ozsimiki írta:Hát igen...amatőr hibák.
Jelenleg annyival gyengébb ez a csapat,az elmúlt pár év csapatához képest,hogy ilyen hibákat többségében 'csak' megnyert döntők utolsó perceiben csináltak,és lett ezüst,namármost ez a csapat már a döntőhöz vezető úton is szépszámmal görcsöl be,mert ez csak arról szól....bár tartom,h képességekben is gyengébb jóval ez a csapat a régebbieknél.
teljesen igaz. de ma olyan jól játszanak bakker, ilyen szarokon megy el, ez hihetetlenül frusztráló, el sem hiszem. ilyen tényleg csak velünk történhet folyton.
ennyi hetest én még életemben nem láttam kimaradni. ha CSAK a heteseket belőjjük, már iksz. az emberelőnyökről nem is mondok semmit.
a technikai hibákra viszont nincs mentség, kétszerindulás, lépéshiba, basszameg, azt hittem ilyen csak tesiórán van, amikor én próbálok kézizni. de ezek PROFI JÁTÉKOSOK, hogy lehet egy 1-1 ziccert ilyennel elszúrni?
ha görbicznek nem megy, akkor nekünk annyi. és PONT MA, PONT MA van rossz napja. egyáltalán nem hibáztatom, vagy ilyesmi, nélküle sehol sem lennénk, de ez kész. annyira nem jön össze neki semmi, hogy fáj.