2008.08.21. 19:05:43
Van egy olyan problémám,ami ma jött ki.Nem tudok filmeket nézni a gépemen.Akármit akarok lejátszani a Media Playerben,bejön egy hibaüzenet:
Explorer.EXE-Alkalmazáshiba
A "0x6fac224f" címen található utasítás a "0x00000000" memóriacímre hivatkozott.A memóriaterületen nem végezhető el a következő művelet:read."
Ha megpróbálom a BSplayerrel v a Media Player Classic-kal,akkor kábé 1 perc után elindul a dolog,de csak a hang,a kép fekete.
Azokat a filmeket,amiket nemrég írtam ki lemezre,ugyanígy nem játssza.Ezeknél a WMP-ben 2szer elindította,de itt is csak a hangot.
A régebbi (más által írt) dvd-imet is bepróbáltam,de csak a Classic játssza,a többi ugyanilyen alkalmazáshibát ír ki,cs más kóddal és a vége nem read,hanem written.
Szal sem a gépen,sem lemezen lévő filmeket nem játszik.De zenét igen!!!
Naon cépen megköszönném,ha lenne vmi megoldóképlete vkinek,mert pöttyet kezdi felnyomni az agyam a cuccos...
Am ez lehet kapcsban azzal,h nemrég elkezdett azzal copatni,h nem olvasta be az üres cd-t/dvd-t?Bármi mást gond nélkül elindított,ha volt a lemezen vmi.Azóta rájöttem,h cs a plusz-ost "érzi" (ilyenre tudok már cs írni),pedig korábban lemeztől független volt.Ezt sem vágom,miért?!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára
miihii 2008.08.21. 19:10:45-kor.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel