Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ja. ne játszassa a világ egyik legjobb játékosát, nagy ötletaronba írta: Akkor ha tényleg azokban a napokban van lehetett volna benne annyi, hogy szól az edzőnek, hogy ne erőltesse vele a hetesdobást, az egész meccsen 6-t kihagyott. Ha csak a felét belövi.
ha-ha-ha
jó, most őszintén, az mit használt volna ott már, vagy akár meccs közben, ha jól lebassza őket? a csapatjátékkal nem volt gond, a védekezés szép volt, és a helyzeteket, heteseket is megcsináltuk. a technikai hibákért szúrja le őket, vagy mi? akkor csak még több lett volna belőlük.fcbarcelonazsombi írta:„Jól van szépen fel jöttünk.” –Hogy mondhat ilyent egy edző?????
Komolyan ennyi helyzetet kihagyni. Áááá nem ez nem igaz tudtam, hogy ezt várhatom de az ember mindig reménykedik.
Akkor ha tényleg azokban a napokban van lehetett volna benne annyi, hogy szól az edzőnek, hogy ne erőltesse vele a hetesdobást, az egész meccsen 6-t kihagyott. Ha csak a felét belövi.chi omega írta:nem lehet, hogy khm, azokat a bizonyos NEHÉZ NAPOKAT éli görbicz? őt szabad utoljára cseszegetni, dehát pocsék volt ma. ha jobb napot fog ki, megvan a meccs.Adam04 írta:azt nem értem miért az utolsó két percben tudtunk feljönni két gólra.... miért nem a 2. félidő közepén mondjuk áh nem értem.... Görbicznek nagyon nem ment most nem tudom hány 7 méterest hagyott ki de ha belövi őket akkor nyerünk!
vagy ha vérten nem sérül le.
ha, ha, ha..
nem lehet, hogy khm, azokat a bizonyos NEHÉZ NAPOKAT éli görbicz? őt szabad utoljára cseszegetni, dehát pocsék volt ma. ha jobb napot fog ki, megvan a meccs.Adam04 írta:azt nem értem miért az utolsó két percben tudtunk feljönni két gólra.... miért nem a 2. félidő közepén mondjuk áh nem értem.... Görbicznek nagyon nem ment most nem tudom hány 7 méterest hagyott ki de ha belövi őket akkor nyerünk!
És ők milyen jogon maradtak csöndben? Arról nem tehetek, hogy nincs pénzem kimenni Kínába.chi omega írta:pffff, milyen jogon fikázod azokat az embereket miközben te otthon ülsz?aronba írta:s hol van a magyar szurkolótábor? Mikor a koreaiak vezettek 10 góllal tudtak ordítozni, hogy veletek vagyunk, most meg ott ül 300 magyar haláli csöndben. Szégyen gyászmagyarok
17ezres stadion, szerinted komolyan annyira hallani őket?
lehet azt akarta, hogy hallják a nézők isozsimiki írta:Hajdúúúú nah jó,mehetsz is vhova...kérj időt,úgyvan..3másodperccel a vége előtt 2 mínuszban...ááá hihetettlennembaj kis humorral könnyebb elviselni.
gondolom azt,h készülünk a köv meccsre,nem tudta volna elmondani az öltőzőben...
tarkólövésaronba írta:s hol van a magyar szurkolótábor? Mikor a koreaiak vezettek 10 góllal tudtak ordítozni, hogy veletek vagyunk, most meg ott ül 300 magyar haláli csöndben. Szégyen gyászmagyarok
pffff, milyen jogon fikázod azokat az embereket miközben te otthon ülsz?aronba írta:s hol van a magyar szurkolótábor? Mikor a koreaiak vezettek 10 góllal tudtak ordítozni, hogy veletek vagyunk, most meg ott ül 300 magyar haláli csöndben. Szégyen gyászmagyarok
teljesen igaz. de ma olyan jól játszanak bakker, ilyen szarokon megy el, ez hihetetlenül frusztráló, el sem hiszem. ilyen tényleg csak velünk történhet folyton.ozsimiki írta:Hát igen...amatőr hibák.
Jelenleg annyival gyengébb ez a csapat,az elmúlt pár év csapatához képest,hogy ilyen hibákat többségében 'csak' megnyert döntők utolsó perceiben csináltak,és lett ezüst,namármost ez a csapat már a döntőhöz vezető úton is szépszámmal görcsöl be,mert ez csak arról szól....bár tartom,h képességekben is gyengébb jóval ez a csapat a régebbieknél.
Jah Görbitz 5 hetest hagyott már ki így nagyon nehéz nyerni.chi omega írta:a probléma az, hogy hülyeségek miatt nem vezetünk. kihagyjuk a heteseket, az emberelőnyöket, most megint sikerült elpuskázni egyet, de olyanokkal, mint pl nem kapjuk el a labdát, vagy kétszerindulás, MINDIG VAN VALAMI, AGYRÉM, ezt nem lehet elviselni. pálinger véd, de ellenfélhez passzol.ozsimiki írta:Azért az hozzátartozik,hogy ennyivel jelenleg jobb az orosz csapat, ha nyerünk,az nem papírforma,és nagy meglepetésnek hathat. Ha marad ez a viszonylag tűrhető különbség,akkor hoztuk amit vártam,de remélem vmit elővesznek a tarsolyból,ugye Hajdú János.....
MINDIG VAN VALAMI
a probléma az, hogy hülyeségek miatt nem vezetünk. kihagyjuk a heteseket, az emberelőnyöket, most megint sikerült elpuskázni egyet, de olyanokkal, mint pl nem kapjuk el a labdát, vagy kétszerindulás, MINDIG VAN VALAMI, AGYRÉM, ezt nem lehet elviselni. pálinger véd, de ellenfélhez passzol.ozsimiki írta:Azért az hozzátartozik,hogy ennyivel jelenleg jobb az orosz csapat, ha nyerünk,az nem papírforma,és nagy meglepetésnek hathat. Ha marad ez a viszonylag tűrhető különbség,akkor hoztuk amit vártam,de remélem vmit elővesznek a tarsolyból,ugye Hajdú János.....
Én magunkat sajnálom, azokat akik 6-3-ról nem tudnak nyerni nincs miért sajnálni.ozsimiki írta:Vizilabda:![]()
, sajnálom a csajokat...érdekes,h most mindenki figyeli őket,amikor a döntő volt a tét,akkor meg szó se esett róluk szinte
![]()
Kézi: kezdődik az agygörcs a csajoknál, kapufák sokasága, szabálytalanúl elvégzet 7esami szabályos,az kimarad....ziccerek szhar kihasználása, egyenlőre 4-8
agygörcs az tökéletesen pontos kifejezés.ozsimiki írta:Vizilabda:![]()
, sajnálom a csajokat...érdekes,h most mindenki figyeli őket,amikor a döntő volt a tét,akkor meg szó se esett róluk szinte
![]()
Kézi: kezdődik az agygörcs a csajoknál, kapufák sokasága, szabálytalanúl elvégzet 7esami szabályos,az kimarad....ziccerek szhar kihasználása, egyenlőre 4-8