Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem neked meg értelmezési nehézségeid vannak.chi omega írta:miért kérjek bocsánatot kammerreréktől? nem értem.aronba írta: Szerinted a csajoknak, vagy a fiúknak volt több esélyük nyerni? Másrészt még itt sem kértél bocsánatot Kammerréktől ha mindezt megtetted lehet nevetni. s megint nem írtam, hogy a csjok előre feladták, csak azt hogy a versenyen szemmel láthatóan az ezütért mentek s esélyük sem volt az aranyra a fiúkkal ellentétben
nem az ezüstért mentek ember, csak rosszul rajtoltak, a németek meg ennyivel jobbak. más műfaj.
vajda attilát láttad? 500 méteren még ÖTÖDIK VOLT, az utolsó 250en nyerte meg az aranyat. így kell ezren menni, beosztani, okosan.
bocs, de attól még nem volt több esélye kammerreréknek, hogy mentek mint a dúvad ész nélkül, sőt.
de nem is értem miről vitatkozunk, lányok ezüst, fiúk nulla. ez bizony ciki.
egyébként ha mondjuk egy futballtornán egy csapat zsinórban nyer három meccset, majd kiesik, az dícsérhetőbb, mint aki továbbszenvedi magát a csoportból, de megnyeri a tornát? gondolkozzál már.
épp ez a lényeg: kammererék egyértelműen esélyesként indultak, és még csak a dobogó sem lett meg. a csajokról tudtuk, hogy a németek valószínűleg jobbak, és ezüst. KOMOLYAN AZ ELŐBBIT TARTOD JOBBNAK?
szerintem nem nagyon vágod ezt a sportágat.
miért kérjek bocsánatot kammerreréktől? nem értem.aronba írta: Szerinted a csajoknak, vagy a fiúknak volt több esélyük nyerni? Másrészt még itt sem kértél bocsánatot Kammerréktől ha mindezt megtetted lehet nevetni. s megint nem írtam, hogy a csjok előre feladták, csak azt hogy a versenyen szemmel láthatóan az ezütért mentek s esélyük sem volt az aranyra a fiúkkal ellentétben
Szerinted a csajoknak, vagy a fiúknak volt több esélyük nyerni? Másrészt még itt sem kértél bocsánatot Kammerréktől ha mindezt megtetted lehet nevetni. s megint nem írtam, hogy a csjok előre feladták, csak azt hogy a versenyen szemmel láthatóan az ezütért mentek s esélyük sem volt az aranyra a fiúkkal ellentétbenchi omega írta:elolvastam, és most nincs igazad, egyszerűen hülyeség amit írsz. 1000 méter, be kell osztani az erőt, ők ezt nem tették meg, az ellenfelek igen, bukta.aronba írta: megint csak azt mondom amit tegnap olvasd el értelmesen amit írtam. Azt mondtam szimpatikusabb megpróbálni nyerni s megragadni a esélyt a csajok az ezüstért mentek egy pillnatig nem vezettek s azt meg is szerezték, a fiúk nyerni akartak 800 méterig az élen voltak vagy sikerül vagy nem. S akkor írjuk hogy szégyen amit csináltak, ha mi meg tudtok volna nyerni a versenyt
a csajok meg szerinted direkt feladták előre, vagy mi?: DDDDDDDDDDDD úristen..
elolvastam, és most nincs igazad, egyszerűen hülyeség amit írsz. 1000 méter, be kell osztani az erőt, ők ezt nem tették meg, az ellenfelek igen, bukta.aronba írta: megint csak azt mondom amit tegnap olvasd el értelmesen amit írtam. Azt mondtam szimpatikusabb megpróbálni nyerni s megragadni a esélyt a csajok az ezüstért mentek egy pillnatig nem vezettek s azt meg is szerezték, a fiúk nyerni akartak 800 méterig az élen voltak vagy sikerül vagy nem. S akkor írjuk hogy szégyen amit csináltak, ha mi meg tudtok volna nyerni a versenyt
megint csak azt mondom amit tegnap olvasd el értelmesen amit írtam. Azt mondtam szimpatikusabb megpróbálni nyerni s megragadni a esélyt a csajok az ezüstért mentek egy pillnatig nem vezettek s azt meg is szerezték, a fiúk nyerni akartak 800 méterig az élen voltak vagy sikerül vagy nem. S akkor írjuk hogy szégyen amit csináltak, ha mi meg tudtok volna nyerni a versenytchi omega írta:a csajok ezüstérmet szereztek, kammererék meg szégyenteljes 5. helyen végeztek. szerintem ezen nincs mit szépíteni.aronba írta:de még mindig szimpatikusabb eza módszer, mint amit a csajok csináltak. Kammereréknek legalább volt esélyük a lányoknak egy másodpercig sem volt.kovinho írta:Talán ha nem mennek el másfél hajóhosszal a többiek előtt.
Elszámolták magukat. Áhh.
a csajok ezüstérmet szereztek, kammererék meg szégyenteljes 5. helyen végeztek. szerintem ezen nincs mit szépíteni.aronba írta:de még mindig szimpatikusabb eza módszer, mint amit a csajok csináltak. Kammereréknek legalább volt esélyük a lányoknak egy másodpercig sem volt.kovinho írta:Talán ha nem mennek el másfél hajóhosszal a többiek előtt.
Inkább Knézyre gondolsz nemaronba írta:az apjára gondoltam, de még az ifjabbik Vitray is sokkal jobbSharky írta:Nincs Eurosportodaronba írta:lője már le valaki ezt a riportrt ennyi hülyeséget hogy tud valaki elmondani?Ott a Vitray nyomja
de még mindig szimpatikusabb eza módszer, mint amit a csajok csináltak. Kammereréknek legalább volt esélyük a lányoknak egy másodpercig sem volt.kovinho írta:Talán ha nem mennek el másfél hajóhosszal a többiek előtt.