Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Amugy én sem. De nem jutott ki olyan csapat az olimpiára, akit annyira csipek, Leo meg nagyon akarja a győzelmet, ugyhogy ezért szurkolok nekik. Meg aztán, ha Messi játszik, azt jobb nézni, sose lehet tudni, h most épp mit tartogatozsimiki írta:
Remélem rúg gólt,de mint csapat nem szeretem őket.
12 előtt csak csajért kelek dehát nincs mese barcárol van szó megpróbálom !Bogi63 írta:Ha Messi nem lenne ott mekkorát aludnék! De így nincs mese! Kelni kell!!!
Kössz!!Messa írta:Igen, Eurosport, m1, v m2 nem tudom pontosan melyik, de valamelyik adja.soadroli írta:tv adja?
Na off vége.
Igen, Eurosport, m1, v m2 nem tudom pontosan melyik, de valamelyik adja.soadroli írta:tv adja?
légy optimista!holnap megmutatja,hogy 2010-ben a vb -döntőben is bírni fogja a terhet...lionelmessi19 írta:Csak aztán holnap rá ne cáfoljon Pelé szavaira, hamár ilyen korán felkelek miatta...
Ámen!tudomka958 írta:most olvasom a goal.com-on:pele szerint messi a világ legjobb futbalistája...
isten tartsa meg az éleslátását!
de szponzorok nélkül kb 10 millió eurót évente.tudomka958 írta:ne kotorássz más zsebében...!Capon írta:Az érdekelne, hogy kb. mennyit keres Messi! Nem tudja valaki?
egyébként valahol olvastam a legjobban kereső focisták listáját:messi 3. vagy 4. 23 millio euroval (beckham meg mindig első 32-vel,de itt gondolom minden benne van reklámok stb.)
feléért is ülnék a kispadon...
én ingyen is...tudomka958 írta:ne kotorássz más zsebében...!Capon írta:Az érdekelne, hogy kb. mennyit keres Messi! Nem tudja valaki?
egyébként valahol olvastam a legjobban kereső focisták listáját:messi 3. vagy 4. 23 millio euroval (beckham meg mindig első 32-vel,de itt gondolom minden benne van reklámok stb.)
feléért is ülnék a kispadon...