Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Korlátlant, ami nem ipari mennyiség (asszem 300 liter sör/ 1200 szál cigi).VIII.Henrik írta:Hali!
Tudtok adni egy internetes oldal címet, ahol leírják, hogy Magyarországról egy EU-s országba díjmentesen mennyi alkoholt és dohányárút lehet kivinni?
Ebbe a hsz-be is becsúszott 1-2 hiba..matyi02 írta:Enrique
Köszönöm furana mind1
Hibák pf 2 hiba Lenne,otta vesző hibákat nenézük mert azt még a suliba se nézik !
Fogalmazás uhh nem tudtam sehogy megfogalmazni sajnálom !
Még 1x kösz
UI:(Mármint megjegyezve:D)
Katasztrófa...matyi02 írta:LenNe egy olyan kérdésem, h csapatok állása a világbaN, mármint a klubcsapatok gondolom otT is, h ki éppen hanyadik ? [... ?]
(Gondolom a MU az első)
Ha valaki tud linket akkor az pls adja meg előre is Köszönöm
By:matyi02
wíííííre,ps-re,x-box-ra??Lionel Messi 10 írta:Valaki meg tudna modani, hogy honnan tudnam letolteni fifa 2008 boritojat
Mindenképp ilyen kell?Kelezotya írta:Köszi a segítséget Srácok, de ajánlom a figyelmetekbe a következő képet:
http://cultureofsoccer.com/wp-content/u ... /puyol.jpg
Ez van Puyolon és ez nem hasonlít arra a termékre,amit a focibolton árulnak...Sztem az nem lehet a hivatalos,már csak a csomagolása miatt sem.
Még egyszer köszönöm!
stefanl10 írta:nekem is a LimeWire-el van bajom. Elinditom be is jön csak amikor keresni akarok és beírom nem talál semmit akár h írom be nem találja de még a leg alapabbakat sem, de már ötször is letöröltem és töltöttem le még1-szer de akkor se megy. Aki tud lécci segítsen!
Töröld le. nekemis ezt csinálta ezért leinstaláltam vagy micsináltamLionel Messi Fan írta:Segítene vki akinek LimeWire-je van és ért is hozzá??? Az a gondom hogy van LimeWire-m csak nem kezdi el letölteni a dolgokat hiába kattintok rá.tök mind1 milyen verziót teszek fel semmit nem kezd el letölteni. Hogyan lehet ezt megcsinálni és mi lehet a baja????? Aki tud az legyen olyan szíves és segítsen. Előre is THX!!!
Azt nemtudom de az ilyen sportoltokban 1000 forintért láttamlluisllach89 írta:Hol vette 500ért??
Hát, sajnos már csak egy meccs...Slither írta:A gamper 1 meccs.Lionel Messi 10 írta:Valaki Tudna segiteni hogy ki lesz az ellenfelunk Gamper kupan a Boca Juniorszon kivul
Hol vette 500ért??MessiFan írta:Jó drágaLa Pulga írta: Itt találsz: http://focibolt.hu/index.php?productID=17osztársam 500 forintért beszerzett eggyet