Segítség kéne
-
- Entrenador del Barça
www.nokiaprogramok.hulopakodo írta:vki tudna egy olyan linket adni ,ahonnan letölthetnék nokia 6300-ra játékokat?pls fontos lenne!
itt van minden féle

- lopakodo
- Capitá del Barça
nekem k800i-m van ,csak a haveromnak kerestekm játékokat ,de nem találtam.kösz!torrestoni írta:http://se-portal.hu/letoltes/jatekok/lopakodo írta:vki tudna egy olyan linket adni ,ahonnan letölthetnék nokia 6300-ra játékokat?pls fontos lenne!
Ez a Sony Ericcson portál, ahol java játékokat tölthetsz le, ez kompatibilis a Nokiákkal is, amelyik támogatja a java alkalmazásokat (van olyan, amelyik nem?).
Inkább vegyél egy jó SE-t, minden téren jobb...
- Balika Gaucho
- Jugador d'estrella
http://www.eurobarca.hu/forum/viewtopic.php?t=728Bocsi the best Barca-fan írta:De hol mer éán találom már bocsv hányadik oldalon van meg hat od akk lécci linkeld be.PLs.
Mes que un Dream Team !
Valdes – Alves, Puyol, Piqué, Abidal – Touré Yaya (Sergi Busquets), Xavi, Iniesta (Bojan) Messi, Eto’o, Henry (Keita) Josep Guardiola
Valdes – Alves, Puyol, Piqué, Abidal – Touré Yaya (Sergi Busquets), Xavi, Iniesta (Bojan) Messi, Eto’o, Henry (Keita) Josep Guardiola
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Most raktam újra az Xp-t.A pokerth-án melyiket kell leszedni?
win-installer.exe vagy win.zip?
win-installer.exe vagy win.zip?

-
- Barça C
De hol mer éán találom már bocs
v hányadik oldalon van meg hat od akk lécci linkeld be.PLs.

- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Mit nem lehet azon megtalálni? Humor topik felét az foglalja el.Bocsi the best Barca-fan írta:vki belinkelné azt amiko az a 681db Chuck Norissos vicc van a Humor
topicban mer nem találom ma,pedig tnap még néztem.Pls vki link.

-
- Barça C
vki belinkelné azt amiko az a 681db Chuck Norissos vicc van a Humor

-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
http://se-portal.hu/letoltes/jatekok/lopakodo írta:vki tudna egy olyan linket adni ,ahonnan letölthetnék nokia 6300-ra játékokat?pls fontos lenne!
Ez a Sony Ericcson portál, ahol java játékokat tölthetsz le, ez kompatibilis a Nokiákkal is, amelyik támogatja a java alkalmazásokat (van olyan, amelyik nem?

Inkább vegyél egy jó SE-t, minden téren jobb...

"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Nem kell az url rész, de inkább olvassátok el ezt:MichaaBee írta:BBCode: [img]a%20kép%20url-je[/img]manuel írta:Nemtudjátok véletlenül hogyan lehet képet linkelni aláirásnál???
http://www.eurobarca.hu/forum/viewtopic.php?t=758
BBCode: [img]a%20kép%20url-je[/img]manuel írta:Nemtudjátok véletlenül hogyan lehet képet linkelni aláirásnál???
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Tudna valaki ajánlani valamilyen jó seed szerver szolgáltatót?
olyat szeretnék,amely állandó sebességgel rendelkezik, megbízható, és nem túl drága

olyat szeretnék,amely állandó sebességgel rendelkezik, megbízható, és nem túl drága
"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
Nemtudjátok véletlenül hogyan lehet képet linkelni aláirásnál???
- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
Sziasztok!
Nem tudom valaki ért-e ilyen szinten a dologhoz... Egy olyan kérésem lenne, hogy esetleg, aki megtalálna egy olyan videót ,amin Johnson világrekorder 20-a és BOLT 200- világrekord futása van, és össze tudja esetleg vágni, ugy, hogy egyben menjen, és élvezhető legyen... (nemtudom érthetően fogalmaztam-e meg
) Szóval, ha van köztetek ilyen pro ember, meg tudja nekem csinálni?? Előre is köszönöm 
Nem tudom valaki ért-e ilyen szinten a dologhoz... Egy olyan kérésem lenne, hogy esetleg, aki megtalálna egy olyan videót ,amin Johnson világrekorder 20-a és BOLT 200- világrekord futása van, és össze tudja esetleg vágni, ugy, hogy egyben menjen, és élvezhető legyen... (nemtudom érthetően fogalmaztam-e meg

- senzu
- Entrenador del Barça
próbáld ki a vlc-t is, ha az se jó, szedd le mindkettőt, ha van valamilyen codec / codec pack a gépeden azt is, és utána próbáld ki az mplayert/vlctmiihii írta:Felnyomtam ezt a MPlayert,de azt írja,h nem játszható média (bőrfejek.avi) ,a több infónál meg ezt:
ID_VIDEO_CODEC=ffodivx
Building audio filter chain for 48000Hz/2ch/s16le -> 0Hz/0ch/??...
AO: [dsound] 48000Hz 2ch s16le (2 bytes per sample)
Building audio filter chain for 48000Hz/2ch/s16le -> 48000Hz/2ch/s16le...
Starting playback...
VDec: vo config request - 512 x 272 (preferred colorspace: Planar YV12)
Could not find matching colorspace - retrying with -vf scale...
Opening video filter: [scale]
The selected video_out device is incompatible with this codec.
Also try adding the scale filter, e.g. -vf spp,scale instead of -vf spp.
FATAL: Could not initialize video filters (-vf) or video output (-vo).
Exiting... (End of file)
Ez a video filter dolog akaszt be nekem?Mit tudok kezdeni ezzel?
- miihii
- KHAL
Felnyomtam ezt a MPlayert,de azt írja,h nem játszható média (bőrfejek.avi) ,a több infónál meg ezt:
ID_VIDEO_CODEC=ffodivx
Starting playback...
Exiting... (End of file)
ID_VIDEO_CODEC=ffodivx
Starting playback...
Exiting... (End of file)
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Kérhetnék egy linket ahonnan le lehet szedni valami magyar nyelvű paint-ot?előre is kösz! 

