2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
lionelmessi19 írta:Értem, akkor csak nekem tűnt feleslegesnek, csak feltételeztem hogy ezeket tudja mindenki, mert mindről volt szó mostanában a cikkekben a főoldalon.
kösz, nem vagyok fenn egész nap, úgyhogy még nem olvastam. bocslionelmessi19 írta:Már számtalanszor el lett mondva, de amúgy is egyértelmű szerintem, hogy csak az igazolási szezon lezárultával fog frissülni a játékoskeretek rész.palesz77 írta:Nem tudtam hova írjam, hát ide írom, bocs ha rossz a hej, de a csapattal kapcsolatos. nem kéne MEGÚJÍTANI A JÁTÉKOSKERETEk részt? Mindjárt kezdődik a szezon és még Rijkaard az edző...
heLY
Már számtalanszor el lett mondva, de amúgy is egyértelmű szerintem, hogy csak az igazolási szezon lezárultával fog frissülni a játékoskeretek rész.palesz77 írta:Nem tudtam hova írjam, hát ide írom, bocs ha rossz a hej, de a csapattal kapcsolatos. nem kéne MEGÚJÍTANI A JÁTÉKOSKERETEk részt? Mindjárt kezdődik a szezon és még Rijkaard az edző...
Valóban. De szerintem a fiatalok még éretlenek a feladatra, 2-3 kivétellel ellenben. Akiket érettnek érzek fiatalok közül: Pedrito,Bojan. De a többi fiatalnak még hatlamas falat ez,meg kell szokni.MeNnOn írta:kitudja ?![]()
lehet titokban ittvan közöttünk...![]()
na,de visszatérve a Barcára ,szerintem jólesz ez a csapat, megvan a csapategység is ,ami a legfontosabbb...
Na látod, ez igaz, én is szoktam mondani. Majd a Bajnokság mutatja meg csak az erőviszonyokat.ultrasur írta:istenem tavaly barca inter 5:0 mindenki kumma nagy fogadalmakat tett azt
hova jutottatok attol még hogy jol mennek az edzőmeccsek nem kéne szerintem nagyzolni mert utána jobban fog fájni az esetleges koppanás...
norbert55 írta:Azért tavaly a Gamperen Rijkaard teljes kezdőt vitt a pályára.Itt meg Bosquetstől mindenki játszott.Bejött 3 alapember(Eto'o,Xavi,Iniesta)és egyből más lett a játék.Támadtunk folyamatosan.A vége meg vmi elképesztő volt h bármikor képesek vagyunk góltszerezni.
SZERK:Ennek a Barcanak Eto'o,Messi,Xavi,Iniesta,Touré,és Puyol a meghatározó alapja.
norbert55 írta:Azért tavaly a Gamperen Rijkaard teljes kezdőt vitt a pályára.Itt meg Bosquetstől mindenki játszott.Bejött 3 alapember(Eto'o,Xavi,Iniesta)és egyből más lett a játék.Támadtunk folyamatosan.A vége meg vmi elképesztő volt h bármikor képesek vagyunk góltszerezni.
SZERK:Ennek a Barcanak Eto'o,Messi,Xavi,Iniesta,Touré,és Puyol a meghatározó alapja.
Nem sok mindenben, ugyanaz benne van mint az első kiadásban.kudu írta:Mennyiben különbözik az első kiadástól?mert nekem az van megBarcaforever írta:Most vettem meg az FC Barcelona 2. bővített kiadást.
Minden a klubról,Kubaláról,Romarióról,Cruyffról,Rexach,Maradona,Nunez,nagy sikerek,bukások, háttér információk.Nagyon jó könyv, alapmű egy fanatikusnak.1 nap alatt kiolvastam.
úgy érti, ahogy mondta. 3 védővel játszottunk. névszerint: Puyol, Piqué, Abidallui1698 írta:Hogy érted, hogy 3 védővel?Mert én nem láttam a meccset és ezért kérdem.Slither írta:Tegnap 2. félidőben 3 védővel játszottunk?
Na ilyet soha többet nem szeretnék látni, ha ennyire nem képesek tolódni.