Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ok jo köszikamaj írta:Nem gond ultrasur, ha nem követed élőben a meccset, mivel te már meccs közben semmit sem tehetsz (nem lehet taktikát váltani és cserét sem csinálhatsz) ezért nem kell aggódnod, hogy amiatt kapsz ki, mert nem vagy ott "élőben". Am én már nem is tudom, mikor néztem meg egy Hattrickes meccsemet élőben.
Az élő az azt jelenti, h a valóságban is 90 percig tart, amíg lemegy a meccs. Minden nagyobb helyzetet leír. Félidő is van. Hétköznap is lehet meccset játszani, de akkor barátságosat, vagy kupát.socio66 írta:ez az "élő" mit jelent? rendesen 90 perces egy meccs? Csak hétvégente lehet meccset játszani?
ja,csak azért érdekel,mert nemrég regiztem,de még nem kaptam meg a csapatom,és kíváncsi lennék pár dologra.
ez az "élő" mit jelent? rendesen 90 perces egy meccs? Csak hétvégente lehet meccset játszani?kamaj írta:Nem gond ultrasur, ha nem követed élőben a meccset, mivel te már meccs közben semmit sem tehetsz (nem lehet taktikát váltani és cserét sem csinálhatsz) ezért nem kell aggódnod, hogy amiatt kapsz ki, mert nem vagy ott "élőben". Am én már nem is tudom, mikor néztem meg egy Hattrickes meccsemet élőben.
http://www.fociportal.eoldal.hu/oldal/g ... pa_kozpontrhynn írta:Én is neveznék.
Én is neveznék.fUtBoLiStA írta:Én is ezt kérdem! Mer úgy volt hogy akkor a jövö héten kezdődik is.Diego10 írta:Torrestoni!
Van valami hír a kupával kapcsolatban??Meg szerintem volt is elég jelentkező, szal valami fejleménnyel előállhatna Torrestoni! Plíz!
Én is ezt kérdem! Mer úgy volt hogy akkor a jövö héten kezdődik is.Diego10 írta:Torrestoni!
Van valami hír a kupával kapcsolatban??
Ha lenne ificsapatom, akkor játszanék veled...CFirpo3 írta:Valaki nem akar ifi meccset játszani ellenem?
Okés majd még megbeszéljük a meccs előtt. Jó éjt neked is!Diego10 írta: Ok.Akkor én se tiszta csere csapattal megyek.Lesz vagy 4 ember benne a kezdőmből akik nincsenek olyan jó formában.Bár akik cserék azok se rosszak és nagyrészük fiatal.Már beállítottam cseresorra de ha majd szólsz akkor lehet rakok be pár kezdőt.
kamaj írta:Öööö igazából nemtom, mert akik lábadoznak nincsenek jó formába lehet, hogy formába hozom őket. Ezt majd a meccs előtt eldöntöm és szólok neked mivel állok ki ellened, de sztem nálam is vegyes csapat lesz.Diego10 írta: Nem rossz.Sőt..![]()
Felnőtt meccsre B csapattal jösz?
Mert én igazából azzal szeretnék.![]()
De felőlem lehet olyan is h félig kezdő félig csere.
Öööö igazából nemtom, mert akik lábadoznak nincsenek jó formába lehet, hogy formába hozom őket. Ezt majd a meccs előtt eldöntöm és szólok neked mivel állok ki ellened, de sztem nálam is vegyes csapat lesz.Diego10 írta: Nem rossz.Sőt..![]()
Felnőtt meccsre B csapattal jösz?
Mert én igazából azzal szeretnék.![]()
De felőlem lehet olyan is h félig kezdő félig csere.
kamaj írta:Hát nemnem...Diego10 írta: Akkor nem csak nálam vannak Gravesen féle emberkék.![]()
Nagyon felhúzott ma amikor a 19 éves jó gólszerzésű csatáromat akit edzetni akarok 3 hétre inaktiváltak.Mellesleg vettem egy jó kis 17 éves svájci csatárt.Ellened debütál.Mint a múlt héten vett kapus és védő.
Az új kapusom is lesérült az előző meccsemem, de már lábadozik sztem fog ellened játszani. Összesen 6 játékosom lábafozik és 1 sérült(egy kivételével mind kezdő lenne...). Na mind1 így is jó kis meccsünk lesz egymás ellen garantálom.
Itt a legújabb ifim ellened fog kezdeni sztem nagyon nagy plíjer:
Szerintem megtaláltam a jövő nagy sztárjátékosát. A neve Elek Dalnoki, és 15 éves.
További edzés nélkül Átadás képessége középszerű szintű marad. Figyelj az edzésére, és hamarosan lehet egy megfelelő Játékszervezés képességű játékosod.
Szerződtessük, főnök?
Hát nemnem...Diego10 írta: Akkor nem csak nálam vannak Gravesen féle emberkék.![]()
Nagyon felhúzott ma amikor a 19 éves jó gólszerzésű csatáromat akit edzetni akarok 3 hétre inaktiváltak.Mellesleg vettem egy jó kis 17 éves svájci csatárt.Ellened debütál.Mint a múlt héten vett kapus és védő.