Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem ők az életben is jóbarátok.MeNnOn írta:az véletlen hogy Rob Scneider és Adam Sandler 1 csomó filmbe eggyüt vannak?![]()
![]()
igen jól játszanak eggyüt imádom őkkete
Én a Big Riggseset láttam az hatalmas!:D:D:DM19 írta:Valaki néz Rossz PC Játékok Sorozatot?
http://rosszpcjatekok.blog.hu/2007/05/27/eddigi_videoim
Ment egy PÜfcjoc írta:valaki egy oldalt, esetleg torrentet hogy honnan tudnám leszedni a Rocky összes részét. köszi
Én is csak jókat hallottam meg olvastam róla eddig és ezért kezdtem el leszedni(a 6 széria 28GB és átlag 40 kb/s-al szedi, de nem számít leszedem a nyugdíjas leszek is addigra!:D)Majd próbálok a 7. évadról vmit olvasni!miihii írta:Valóban cs 6 széria készült belőle.De keringett pletyka egy bizonyos alternatív befejezésről...Ha cs egy-két rész,akkor elképzelhető,h erről lehet szó.De ha erről lesz infód,akkor belinkelhetnéd,mert vevő vagyok rálui1698 írta:Hello evribádi!
Információra lenne szükségem a The Sopranos című sorozattal kapcsolatban.
Elkezdtem szedni az 1-6. szezont, de azt mondják, hogy még van 7. évadja is.Állítól az csak egykét rész.
Ezek tényleg léteznek és ha igen honnan tudnám leszedni őket?
PLS Help!
Előre is kössz!![]()
Ecccerűen imádom ezt a sorozatot
http://seriesfree.users.smsbase.hu/sorozat.php?id=332Rikinho20 írta:nekem meg olyan kérdésem lenne, hogy a Kaliforniába jöttem (Will Smith) sorozat nincs meg valakinek????? Imádtam azt a sorozatot, de nem találom sehol...valaki???
Én a 48 órát néztem. Nagyon jó film volt.bouba írta:Tegnap milyen jó filmek voltak a tv-ben: Kárhozat útja, 48 óra , David Gale élete...
Valóban cs 6 széria készült belőle.De keringett pletyka egy bizonyos alternatív befejezésről...Ha cs egy-két rész,akkor elképzelhető,h erről lehet szó.De ha erről lesz infód,akkor belinkelhetnéd,mert vevő vagyok rálui1698 írta:Hello evribádi!
Elkezdtem szedni az 1-6. szezont, de azt mondják, hogy még van 7. évadja is.Állítól az csak egykét rész.
PLS Help!
Előre is kössz!![]()
Csak 6 évad van.lui1698 írta:Hello evribádi!
PLS Help!
Előre is kössz!![]()
én láttam de én itthoni mozibanrhynn írta:Hancockot megnézte valaki?
Én bemutató után 1 nappal a west enden néztem Londonban, valami fantasztikus volt, ráadásul a székek is kényelmesebbek voltak, mint itthon. (meg ugye a vászon négyszer nagyobb)
Lassan ott tartok, hogy Will Smith a legnagyobb színész, hisz annyi féle filmben szerepelt már, nem lehet ráhúzni, hogy csak 1 félét tud eljátszani.
Lukács György nem enged több élőszereplős filmet.Theo írta:Vki légyszi magyarázza el, mi ez a Star Wars : Clone Wars ?
És miért animációs ? :O
Hú hát én megnéztem, de én többet vártam tőle. Nekem ilyen nagyon tv filmes jellegű dolog. Alapból vártam egy csomó ufót meg elrabolják őket meg majdnem meghalnak meg vér és cafatok lövöldözés meg űrhajók. Hát nem ez lett. SPOILERKrojf írta:Komáim!
Nemsokára vetítjük az "X-akták-Hinni akarok" című filmet.
Mit várhatunk tőle?
K.
Én nem láttam,de több helyen is olvastam róla és igen negatív a kritikája...Krojf írta:Komáim!
Nemsokára vetítjük az "X-akták-Hinni akarok" című filmet.
Mit várhatunk tőle?
K.