Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen én kaptam már pár feladatot előre, de még konkrétan csak egyet kellett elvégeznemDiego10 írta: Te kaptál benne szervezéssel kapcsolatban valamit?Mert én nem.
Hát, ha találsz még 5 emebert, aki jelentkezne a kupára, akkor te is részt fogsz venni rajta.risubarcafan írta:amúgy néztem az oldalt én is ott vagyuk 10. csapatként, elfogadva a jelentkezésemet, és érdekelne mi lesz velem így?:D
kamaj írta:Na ennek örülök, hogy nemcsak én kaptam megDiego10 írta: Szerk.:Pont most néztem megkaptam..
Én szívesen, de asszem ahhoz bajnokságban kell lennem. Én létrehoztam egyet, de az nem tudom minek számít. fiatal scapatom száma: 1056538Diego10 írta:Valaki kiállna velem egy ifi barátságosra???????
kamaj írta:Akkor ezekszerint eddig vagy csak nekem küldött vagy vlhol elkeveredett az éterbe a tied. Nemtom melyik lehet majd kiderül. Ha majd leszel vlmikor Msnen ma kivételével (láttalak csak az itteni üzenetedet nem
), akkor ezt majd megbeszéljük
.
kamaj írta:Én most arra vagyok kiváncsi, hogy most akkor hány csapat lesz, mivel 9 csapatnak van elfogadva a jelentkezése, de Torrestoni 8 csapattal indítaná el most a kupát (vagy már ki tudja lehet megvan már a 16 csapat is).
Am Diego10 te megkaptad a levelet Torrestonitól?
Itt tudsz jelentkezni:ultrasur írta:hogy tudnék jelentkezni a Gamperre ha oda már nem akkor másik kupára?