Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
torrestoni írta:Alapvetően nem jelenthet gondot.Diego10 írta: Annyi lenne h miután elkezdődik a suli mivel koleszos vagyok csak hétvégente leszek itthon.Szal péntekig nem naon tudok majd jelentkezni.De péntekenként kihívom az ellenfeleket illetve elfogadom a kihívásokat.Persze megpróbálok hétközben is gépközelbe jutni.Remélem ez nem lesz gond a kupával kapcsolatban.
Egyébként a koliban nincs net-hozzáférés? Amikor én voltam középiskolában kolis, pedig már nem ma volt, ott volt egy számítógépes terem. Ez egyébként lényegtelen, de ha lesz rá módod, akkor hétközben is ugorj fel pár percre a hattrick-re.
Tehát, így akkor hétvégente intézd el a kupával kapcsolatos dolgokat, s nem lesz gond
Alapvetően nem jelenthet gondot.Diego10 írta: Annyi lenne h miután elkezdődik a suli mivel koleszos vagyok csak hétvégente leszek itthon.Szal péntekig nem naon tudok majd jelentkezni.De péntekenként kihívom az ellenfeleket illetve elfogadom a kihívásokat.Persze megpróbálok hétközben is gépközelbe jutni.Remélem ez nem lesz gond a kupával kapcsolatban.
torrestoni írta:Üdv mindenkinek!
Ezer bocs, hogy az elmúlt két napban nem jelentkeztem, sajnos sok befolyásoló tényező hátráltatott.
Nos, úgy látszik, a hét végén meg lesz a sorsolás ,előtte ég mindenkinek küldök egy üzenetet. 8 csapattal, két csoporttal...
Péntekig a két "tiszteletbeli" szervezőnek (diego10 & kamaj) is elküldöm a régóta ígért feladatokat, illetve a kupa weboldalát is fejlesztem, frissítem, s ezek szerint, ha minden jól megy, jövő héten szerdán elkezdődik az I. Joan Gamper Kupa, a csoportmérkőzések első fordulójával. Tehát ne kössetek jövő hétre barátságos meccset!!!
Van valakinek kérdése?
Ha megnézed a közvetítést ott vna a csapataink alatt mien volt a középpálya stb stb. és ott neked sokkal több volt a csapnivaló, nekem meg a pocsék.. és te így egy kicsivel de erősebb voltál minden poszton, de a játékosaim nem ijedtek meg, és hozták a kötelezőt xDultrasur írta:ja grat de azt hogy érted hogy erősebb??risubarcafan írta:THC bekell vallani mi meccsünkön se volt kevés gól 5-4 re nyertem épphogyszoros volt, de felül múltam a csapatod:D:D és ha megnézed te még erősebb is voltál
1 hete vagyok a csapatomnál de jó meccs lehetett 69 nézővel
ja grat de azt hogy érted hogy erősebb??risubarcafan írta:THC bekell vallani mi meccsünkön se volt kevés gól 5-4 re nyertem épphogyszoros volt, de felül múltam a csapatod:D:D és ha megnézed te még erősebb is voltál
CFirpo3 írta:Jó sok gólt termeltek.Diego10 írta:Félidőben CzereFC-Debrecen City 4-3![]()
kamaj írta:Csak így tovább.Diego10 írta: Remélem beválik a formaedzés amit javasoltál és elkapom a nagyokat.![]()
Egyébként akit neked többször is említettem holland kp.mat 2800ért vettem és most 36 000 az értéke.![]()
Más:nem gond ha felveszlek msnre???
Más: Nem sőőőőőőőt...
Csak így tovább.Diego10 írta: Remélem beválik a formaedzés amit javasoltál és elkapom a nagyokat.![]()
Egyébként akit neked többször is említettem holland kp.mat 2800ért vettem és most 36 000 az értéke.![]()
Más:nem gond ha felveszlek msnre???