- senzu
- Entrenador del Barça
használj MPlayer Frontend-et vagy VLC Media Player-t, egyikhez sem codec-et felraknimiihii írta:Van egy olyan problémám,ami ma jött ki.Nem tudok filmeket nézni a gépemen.Akármit akarok lejátszani a Media Playerben,bejön egy hibaüzenet:
Explorer.EXE-Alkalmazáshiba
A "0x6fac224f" címen található utasítás a "0x00000000" memóriacímre hivatkozott.A memóriaterületen nem végezhető el a következő művelet:read."
Ha megpróbálom a BSplayerrel v a Media Player Classic-kal,akkor kábé 1 perc után elindul a dolog,de csak a hang,a kép fekete.
Azokat a filmeket,amiket nemrég írtam ki lemezre,ugyanígy nem játssza.Ezeknél a WMP-ben 2szer elindította,de itt is csak a hangot.
A régebbi (más által írt) dvd-imet is bepróbáltam,de csak a Classic játssza,a többi ugyanilyen alkalmazáshibát ír ki,cs más kóddal és a vége nem read,hanem written.
Naon cépen megköszönném,ha lenne vmi megoldóképlete vkinek,mert pöttyet kezdi felnyomni az agyam a cuccos...
"0x6fac224f" címen található utasítás a "0x00000000" memóriacímre hivatkozott.A memóriaterületen nem végezhető el a következő művelet:read."
ezt az üzenetet akkor szokta kidobni, ha baj van a memóriával, ha esetleg több is van a gépedben, sorban nézd meg mindegyikkel
- miihii
- KHAL
Van egy olyan problémám,ami ma jött ki.Nem tudok filmeket nézni a gépemen.Akármit akarok lejátszani a Media Playerben,bejön egy hibaüzenet:
A "0x6fac224f" címen található utasítás a "0x00000000" memóriacímre hivatkozott.A memóriaterületen nem végezhető el a következő művelet:read."
Ha megpróbálom a BSplayerrel v a Media Player Classic-kal,akkor kábé 1 perc után elindul a dolog,de csak a hang,a kép fekete.
Azokat a filmeket,amiket nemrég írtam ki lemezre,ugyanígy nem játssza.Ezeknél a WMP-ben 2szer elindította,de itt is csak a hangot.
A régebbi (más által írt) dvd-imet is bepróbáltam,de csak a Classic játssza,a többi ugyanilyen alkalmazáshibát ír ki,cs más kóddal és a vége nem read,hanem written.
Szal sem a gépen,sem lemezen lévő filmeket nem játszik.De zenét igen!!!
Naon cépen megköszönném,ha lenne vmi megoldóképlete vkinek,mert pöttyet kezdi felnyomni az agyam a cuccos...
Am ez lehet kapcsban azzal,h nemrég elkezdett azzal copatni,h nem olvasta be az üres cd-t/dvd-t?Bármi mást gond nélkül elindított,ha volt a lemezen vmi.Azóta rájöttem,h cs a plusz-ost "érzi" (ilyenre tudok már cs írni),pedig korábban lemeztől független volt.Ezt sem vágom,miért?!
Szal sem a gépen,sem lemezen lévő filmeket nem játszik.De zenét igen!!!
Am ez lehet kapcsban azzal,h nemrég elkezdett azzal copatni,h nem olvasta be az üres cd-t/dvd-t?Bármi mást gond nélkül elindított,ha volt a lemezen vmi.Azóta rájöttem,h cs a plusz-ost "érzi" (ilyenre tudok már cs írni),pedig korábban lemeztől független volt.Ezt sem vágom,miért?!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára miihii 2008.08.21. 19:10:45-kor.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
- barca tomi
- Barça B
Bocsi fiúk hogy eltérek a témától de meg tudnátok nekem mondani azt az oldalt ahol a TV6-ról írtak hogy hol lehet fogni
fontos lenne köszi 

Velem is előfordult néha, újraindítottam és jó volt...el fuero írta:Sziasztok!
Két kérdésem is lenne:
1. Tegnap óta nem működik a Firefox. Megakarom nyitni és kapok egy ilyet:
" Sajnáljuk!
A firefoxnak problémája támadt, és összeomlott. Amikor újraindul, megpróbálja helyreállítani a lapokat és az ablakokat.
Segítsen diagnosztizálni és megoldani a problémát, küldje el az összeomlási jelentést. "
Persze válaszra nem méltattak a Firefoxtól.
Hiába töröltem le és telepítettem újra ugyanezt a képet kapom.
Könyörgöm segítsetek, mert már az őrület határán vagyok...![]()
Próbálj meg másik bőngészőt,ha nem lesz jó..