk. Am nálam még 2 játékos sérült le, de tud játszani a kövi meccsen csak nem tudnak maxon játszani. Ezelőtt is lesérült pár játékosom ők is már lábadoznak, kb a fél kezdőcsapatom lábadozikDiego10 írta: Na most utáltam meg a negyediket a csoportomban.Úgy vert meg 3-0ra(idegenben voltam) hogy lerúgta a csatáromat 3 hétre ráadásul most akartam edzetni.És így a második meglépett 3 ponttal előttem.Innen nagyon nehéz lesz feljutni..
Hát úgy látom ez a sérülések fordulója volt nálunk. Am nálam még 2 játékos sérült le, de tud játszani a kövi meccsen csak nem tudnak maxon játszani. Ezelőtt is lesérült pár játékosom ők is már lábadoznak, kb a fél kezdőcsapatom lábadozikDiego10 írta: Na most utáltam meg a negyediket a csoportomban.Úgy vert meg 3-0ra(idegenben voltam) hogy lerúgta a csatáromat 3 hétre ráadásul most akartam edzetni.És így a második meglépett 3 ponttal előttem.Innen nagyon nehéz lesz feljutni.
Na most utáltam meg a negyediket a csoportomban.Úgy vert meg 3-0ra(idegenben voltam) hogy lerúgta a csatáromat 3 hétre ráadásul most akartam edzetni.És így a második meglépett 3 ponttal előttem.Innen nagyon nehéz lesz feljutni.kamaj írta:Gratula! Ugye nem is nehéz ez a játékCFirpo3 írta:Lejátszottam első bajnoki meccsemet és 4-0-ra nyertem.![]()
Nem is csoda, mivel az utsó ellen volt a meccs.
!
Én is ilyen arányban nyertem, és a 3. helyezett lettem ezzel a csoportomba.
Diego10 képzeld kezdőként beraktam azt a védőt akit tőled vettem és első meccsén máris lesérülthála csak egy hétre. Ellened biztos nem fog játszani. Ez van
Nekem még nem volt, olyan volt max hogy kint állt a kapus és a játékosom átakarta emelni fellette a lasztit.De az se ment be...CFirpo3 írta:egybként nektek gyakran van ollózás? mert nekem egyik játékosom ollózott csak mellément.
Nekem is pont ez van. 2 új igazolásom is gólt rúgott.dekor írta: -a nagy igazolásaimnak köszönhetően
-A szurkolók a fellegekben vannak
Szerintem abszolút jó! Kezdőként egyből az első ellen...ultrasur írta:na megvolt életem első meccse
a legelsőtöl idegenbe kikaptam 4:2 re de a csapatom elödje 7:0 ra kapott ki szerintem biztato vagy nem???
Neked is grat.fUtBoLiStA írta:Nah akkor jövök én is dicsekedni!![]()
Életem első hattrick bajnokiját megnyertem! Idegenben játszottam s 4-1es győzelmet arattam... Jelenleg 6dik vagyok még mindig a csoportomban, de mivel győztem az 5dik ellen ezért pontszámban beértem! Ahogy számolgatom és ha tényleg jó úton járok akkor akár a 3., 4. hely is elérhető lenne...! Na jó inkább 4dik hely.![]()
Grat kamaj & CFirpo3 a győzelemhez!
Gratula! Ugye nem is nehéz ez a játékCFirpo3 írta:Lejátszottam első bajnoki meccsemet és 4-0-ra nyertem.![]()
Nem is csoda, mivel az utsó ellen volt a meccs.
ultrasur írta:vettem ingyé 3 kreditet és azzal mit tok kezdeni?
kamaj írta:Jó éjt neked én is megyek, mert holnap olimpia + korán kelés. Hülye olimpiaDiego10 írta:Na mentem aludni.Fárasztó napom volt.Jó fórumozást és jó éjszakát mindenkinek!:D:D.
Én is írok már egy nevet akkor már: Bódy Szilvi mivel szereti a Lokit:D:D.