Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én egész Angol focival így vagyok, bár ez szimpátia és egyén kérdése. De ha van egy rangadó azért kíváncsian megnézem. De tény, hogy oda rúgnak ahova nem akarnak, bár legerősebb bajnokság ide-oda, azért a foci sokszor nézhetetlen.LG írta:Hát én nem...a Pool játéka számomra gusztustalan, nézhetetlen.
Angliában azért nem a szépség a lényeg. Lehet szépen játszani eredménytelenül,kit érdekel?LG írta:Hát én nem...a Pool játéka számomra gusztustalan, nézhetetlen.
Jah,de a szabadrúgása is szép voltCFirpo3 írta:Hát ez is a szokásos. Gerard ezer lövéséből végül bement egy.soadroli írta:Nyert a Liverpool,Gerard a 94 percben döntötte el....
Egy Arsenalos ezt már csak tudjaLG írta: És ilyenkor jön a szokásos visszaesés
És ilyenkor jön a szokásos visszaesésozsimiki írta:Tavaly se kezdtünk jobban, JÓ is lettLG írta:A mú meg ikszelt. 1-1: Martins ill. Flecsör Jólvan![]()
![]()
Amúgy sérülések idén sem kegyesek eddig a csapattal,de lesz ez még máshogy.
Tavaly se kezdtünk jobban, JÓ is lettLG írta:A mú meg ikszelt. 1-1: Martins ill. Flecsör Jólvan
Én amugy az Arsenalnak szurkolok angliába, de amikor pl. tavaly már nem volt esélyük a bajnoki cimre, akkor a mu-cselzi párosból a cselzinek szurkoltam. A 4 nagy csapat közül az Arsenal nagyon szimpatikus, a cselzi most már kezd szimpi lenni, a Poolt enyhén, a mút nagyon erősen utállom.socio66 írta:....
Méghozzá milyen gólt lőttdanianevem írta:Chelsea- Portsmouth 4:0
Szegény Pompey-t kitömték... Joe Cole szerzett vezetést, majd Anelka, Lampard és Deco(!)...
ha Anglia akkor inkább a MU,a Pool,vagy az Arsenal.(meg persze a Hull és a Fulham)LG írta:Nem leszek cselzi drukker, csak egy kicsit szoritok nekik majd Deco miatt.
Nem lehet hogy CR miatt? Nálam ugyanez a helyzet. Mindig utáltam a stílusukat,majd mikor Henk oda ment kicsit kanyarodtam feléjük.Végül CR elkezdett arcoskodni teljesen szimpatikus, és emellett becsületre méltó lett a játékuk.De akkor is a Spurs(az angoloknál)!!!LG írta:A cselzi játéka nagyon tetszett, igazi támadófutbalt játszottak, 3-0 után se álltak le. Én egy jó csatárt hiányolok, mert Anelka nem az, most is elbénázott egy rakat helyzetet. Drogbával meg ki tudja, mi lesz....Seva meg már nem a régi, ugyhogy vagy hozni kell vkit, vagy Drogbát megtartani. Amugy régebben utálltam a cselzit, de mostanra vhogy szimpi lett, főleg most, h ott van Deco, na meg Scolari az edző.